סוף הקיץ ב-1851

inbarIL

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo7.gifסוף הקיץ ב-1851../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

[פורום כפיר אפשטיין (אתה
)]
סליחה, זה היה דורש
אז מה? הסתיים לנו נורא מהר החופש
לפחות לאלו מאיתנו שלומדים עוד:) אז בואו נענה על שאלון קצרצר ונסכם את החופש בכיף
לאיזו כיתה אתם עולים?
איך היה לכם החופש בכלליות?
איפה ביליתם ברוב החופש?
הייתם בהופעות?
אם כן, של מי?
עם אילו אנשים ביליתם?
דבר אחד ממש טוב שקרה בחופש-
דבר אחד לא משהו שקרה בחופש-
מה למדתם והפקתם מהתקופה הזו?
במילה אחת, איך אתם מסכמים את החופש הגדול?
עכשיו אני רוצה שתספרו בכללי [מי שרוצה] איך היה לכם החופש..מה עשיתם איפה הייתם עם מי. ספרו סיפורים מצחיקים, שימו תמונות ושטויות
תעשו מה שבא לכם:) באמת שזה יהיה ממש כיף לקרוא את הסיפורים של כולם
ועוד דבר אחד, אני רוצה לאחל לכולכם שנת לימודים מדהימה ומוצלחת..תהנו, תצחקו, תלמדו [בכל אופן..] ותמיד תזכרו שאם קצת קשה המשפחה פה רק כדי להרים אתכם למעלה ולעודד
בהצלחה מחר לכולנו!
ענבר.

החופש הכי טוב בעולם../images/Emo23.gif

לאיזו כיתה אתם עולים? לי'
איך היה לכם החופש בכלליות? היה מושלם
איפה ביליתם ברוב החופש? מחוץ לבית
טיולי צופים, הופעות... הייתם בהופעות? כן!!!1 אם כן, של מי? 3 של כפירוס ו2 של נועם פנחסוב עם אילו אנשים ביליתם? איתכם
, עם גדוד[שכבת!] מעוז הקוווולים, עם חברות שלי... דבר אחד ממש טוב שקרה בחופש-ההופעה בפרנקלין. דבר אחד לא משהו שקרה בחופש- קצת צפונבורי. מה למדתם והפקתם מהתקופה הזו? לא לפחד, להאמין בעצמי.
במילה אחת, איך אתם מסכמים את החופש הגדול? מנוצל!
אמ... היו לי מלא דברים בחופש. הוא התחיל בהופעה של כפיר, אחר כך הכנות לצפונבורי, צפונבורי, קורס מסכם, הופעה של נועם פנחסוב בבארבי, קוקה קולה ווילג', הופעה של כפיר בפרנקלין, כרמיאל, הופעה של כפיר בבארבי
ועוד המון דברים קטנים כאלה שלא שווה להזכיר
ותמונות? לא יודעת... היו כל כך הרבה דברים

אני אני אני רוצה!

לאיזו כיתה אתם עולים? כיתה י"ב שנה אחרונה
איך היה לכם החופש בכלליות? היה לי חופש ממש טוב כשחושבים על זה, הכל מהכל, אבל הכל
איפה ביליתם ברוב החופש? ממ.. הופעות, צופים, חברים..
הייתם בהופעות? כןןןןן
אם כן, של מי? הייתי בהופעה של כפיר
וב-2 הופעות של נועם
ובהופעה של עידן רייכל
זהו נראה לי
עם אילו אנשים ביליתם? ממ.. בעיקר עם יעל אהרוני, טרגר, בופי, שינבל, מיכלי.. וגם עוד המון אנשים מהפורומים
ועוד כמה חמודים..
דבר אחד ממש טוב שקרה בחופש- הסופ"ש של הבארבי, למרות שהוא נגמר קצת לא משו
דבר אחד לא משהו שקרה בחופש- ריבים..
מה למדתם והפקתם מהתקופה הזו? התקופה הזאת, היא לא רק החופש הזה מבחינתי.. למדתי להתמודד עם מציאות.
במילה אחת, איך אתם מסכמים את החופש הגדול? אמיתי. ממ בעיקרון היה לי חופש מורכב, מהמון המון המון דברים.. טובים ורעים, אבל מה שלא הורג מכשל, וככה אני מרגישה.. אני אוהבת את כל מי שלקח חלק באושר שלי... ואני מצרפת תמונה מיום כיפי במיוחד, עם נשמות כיפיות במיוחד, שעזרו לחששות שלי משנה הבאה להתפוגג..

:)))

לאיזו כיתה אתם עולים?יב' איך היה לכם החופש בכלליות? מוזר ונחמד איפה ביליתם ברוב החופש? הופעות תכלס.. הייתם בהופעות? יותר מדי אם כן, של מי?אביב גפן, נועם פנחסוב
[מרבית ההופעות
],כפיר,יואב,בטי,איתמר,שלומי שבן המלך
,אפרתוש :) ונראלי שזהוO: יכול להיות יש עוד... עם אילו אנשים ביליתם? עם הרבה :) אני לא אתחיל לכתוב שמות.. דבר אחד ממש טוב שקרה בחופש- מוסיקה. דבר אחד לא משהו שקרה בחופש- מחשבות. מה למדתם והפקתם מהתקופה הזו? אפשר להסתדר גם לבד. במילה אחת, איך אתם מסכמים את החופש הגדול? מעניין

inbarIL

New member
החופש שלי במילה אחת: רכבת. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif

לאיזו כיתה אתם עולים?י'
איך היה לכם החופש בכלליות? וואו, מדהים..ניצלתי כל שניה.
איפה ביליתם ברוב החופש?אצל חברים, בהופעות, ת"א, גם בבית הרבה..כל מיני
הייתם בהופעות?ברור
אם כן, של מי?מממממ 5 הופעות של כפיר, 3 של נועם, 2 של עברי, וחוץ מזה יואב איתמר ואביב
עם אילו אנשים ביליתם? גם עם הרבה [מאוד
] מכם
וגם חברים שלי מפה:)
דבר אחד ממש טוב שקרה בחופש-צחוק.
דבר אחד לא משהו שקרה בחופש-מחשבות, פחד.
מה למדתם והפקתם מהתקופה הזו?מי אני באמת, מי החברים שלי באמת, לאן אני שייכת באמת.
במילה אחת, איך אתם מסכמים את החופש הגדול?הדבר הכי טוב שקרה לי בשנים האחרונות..
אוקי..החופש הזה באמת שהיה מדהים..אני ממש זוכרת שפתחתי אותו עם הופעה של כפיר ב-19.6..שיום אחרי היה היום האחרון ללימודים..איזה יום מדהים. איך הייתי מאושרת..ואז הייתה תקופה של חזרות לסופשנה..וואו זה נראה כ"כ ישן
..והיו מלאאאאא ועידות..אחר"כ היה את הסופשנה ועמיתשי ישנה אצלי
יומיים אחר"כ החלטתי ממש בספונטניות ללכת לצוותא להופעה של נועם..וזו הייתה החלטה טובה מאוד שנתנה לי הרבה. אחר"כ הייתה הופעה אקוסטית של כפיר בביאליק
ומנטה הייתה אצלי.. וכמה ימים אחר"כ חתונה של אחות של חברה שלי..אוח כמה שהיה כיף
יומיים אחר"כ עברי בזאפה, שהייתה חוויה מדהימה גם. ובשבוע שאחרי..יומולדת לחברה הכי טובה שלי, ויום אחרי ת"א עם מנטה וטאובר
ולנסוע לכרמיאל ליומיים עם טרגר הילי ומיכלי..שהיה כזה כיף..ולצאת מלא עם חברים:) אחר"כ עוד הופעה של כפיר, ואז של יואב ושמנטה ועמיתי ישנו אצלי אחר"כ
, ואז של נועם..שבוע בלי הפסקה, אחר"כ לנסוע עם אבא שלי ואחותי לשוויץ לנסיעת ספורט אתגרי
לחזור..ללכת להופעה של אביב, יום אחרי להופעה של איתמר ויומיים אחרי שוב לנסוע לכרמיאל להופעה של כפיר..ולחזור ושוב להיות עם חברים, ואז שוב לנסוע לכרמיאל
וללכת עם הילי וטרגר להופעה של נועם
אחר"כ לבלות יום עם מיכלי בת"א
ובסוף לסיים את החופש עם שתי הופעות של כפיר בבארבי ושל עברי במודיעין..אין, אין, אין. היה חופש בלי הפסקה..חופש מדהים. כ"כ נהנתי וצחקתי ואהבתי וגיליתי את עצמי מחדש. זה נשאר לי כזיכרון חד פעמי שלא יכול להיות יותר טוב מזה.
טוב, חפרתי
אז אני זזה

ג'ה איז וואן. ../images/Emo11.gif

לאיזו כיתה אתם עולים? יא'.
איך היה לכם החופש בכלליות? נחמד,לא החופש הכי טוב. איפה ביליתם ברוב החופש? פארק
וכמובן התנחלויות אצל אחרים. הייתם בהופעות? לא בדיוק. אם כן, של מי? - עם אילו אנשים ביליתם?- החברות המדהימות שלי, והידידים הכי בעולם, משפחה. דבר אחד ממש טוב שקרה בחופש- התקרבות וההתגבשות. דבר אחד לא משהו שקרה בחופש- חלק מהבנים התגייסו לי
מה למדתם והפקתם מהתקופה הזו?- שחבל על כל שנייה לא מנוצלת בחופש. במילה אחת, איך אתם מסכמים את החופש הגדול?- "יש למישהו רעיון שהוא לא פארק?"
הממ,האמת שזה חופש שעזר לי להבין מי אני ומי סביבי. ואני שמחה על זה. חלק מהידידים שלי התגייסו, ולנו היו המון ניסיונות כושלים לחפש מקום לשבת בו שהוא לא הפארק החרוש. אה כן, ארומה. ונאפיס. אפשר להוסיף שנהייתי יותר מידי חומה וזה מגעיל אותי?
ועזבו תמונות, לא צריך
תאאאכלס, כל החופש הזה היה רק משהו טוב אחד- הים! והשטויות של השעות הקטנות בלילה. אבל אתם הדבר הכייייי מדהים שהיה לי החופש גם אם לא פיזית. חכוחכו, אני עוד אמחץ אותכם בחיבוקים מתישהו.

../images/Emo126.gifוואו. אני יב'ניקית ../images/Emo12.gif

אני באמת באמת יב'ניקית, אי שם בסוף של בצפר, בשכבה הדי מבודדת, ועוד בקומה השניה עם 2 הכיתות הכי מגניבות, שם אני הולכת לבלות בזמן הקרוב, דווקא סבבה.
לאיזו כיתה אתם עולים?יב'
איך היה לכם החופש בכלליות?מדהים!!!!!!!!!!
איפה ביליתם ברוב החופש?רוב החופש בבית, אבל היו הרבה הופעות, ת"א, קניות, בילויים, וכיף!
הייתם בהופעות?כןכןכן!
אם כן, של מי?כפיר, עברי, יואב, איתמר, עוד כפיר, ועוד כפיר
עם אילו אנשים ביליתם?אתכן מדהימות שלי! עם חברות מיבנה,
דבר אחד ממש טוב שקרה בחופש-בעיקר כרמיאל וההופעה בפרנקלין.
דבר אחד לא משהו שקרה בחופש-די הרבה ירידות מצברוח.
מה למדתם והפקתם מהתקופה הזו?שאפשר להסתדר גם אם המצברוח לא משהו.
במילה אחת, איך אתם מסכמים את החופש הגדול?במילה אחת, טו-אוב!!! וואו, ועכשיו להגיד לכם מה היה לי בחופש? הנה סיכומון קטן *דמיינו את המוזיקה של הסיכום עולמי בחדשות מוצ"ש
* 10.7- קיבלתי משכורת ראשונה, 1018 ש"ח, 500 סגרתי בחיסכון ו500 השארתי לבזבוזים. 11.7- הופעה של כפיר ב"קפה ביאליק" בת"א ולילה אצל ענבריל! 19.7- הופעה של עברי לידר בזאפה ת"א, לילה אצל חברה של אבא בת"א. 20.7- מסיבה למלצרים בקייטרינג שאני עובדת בו [אחרי שעתיים שינה בלילה], השתכרתי פעם ראשונה, אמנם לא ברמה של להקיא ולעשות דברים יותר מדי שטותיים אבל הייתי שמחה ומשוחררת מהרגיל. 23.7- בת"א עם טאובר וענבריל "מפגש פורום", וסוגשל משהו עם א' [סתם ישבנו והחזקנו ידיים]. 25.7- נשיקה ראשונה. לא משהו
6.8- הופעה של יואב דגני בתיאטרון תמונע בת"א, לילה אצל ענבריל עם עמיתשי!!
10.8- משכורת שניה, 1050 ש"ח. גם הפעם 500 סגרתי ואת השאר השארתי. 12.8- יום עם חברה בת"א- תחנה מרכזית, נמל, ארוחת צהריים מגניבה במסעדה. 13,14.8- עבדתי יומיים ברצף פעם ראשונה, היה קשה אבל קיבלתי 100 ש"ח טיפ באירוע השני. 18.8- הופעה של איתמר מאירי בקפה ביאליק ת"א, ענבריל ועמיתשי באו אלי!!
20,21.8- יומיים בכרמיאל פלוס הופעה של כפיר ב"פרנקלין". 26.8, 28.8- עבודה, באירוע של יום חמישי סיימנו ב5 בבוקר. [קיבלתי 40 ש"ח טיפ]. 29,30.8- טאובר הייתה אצלי יומיים ובלילה שבינהם היינו בהופעה של כפיר
30.8- עם חברות במקס ברנר ראשל"צ , היה טוב ומצחיק!!
לא זוכרת את התאריך אבל מתישהו ביולי הייתי עם חברה כמה שעות ברחובות והיה ממש ממש כיף כי עשיתי קניה של דברי יצירה מגניבים [שאיתם הכנתי את היומן להשנה
] זה היה חופש עם הרבה עליות ומורדות, אבל בעיקר חופש עם פעילות. אמנם היו המון ימים ולילות שישבתי בבית, אבל מנגד אתם יכולים לראות את כל מה שהספקתי, ואיזה כיף! אני רוצה להודות לכם פורום מדהים שלי שהייתם חלק מהחופש המדהים הזה, פיזית ווירטואלית כאחד. אני אוהבת אתכם.
, מנטוס.
שחפרה.

Miss Nat

New member
אנישמיניסטית? :)

לאיזו כיתה אתם עולים? י"ב איך היה לכם החופש בכלליות? היו ימים מהניםם והיו כמהדפחות אבל סה"כ אחלה חופש איפה ביליתם ברוב החופש? עבודה,בית,יציאות עם החבר,משפחה,ים הייתם בהופעות?כן אם כן, של מי? של כפיר :) עם אילו אנשים ביליתם? חבר,חברות,משפחה דבר אחד ממש טוב שקרה בחופש- ההופעה של כפיר בבארבי דבר אחד לא משהו שקרה בחופש- מה למדתם והפקתם מהתקופה הזו? שהחיים יפים ושצריך לנצל כל רגע ורגע במילה אחת, איך אתם מסכמים את החופש הגדול?דבר מדהיםם שאני יתגעגע אליו מאוד ,חבל שנגמר כ"כ מהר

שנה טובה כולם:)

לאיזו כיתה אתם עולים? יב' [בית זונות בע"מ] איך היה לכם החופש בכלליות?אחד הטובים. איפה ביליתם ברוב החופש?ת"א,הופעות,במנזול/בורגוס/ג'ירף,בבתים של חברות.ולא זוכרת עוד. הייתם בהופעות?אכן. אם כן, של מי?היהודים,כפיר,מה שהיה בווליום
עם אילו אנשים ביליתם?ממ אתם לא מכירים אז חבל סתם רשימה ארוכה. דבר אחד ממש טוב שקרה בחופש-וואו היו המון! הופעות,סופרלנד,קייטנות שפתחתי בביתי ובבית של אנשים[כלומר התנחלות המונית] מצאנו פאב להתנחל בו,המנזול,סתם להיות עם אנשים אהובים,הסלקום ווליום! דבר אחד לא משהו שקרה בחופש-תקרית עכו! מה למדתם והפקתם מהתקופה הזו?שיש אנשים שאני פשוט אוהבת בעולם הזה. במילה אחת, איך אתם מסכמים את החופש הגדול?בנזונה!

למעלה