יומולדת לבן אדם הכי מושלם בעולם!!!1

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifיומולדת לבן אדם הכי מושלם בעולם!!!1

אוקי.. לנשום.. עמוק... כרגע..בדיוק בשניה הזאת...יש יומולדת לאחד והיחיד.... דניייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!1111 אוקי, אז מה אפשר לאחל לבנאדם כזה מדהים ושקסי שכמוהו?!?!
שימשיך להיות מדהים! שלא ישתנה בחיים! אחרי זה אני מביאה סכין וחותכת לו ת'גרון D: למרות ש..אמ לא..אני לא אעשה את זהXD אבל שלא ישתנה!
המוווווווון המוןןןןןןןןןן מזל טווווווב לבנאדם הסקסי הזה *_* אני כ''כ עייפה כרגע שאין לי כוח להוציא את כל מה שיש לי להגיד על המדהיייים הזה... דני..אני. אוהבת. אותך. |: מזלטווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב%!@#%@!#%^!@^@!

../images/Emo24.gifמזל טובב 3>

טוב זה די דיבילי לאחל למישהו מזל טוב וזה בכלל לא מגיע אליו אבל שיהיה .. קיצור מזל טוב אני גרועה בברכות

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמזל טוב לדני!^_^

~אל תשאלו מה אני עושה ערה בשעות כאלה,זה מה שקורה כשיש סיוטים על המורה שלכם למת'~ אחחח תמונה נחרשת
אני מקווה שהוא ימשיך להיות כמו שהו,ושימצא לו כבר מישהי נורמאלית

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאומגד! אנלא מאמינה שהזקן כבר בן 23!

זה ממש...IM SHOCKED! מה אפשר לאחל לשמנמן הזה? טוב,קודם כל,שימשיך בדיאטה שלו
שיחזור לתלתלים כי הם מאוד סקסיים
שימשיך להיות הבנאדם המקסים שהוא עכשיו,שלא ישתנה EVER...נמנמנמנמנמנמ..... די,רק אושר,עושר, שייפרד מהבלונדה שלו כי היא נראית לי ממש לא לרמה שלו... ו.. סטו. אין לי מה עוד כ"כ לומר. שיהיה לך יום מושלם,דני ג'ונס. אני אוהבת אותך :)

../images/Emo39.gifמזל טוב לבן אדם המדהיייים הזה ../images/Emo99.gif

אז ככה, שיהיה לו המון המון מזלטוב
:) שיביאו לו הרבה הרבה מתנווות !
ושימשיך להיות כזה סקסי
ותכלס שימצא לעצמו מישהי נוראמלית
ד"א אני סתיו ולילך הכנו פוסטר כזה עם תמונות שלו שכתוב happy b-day danny , והבאנו אתזה לבצפר והצטלמנו D: יצא מהממם לפי דעתי
נעלה תמונות מאוחר יותר שלילך תעביר את התמוונות
קיצר שיהיה לו מזל טוב D:

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

לילך שלחה לי
אני כתבתי לילך צבעה וסתיו לא עשתה כלום חוץ מלהסתכל ולהגיד שזה יפהDDD:

../images/Emo60.gifמזלל טובב דני!!!!!!!!../images/Emo23.gif

אזז קודםם כלל מלא מלא מלא מלא מלא מלאאא מזלל טובב!!!!!!! שישאארר סקסיי ושמנמן כמו שהואאאא, טוב אוליי דיאטה קלה לא תזיק לוו.. שימצא לוו מישהי שתאהב אותו באמת.. הואא מדהיםם!!!!!!!!!!!!!!
דניי... אני מאוהבתת בך!!! אז יש לי תמונה אחת מהיום שאני מאי ולילך הכנו שלט לדני והצטלמנו איתו.. אז מאי הימנית אני האמצעית ולילך השמאלית=]

McLife135

New member
../images/Emo94.gifת'אמת מאי? זה לא ../images/Emo69.gif

סתם סתיו את יודעת שאני חולה עליך

למעלה