The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo42.gif The Silent Weekend ../images/Emo42.gif ../images/Emo152.gif

מתוחכם או לא?
בכל מקרה, קצת נעלמתי בימים האחרונים, הדיסק הקשיח במחשב שלי הלך לגמרי, ואיתו יחד כל המסמכים, התמונות והכי גרוע - המוזיקה - או שבעצם הכי גרוע זה שנמחק לי כל הביוטופ.
וגם שמעתי באיחור על כך שנייטוויש באים לארץ
אז הרשו לי להביע את התלהבותי הרבה.
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין וחרישה מהנה למי שיש בגרות בתנ"ך ביום ראשון.

אזירפאל

New member
../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Radiohead - 2+2=5 Radiohead - My Iron Lung Radiohead - The Bends Nightwish - Eva (ממש אהבתי) אלבום השבוע: Radihead - The Bends
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Radiohead - Just
דבר טוב שקרה השבוע: עברתי תיאוריה.
דבר רע שקרה השבוע: נמחק לי כל הביוטופ. >< אתר השבוע: לא ממש היה לי אינטרנט. מאכל השבוע: פסטה. ספר השבוע: תיאוריה ותנ"ך. נו אין לי זמן לקרוא בכלל עם כל הלימודים האלה
סרט/סדרת השבוע: חברים ועקרות בית נואשות. תמונת השבוע: אין.

עונה :] ../images/Emo199.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Our solemn hour שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הסמפלים החדשים של נייטוויש נחשבים?
אלבום השבוע: Leave's eyes- Vinland saga מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish-Beauty of the beast דבר טוב שקרה השבוע: עברה הבגרות במתמטיקה.. דבר רע שקרה השבוע: הייתה בגרות במתמטיקה?... אתר השבוע: Nightwish.com
מאכל השבוע: חח אין לי שמץ ספר השבוע: האמן ומרגריטה סרט/סדרת השבוע: המסע המופלא תמונת השבוע: >>

taroboy

New member
ניטווווווווישששששש

שיר/י השבוע של ווית'ין:אנטר שיר/י השבוע לא של ווית'ין:פלנט הל-ניטוויש אלבום השבוע:וואנס מה את/ה שומע/ת עכשיו: פרוזן-דיילן דבר טוב שקרה השבוע:אולי הגיחה? דבר רע שקרה השבוע:סתם עצבים. אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע:פסטה ספר השבוע:אהבת איתמר? XDD(ספרות) סרט/סדרת השבוע:גיבוריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים. תמונת השבוע:

אני^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise!!! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica- Illusive Consensus אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Epica-Consensus דבר טוב שקרה השבוע: 94 בהיסטוריה^..^ דבר רע שקרה השבוע: אני הולך להכשל במיצ"ב במתמטיקה TT_TT אתר השבוע: ישראפריק ותפוזבל כרגילP: מאכל השבוע: שומדבר מיוחד. נגיד, שניצלD: ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: פרויקט מסלולP: תמונת השבוע: XD

Liquid Dreams

New member
...........

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא היה לי זמן למוזיקה, השיר היחיד שהספקתי לשמוע היה אווה של נייטוויש שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אווה אלבום השבוע: ....... מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: כל השבוע הזה היה זוועה אתר השבוע: ......... מאכל השבוע: מסטיקים! איזה כיף זה לחיות על מסטיקים ספר השבוע: במרחק נגיעה סרט/סדרת השבוע: בדיוק עכשיו ראיתי סרט טוב.. מלכת הנשףD: תמונת השבוע: ..

~

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ לא יודעת XP שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא יודעת O: אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Death Song - Marilyn Manson ~קשועח /m\~ דבר טוב שקרה השבוע: שנייטוויש באים לארץ D:::::::::::::: דבר רע שקרה השבוע: נראה לי הגיחה, סתם היה מעפן אתר השבוע: http://www.nightwish.com/en/band/tour ^^ מאכל השבוע: עוגיות שוקולד-צ'יפס קטנטנות כאלו *-* ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: מלאך שחור ובנות גילמור ^^ תמונת השבוע: אין

TheImpactBoy

New member
יאללה יאללה

שיר/י השבוע של ווית'ין: TTBTR שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Hypocrisy - Warpath אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Hypocrisy - Warpath דבר טוב שקרה השבוע: נייטוויש מגיעים לארץ! דבר רע שקרה השבוע: פורום נייטוויש התחרפן אתר השבוע: - מאכל השבוע: על האש P: ספר השבוע: פסיכומטרי אנגלית סרט/סדרת השבוע: חברים
תמונת השבוע: ציור שלי,

LadySilkworm

New member
:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי שיר/י השבוע לא של ווית'ין: NIGHTWISH- devil and the deep dark ocean אלבום השבוע: infinity של דווין טאונסנד מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: נייטוויש!!@@#$$$%&*^&%$%#@@ וחצובה חדישה. דבר רע שקרה השבוע: ... אתר השבוע: www.facebook.com ~מרגישה שאני חוזרת על עצמיP:~ מאכל השבוע: הרבה XD ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: הרגילים D: תמונת השבוע: -

Dave2D2

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא זוכרת אלבום השבוע: the silent force מה את/ה שומע/ת עכשיו: מוניקה סקס דבר טוב שקרה השבוע: גמרתי את המבחן האחרון שלי להשנה דבר רע שקרה השבוע: אמרו לי שאני אהיה בתלבושת בצפר במסיבת סיום אתר השבוע: המממ, זה? מאכל השבוע: טוסט................ ספר השבוע: קורליין של ניל גיימן, שולט סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר תמונת השבוע: אין

A t a s h i

New member
וול. :}

שיר/י השבוע של ווית'ין: Frozen, Our Solemn Hour, Hand of Sorrow. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Ueickap - Noiselessness, Flyleaf - All Around Me. אלבום השבוע: Within Temptation - The Heart of Everything. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Fireflight - It's You. דבר טוב שקרה השבוע: ממ, לא מצליחה לחשוב על משהו. דבר רע שקרה השבוע: גם לא מצליחה לחשוב כרגע על משהו. אתר השבוע: לא יודעת. מאכל השבוע: עוגת שוקולד!!~ 3> ספר השבוע: לא יודעת. סרט/סדרת השבוע: '24', 'האוס'. תמונת השבוע: אין לי. בהצלחה לכולם בבגרויות.~ D:

Ice Queen 7

New member
נמנמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Truth Beneath The Rose שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Disturbed - Prayer אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: המאוורר המפגר של המחשב דבר טוב שקרה השבוע: שמעתי שמיוז ונייטוויש באים ועברה הבגרות במתמטיקה D: דבר רע שקרה השבוע: לאדעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: הערפד ארמאן סרט/סדרת השבוע: רק אחד? >_> חברים, עמוק באדמה, אחים ואחיות, פרוייקט מסלול וסרט פאנטום האופרה שעכשיו ראיתי ^_^ תמונת השבוע: אין

ZuLi90

New member
=]=]

שיר/י השבוע של ווית'ין: ME IQ caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: evanescence - your star, the fray-little house, Nightwish-End Of All Hope אלבום השבוע: within temptation - ME אני חדש תנו לי להנות עד שיימאס (אם יימאס :p ) דבר טוב שקרה השבוע: עברתי שלב א' בזימון לטייס דבר רע שקרה השבוע: רבתי עם ידידה טובה :\ אתר השבוע: אמממ :\ מאכל השבוע: פסטה עם ירקות וטופו (טבעונות שולטט) ספר השבוע: רודף העפיפונים סרט/סדרת השבוע: צמרמורת איזה נוסטלגיה :) תמונת השבוע: לא ממש תמונת השבוע אבל אחלע תמונה שצילמתי בפולין =]=] http://esnips.com/doc/faec1c0b-d560-40b5-a023-615a05d1dadf/IMG_0628

Sakura Chan

New member
אני D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forgiven שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Maaya Sakamoto - Gravity אלבום השבוע: החדש של אבריל מה את/ה שומע/ת עכשיו: Maaya Sakamoto - Gravity דבר טוב שקרה השבוע: קנו לי תוכי D: דבר רע שקרה השבוע: החבר שלי יצא לשבוע מלחמה ולא נוכל לדבר כל השבוע :< אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: לזניה ספר השבוע: "במרחק נגיעה" סרט/סדרת השבוע: פרוייקט מסלול תמונת השבוע: התוכי החדש שלי!

למעלה