../images/Emo42.gifעל השירים../images/Emo29.gif
1. +Genki שיר שמתחיל במסתוריות ובשקט ולאחר כמה שניות המוזיקה הקצבית מתחילה! שיר קליט ובשיר הבנות חוזרות הרבה על המילים: yasashii koe ga kikoeru yasashii sono koe ga. 2. Aruiteru שיר מקסים ומיוחד שמתאים ממש לסיום של משהו. בשיר הן הרבה חוזרות על המילים:" Na na na… "Aruiteu ואת זה אני הכי אוהב. 3. Mirai no Taiyou שיר שמח, מרענן וממש חמוד ~ 4. Egao YES Nude שיר קליט ומצוין עם מוזיקה של חצוצרה ועוד כל מיני צלילים קצביים. 5. Haru Beautiful Everyday זה שיר שאני מאוד מאוד אוהב. שיר מרענן ומן קוצפני/רגוע, אני פשוט ממש נהנה תמיד לשמוע אותו ^_^ קולות: Kamei Eri, Mitsui Aika 6. ~SEXY BOY ~Soyokaze ni Yorisotte שיר שמתחיל עם מוזיקה מוזרה וברקע איש שאומר: "SEXY BOY". XD שיר ממש קופצני, שמח והוא אחד מהטובים של מורנינג מוסומה לדעתי. 7. Ambitious! Yashinteki de Ii Jan שיר בסגנון פופ/רוק עם הרבה עוצמה והמוזיקה ממש יפה. 8. Sono Deai no Tame ni זה מן שיר סיום ששרה בו היטומי לפני שהיא עוזבת את הלהקה.. שיר מרגש ויפה~ 9. Shanimuni Paradise עוד שיר פופ קוצפני, שמח ויפה! קולות: Fujimoto Miki, Takahashi Ai, Niigaki Risa, Tanaka Reina 10. Takara no Hako שיר עצוב שאני אוהב מאוד. בשיר יש מוזיקה רגועה עם גיטרה וזה ממש יפה ^-^. קולות: Shige-Pinku, Koha-Pinku 11. !BE Positive השיר האחרון באלבום. שיר שמח וממש טוב שמאוד מתאים לסיום! ^_^