• פותח הנושא ow
  • פורסם בתאריך

ow

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo5.gif

(האייקונים ששמתי בנושא להודעתי מתייחסים למזג אוייר הצח הקריר ממש כמו זה ששורר בוודאי באלפים הרחוקים- אני זוכרת פשוט כמה אבא שלי סבל וסובל ממזג אוויר חם...) קודם כל שוב המון תודה לכל האנשים הבאמת נפלאים פה . אתמול שוחחנו עם הרופאה של אבא שלי : מצבו התייצב בינתיים-היא הייתה אצלו אתמול ושלשום) בדיקות הדם שלו יצאו בסדר ורק בשתן יש לו כל הזמן זיהום שלא עוזב אותו...גם עצם העובדה שהוא בקושי מוכן לשתות משהו לא עוזרת וגם העובדה שהוא מחובר לקתטר לא מוסיפה..בקיצור כופים עליו לשתות מאז שלושום לפחות בקבוק שלם של מים מינרליים ביום.ההנחה שלה היא שכל ה"טירוף" של הימים האחרונים נבע כנראה כתוצאה מהתייבשות. הוא חזר לישון בלילות ומצב רוחו השתפר אך לא התאבון. בית האבות הרפואי שהיה אמור לקבל את אבא שלי הודיע לרופאתו שכרגע מכסת החולים ה"כבדים" מלאה ושאין באפשרותם לקלוט אותו..אני בקשר עם יו"ר אחת האגדודות של הטרפצת בצרפת (אגב- אישה מ-ד-ה-י-מ-החולה בטרפצת בעצמה מזה 10 שנים -היא נמנית עם זקני הטרפצת כיוון שחלתה בגיל50) שכבר מאתמול במאמצים קדחתניים לעזור לנו למצוא מקום שיוכל לקבל את אבא... כך שאני מחזיקה אצבעות שכל החמ"ל (כפי שקוראת לזה סיאמית
) פועל במלוא "המרץ". אורית, אני הולכת לפסיכולוג מצוין, לא מטעם הקופה (זה מישהו שמאוד הומלץ ושעזר מאוד לכמה אנשים קרובים לאמא שלי) תראו איזה צירוף מקרים..הסתבר שאמא שלו היתה חולה בטרפצת גם (אף אחד מהמהליצים כלל אמא שלי לא ידעו על זה) אומנם חולה מאוד "קלה" כיוון שנפטרה בשיבה טובה ו"רק" סבלה מגרירת רגלה מדי פעם.אני "מגרשת שדים" בעזרתו והוא מאוד עוזר לי. רורומי לשאלתך, איך אני מתמודדת עם העבודה עם כל מה שקורה כרגע?! העבודה שלי היא המקום היחידי שטוב לי להיות בו מכיון שרק שם אני מסוגלת להתרכז במה שאני עושה: הראש שלי כל כך עסוק במה שאני צריכה לעשות (אני עובדת מול עיתונים ומשרדי פרסום) שאני כמעט ולא חושבת על הבעיות שלי...זה אולי מדהים אבל זה כך.מה גם שהבוסים שלי מגלים המון רגישות וגם שאר האנשים שעובדים איתי ושיודעים מה אני עוברת מאוד מאוד בסדר איתי..לגבי בוסיי אני אפילו חייבת לציין שהופתעתי מאוד לטובה מהם. מה שכן , אני השנה אמורה לסיים את התזה שלי (לתואר השני) וכבר כמה חודשים שאני לא מסוגלת להתרכז בלימודים שלי..כלום. וזה מאוד בעייתי אך נצטרך להתגבר גם על המחסום הזה איכשהו. ושוב נסחפתי להודעה באורך של מגילת אסתר... מאחלת לכולנו קצת גשם ורוח.. נשיקות לכולכם

אורית...2

New member
אורנה היקרה !!!!../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

את כתבת את הסיבה לבילבול שלו ......... ידוע שדלקות בשלפוחית שתן אצל אנשים מבוגרים גורמים לבילבול והזיות..ומה שאת רק לא רוצה .... תגידי לרופאים שמטפלים בו שבבית ספר לאחיות מלמדים את זה !!! כשהיה לי חולה במחלקה (מבוגר) שהתחיל לדבר לא לעיניין ....מיד דווחתי לרופא\ה ולקחתי לו בדיקת שתן לתרבית ..והיה צומח חיידק!!! ..והיה מטופל באנטביוטיקה מתאימה ...וישר "חוזר לעצמו"...היו לי הרבה הרבה חולים כאלה ... אז רק שימצאו את החיידק הנכון ואת האנטיביוטיקה שמאימה לחיידק הזה ...המון המון המון שתיה ....ואבא שלך יחזור לעצמו !....מנסיון !!!

ow

New member
../images/Emo8.gif

האחות אורית שלום, טוב...למדתי משהו חשוב היום...ותודה לך..מדהים אותי כל פעם מחדש איזה דבר מיסתורי (ומדהים) הוא גוף האדם.. אבא שלי כל הזמן סובל מזיהומים בשלפוחית ומה כבר לא ניסו לתת לו...החליפו לו אין ספור פעמים את הטיפולים וכל פעם הזיהומים חוזרים..עשו תרביות מצאו את החיידק אבל ה*&#@@$@#$@ הזה פשוט התאהב בשלפוחית של אבא שלי ושוב אבא שלי בקושי שתה -מה שלא עוזר להתפטר מאורח בלתי רצוי שכזה..

אורית...2

New member
אורנה ...../images/Emo8.gif

אני אחות "בגימלאות" מגיל 30+
הכל בגלל הטרפצת....) אבל ...מה שלמדתי ועבדתי עוד בראש...
לא הבנתי את השם של החיידק ...אבל יש שניים שמאוד אוהבים להיות שם ..אז בטח רצית לרשום או "קולי" או פסאודומונס" יש מיץ אוכמניות וגם מיץ דומדמניות כחולות, שמאוד עוזר ...כשהאנטיביוטיקה התייאשה ... !!! קונים את זה ב"סופר"... ושאלה (חצופה...) הדלקות החוזרות זה מהקטטר ??? אולי שישקלו שם להוציא את הקטטר ובמקום זה "טיטולים"...ואז זה יפתור את בעית הדלקות, הקטטר עושה את הדלקות...עד כמה שהבנתי ...אז למה לא להוציא ??? מקווה שאני עוזרת ...
אם זה מפריע לך תגידי ואני אפסיק "לקרצץ..." ביי ...אני הולכת להתעמלות ....

RomiVais

New member
אורנה יקרה ../images/Emo24.gif

אני ממש ממש מבינה אותך. מזל שיש לך עבודה שמעסיקה אותך כל כך. זה מאוד חשוב. הרי יש גם עבודות שלא מעסיקות אותנו בזמנים לא קלים ואז הכל הופך לסיוט... לגבי הלימודים אני מקווה שתוכלי להתגבר על הקשיים ולהתרכז בהם. אני ממש ממש מבינה ויודעת כמה זה קשה! פסיכולוג טוב זה גם נהדר. בסך הכל אני מרגישה שיש לך את כל הכלים להתמודד עם המצב ואני ממש שמחה על כך. כמובן שגם אנחנו פה תמיד בשבילך ואני מקווה שגם זה עוזר. אני מאחלת לאבא שלך ים של בריאות והלוואי ויהיה כאן שיפור עצום במצבו!!! שתהיה לך שבת נפלאה נשיקות... רומי

ow

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

עוזרים מאוד מאוד.. יש לי גם חברים נפלאים, שאומנם יודעים שאין לי מצברוח כי אני לא כ"כ עצמי בזמן האחרון וגם איתם אני לא מרוכזת..אבל הם תמיד דואגים לקרוא לי לסדר כשאנחנו ביחד ומורים לי לנחות מאיפה שהמחשבות שלי מטיסות אותי..כך שגם אם מתוך יציאה של שעתיים הייתי נפשית רק רבע שעה איתם,זה גם משהו! הכי מעצבן אותי (ופה גם נכנס הקטע של הלימודים)- שאני מנסה לקרוא ספר עיתון או לא חשוב מה..אני שבה וחוזרת לאותן שורות עשרות פעמים ועדיין לא קולטת כלום וזה פשוט מטריף אותי.אבל זה באמת "שטויות" ביחס לבעיות האחרות שהרי אני יודעת שאני אחזור לעצמי (ויפה שעה אחת קודם אורנה..) לכן גם ככ טוב לי בעבודה- רק שם אני מרכזת במה שאני קוראת/רואה..הכל עובר חביבי כמו שסבתא שלי אומרת. נשיקות גם לך ושבוע נפלא לכלום!

RomiVais

New member
אורנה ../images/Emo24.gif

אני באמת מתרשמת שאת מוקפת באנשים טובים שאוהבים אותך ושם בשבילך זה ממש משמח אותי!
טוב גם שלפחות בעבודה את מצליחה להתרכז. אני ממש מבינה אותך כי לאחרונה אני בקושי מצליחה לקרוא ספר בגלל חוסר ריכוז (בגלל דברים אחרים... אבל עדיין) שיהיה לך שבוע קליל מוצלח ונפלא עד כמה שאפשר רומי

למעלה