ב ו ק ר ט ו ב

rolan

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif ב ו ק ר ט ו ב ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

חברות וחברים יקרים שלי
כולנו כאן קודם כל בני אדם וגם אקסים ואקסיות - לכל אחת ואחד תכונות האופי שלו, לכל אחת ואחד סיפור חייו וגירושיו. יש כאלה שחוו חויות ילדות, בגרות, הורות, נישואין ולעיתם אף גירושין כאלה ואחרות. אל לנו לשפוט כאלה שבחוויותיהם היו חלקים טראומטיים או בלתי נעימים, כל אחד וסיפורו הוא. בואו נשמע, ננסה להבין, נקבל ונעזור לכל אחד על פי צרכיו הוא ולא על פי סיפורנו האישי.... מי שח\לא הבין - מוזמן לקבל הסבר נוסף.
יום נפלא לכווווווווווווולם

בוקר טוב לפורום.מבקש אני

לא תמיד מסכימים עם דברים ובכל פורום אין הסכמות לפעמים ויש "ויכוחים" רק שיהיה בגדר גבולות נכונים כיבוד הזולת והבנת מצוקות של כותבים/ות. והעיקר להישאר מאוחדים.

rolan

New member
כמה טוב שיש הסכמה

בכלל, חשבתי שיהיה נכון לכתוב משהו משותף שלנו, לכל החדשים שנכנסים ומתלהמים - מן הסכמה כזו... אנחנו כאן שותפים להרבה סיפורים אישיים כואבים של חברינו. חלקם סופרו, חלקם עדיין לא. ראשית ולפני הכל, אני מציעה לכל אחת ואחד מאיתנו - לקחת הכל בפרופורציה, לא להיפגע ממי שלא מכיר, להסביר, לספר שוב ושוב... הכי חשוב, לשמור על היחסים הנפלאים שיש כאן בין האנשים, חברויות אמיתיות לא נגמרות בגלל הפורום - הן בהחלט מתחילות בזכותו
אז בואו ננשום עמוק עמוק ונמשיך הלאה, החדשים מוזמנים להצטרף אלינו בשמחה, ללכת קצת לדפי ההיסטוריה לקרוא מה כתבתנו שם בחצי שנה + האחרונה, ואז להכיר אולי קצת יותר אותנו ואת סיפורינו.

כל דעה

וגם השונה והמשונה ביותר ,תתקבל בכובד ראש כאשר תכתב באופן בונה ולא בביקורתיות והתלהמות ובאופן פוגע . כולנו רגישים וכאשר מתקיפים אותנו התוכן הולך לאיבוד ומה שנשאר זה רק טעם מר ופגיעה קשה.

עין 3

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

הפסדתי את כל האקשן אתמול, אבל קראתי את הרוב היום (כזכור, בבית אני נטולת מחשב כרגע). אז, מסכימה עם כל מילה של רולן. שיהיה לכולנו בוקר טוב (ושהבוס שלי יישאר איפה שהוא נמצא ולא ינדנד לי יותר מדי...)

סול11

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo39.gif

בוקר נפלא חברות וחברים

אני תמיד מבינה כשמסבירים לי יפה../images/Emo20.gif

הבוקר שלי קצת אחר קצת מוזר קצת עצוב אפילו עלוב אבל מחר עוד תזרח
אומרים בוקר לכולם וגם
ים לכל אחד/ת חי

חי

זה בדיוק המקום והזמן לפתוח עוד שלב בתריס .....מי יודע אולי תציץ לך השמש שמסתתרת לה היום לכולם? אגב ,ברוכה הבאה

../images/Emo51.gif לך יונה לבנה

אולי יותר מאוחר אכתוב קצת כשהאפור ירד מעט לא יזיק

*יערית

New member
מה כבר בוקר../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

כמה דברים יש להספיק, כמה דברים יש לסדר כמה לחץ מסביב או שאני סתם לוקחת דברים לא בפרופורציה נכונה... אה ואל תתיחסו אני מדברת אל עצמי מידי פעם
יום ניפלא לכולםםםםםםםםםםםםםםם

rolan

New member
הכי טוב ../images/Emo45.gif

לדבר אל עצמך רק הוא יבין אותך, הכי בעולם

למעלה