Summertime Weekend

lilison13

New member
../images/Emo42.gifSummertime Weekend../images/Emo42.gif

כי בא לי קיץ :( שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע?

Ayush Cohen

New member
:)

שיר השבוע של MCR? אין משהו מיוחד
שיר השבוע בכללי? כנ"ל אמן/אלבום השבוע? MCR ♥ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אין דבר טוב/רע שקרה השבוע?
סוף סוף MCR הודיעו על הסינגל הבא ציטוטי השבוע?אין תכנונים לשבוע הבא?אין תמונת השבוע? מה זה דבר הזה? חח אייזה חמודי הציור
פרנק הכי דומה

GallovesMikey

New member
אוףף לא בא לי שבוע חדש >:

שיר השבוע של MCR? Zero Percent שיר השבוע בכללי? !!panic at the disco-mona lisa rise against 1000 good intentions אמן/אלבום השבוע? panic at the disco סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? עלטבעי פמאלי גאיי אממ זהו אני חושבתO: דבר טוב/רע שקרה השבוע? אני צריכה לעשות עוד בדיקות דם T_T כי אמא חושבת שיש לי בעיה בבלוטת התריס ואז אני יהיה שמנה כמו פרנק >> ציטוטי השבוע? אין O: תכנונים לשבוע הבא? לישון,בדיקת דם אולי תמונת השבוע? http://img832.imageshack.us/i/tumblrlf4iy91rz51qbbsma.png/

NoAmItA ChAn

New member
סיכום מהטירונות!

שיר השבוע של MCR? X שיר השבוע בכללי? רק מהסופ"ש.. Enjoy The Silence - Depeche Mode The Ballad Of Mona Lisa - Panic! At The Disco אמן/אלבום השבוע? X סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - לא שזכור לי.. תוכנית - אמריקן איידול, האח הגדול. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
התגייסתי. ציטוטי השבוע? "אם יש חלוקה לשלשות ואין מספר שמתחלק בשלוש, או אם יש שני תורים ואין מספר זוגי שמתחלק בשתיים..." - המפקדת מפגינה שליטה במתמטיקה. תכנונים לשבוע הבא? צבא XD תמונת השבוע? X

lilison13

New member
../images/Emo218.gif

שיר השבוע של MCR?לא דעת שיר השבוע בכללי? MAROON5 כל השירים חחח אמן/אלבום השבוע?MAROON5 סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?תוכנית האוס,סרט סולט דבר טוב/רע שקרה השבוע? טוב קניתי סוף סוף את המחשב הנייד. רע אני עכשיו חולה מאוד מאוד והולכת למות :( ציטוטי השבוע? אין תכנונים לשבוע הבא? לנסות לא למות תמונת השבוע?

למעלה