The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo42.gif The Silent Weekend../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

סיימתי עם המתכונת בביולוגיה, והלך טוב!
(היום בבוקר) שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין, אני בכל מקרה צריך ללמוד היסטוריה.

אזירפאל

New member
../images/Emo221.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: בעיקר רדיוהד. נגיד ש-Myxamatosis ו-Where I End And You Begin. אלבום השבוע: Hail To The Thief של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Where I End And You Begin.
דבר טוב שקרה השבוע: לא הרבה, זה היה שבוע די מגעיל עם הרבה מבחנים. נניח שזה שסיימתי עם המתכונת בביולוגיה. ^^ דבר רע שקרה השבוע: מבחנים. הרבה.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אוונסנס! ובגרויות אחרונות בהיסטוריה וביולוגיה.
אתר השבוע: כמעט לא הייתי במחשב השבוע... מאכל השבוע: קינואה.
ספר השבוע: ביולוגיה וכאלה. סרט/סדרת השבוע: משפחת סימפסון. תמונת השבוע: אין.

אזירפאל

New member
נו בסדר, אז הוא נחמד

אבל זה לא מה שאתה מצפה מאפיקה. הייתי מכניס את השיר הזה ל-THOE, וזו לא מחמאה... גם כשיש לאפיקה שיר לא מתוחכם במיוחד, כמו Blank Infinity, הם מצליחים להעלות אותו דרגה, באמצעות העיבוד המעניין, המקהלה והתיפוף המצויין, שלצער בכללי לא באו לידי ביטוי פה...

ATWA

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Howling שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Faith No More - Easy Foo Fighters - All My Life Sting - Shape of my heart מישהו לרוץ איתו - דניאל סלמון/סלומון/סולומון/וואטאבר <יהיה נחמד לדעת מה השם משפחה שלו לעזאזל> אלבום השבוע: Scissor Sisters-Ta-Dah הם פשוט חמודים! מה את/ה שומע/ת עכשיו: Red hot chili peppers - Charlie דבר טוב שקרה השבוע: הערב מגמה שהיה אתמול@_@ דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שאני אוכל להגיע להופעה של אוונסנס רק ב5... זה מבאס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אוונסנס! סרט/סדרת השבוע: כמה שאני שונאת סרטים ישראלים... מישהו לרוץ איתו, למרות שאני כבר יודעת אותו בע"פ תמונת השבוע: אין לי כוח

Amir Noy

New member
מתי את באה להופעה?

מתי את מתכננת להיות שם? יש דרך ליצור איתך קשר? D:

LadySilkworm

New member
אם יש לך ערוץ הוט 3

אז יש היום הופעה של אוונסנס בשעה רבע ל12. נמנמ אולי יש גם ביס, אני לא יודעת P:

ATWA

New member
אחותי סיפרה לי על זה

רק בסוף ההופעה>< תודה בכל מקרה

עונה../images/Emo13.gif*מאיה לא להיכנס יש תמונה של הג'וק../images/Emo6.gif*

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ שום שיר ספציפי
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין לי מושג אלבום השבוע: Behemoth-The Apostasy Distorted-Memorial מה את/ה שומע/ת עכשיו: Behemoth-Pazuzu דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של דיסטורטד
דבר רע שקרה השבוע: לראות את כולם יוצאים לחופש >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לצאת לחופש
אתר השבוע: הממ לא יודע חח מאכל השבוע: אבטיח
ספר השבוע: אין כלום.. סרט/סדרת השבוע: גם, כלום
תמונת השבוע: אתם תיאלצו לסלוח לי כל שונאי החרקים למיניהם, אבל אני פשוט חייב להראות את הדבר הזה
זה היה בבית של ידידה טובה ><

taroboy

New member
../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ביוטי אנד דה ביסט-נייטוויש אלבום השבוע: אנגל'ס פול פירסט-ניטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את החטיבה דבר רע שקרה השבוע:סיימתי את החטיבה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אולי אוונסנס,ועוד כלימני דברים נחמדים אתר השבוע: אין מאכל השבוע:דובדבנים ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: גיבורים תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
סופ"ש נהדר לכולם! נאור אני אוהבת אותךP:

תודה שהזהרת אותי ולא נכנסתיXD שיר/י השבוע של ווית'ין: פורגיבן ועוד משהו שאני לא זוכרת כרגעXP שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה של פינק:X אלבום השבוע: I'm Not Dead של פינק++ מה את/ה שומע/ת עכשיו: גוסט לאב סקור אינסטרומנטל דבר טוב שקרה השבוע: סופ"ש בראשון^___^ דבר רע שקרה השבוע: סבא בבית חולים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שסבא יצא מהבית חולים-.- אתר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגהD: ספר השבוע: מארלי ואני אבל לא ממש קראתי סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: אין

LadySilkworm

New member
D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש כמה וכמה:) אלבום השבוע: אין :p מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום :p דבר טוב שקרה השבוע: 95 במתמטיקה..קורס צילום שאני הולכת ללכת אליו:p... יום בריכה :) דבר רע שקרה השבוע: נגמר אומנות :'( משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: משהו טוב? שיהיה לי מה לעשות :p אתר השבוע:- מאכל השבוע: לזניה
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: העולם המופלא
תמונת השבוע: -

סוף שבוע נעים :]

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Veins of Glass - Lacuna Coil
דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי חטיבה!!!!!! והתעשרתי ב600 ש"ח - 500 מסבא וסבתא ליום ההולדת (עוד שבוע) ו100 שאמא נתנה לי לשמור מתוך הכמעט 200 שהרווחתי ביריד מכירת הספרים בביה"ס ביום שני ^^ והסתפרתי קצת P: דבר רע שקרה השבוע: ממ לא נראה לי שיש משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אוונסנס@Q#$%^@$%^@$^&^&*%^*& אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: שר הטבעות - אחוות הטבעת. חזרתי לקרוא אותו ביום ראשון אחרי חודשים ארוכים של הפסקה D: סרט/סדרת השבוע: בנות גילמור+מלאךשחור+הקס (איזה פרק O_O) תמונת השבוע: אין

למעלה