אירוח של עדי רן

../images/Emo43.gif אירוח של עדי רן

עדי רן, זמר וכותב שירים ישראלי. בעקבות חזרתו בתשובה בשיריו מתקיים שילוב של רוק עם מוזיקה חסידית יתארח ביום ראשון בפורום העולם החרדי-מוזיקה ורדיו. החל משנת 1987 החל עדי רן להופיע ביחד עם מוזיקאים נוספים וסחף אחריו קהל מעריצים קבוע ונאמן. באותה תקופה, היה עדי חילוני ועורר לא מעט שערוריות עד שנת 1993 שבה החל להתקרב לדת. מאז חזרתו בתשובה, הקליט עדי רן שלושה אלבומים בעלי אופי יהודי המושפעים מאוד ממורשתו של רבי נחמן מברסלב, והפך למעשה לזמר חסידי. עם חזרתו בתשובה, המשיך רן ליצור וכתב טקסטים קלילים אך גם אישיים מאוד על המעבר לדת. עד מהרה הוא קנה לו מעריצים חדשים, בעיקר מקרב חסידי ברסלב וצעירים מהציונות דתית. כיום, עדי רן מרבה לקיים הופעות ברחבי-הארץ ולהשתתף באירועים ובפסטיבלים שונים, וכמו כן משתף פעולה עם זמרים אחרים. הנכם מוזמנים לשאול שאלות עד יום חמישי בשעה 14.00. במהלך יום ראשון יינתנו התשובות.

עדי אתה ענק

אחי חזר בתשובה והוא ברסלב, בעקבותיו הגעתי למוזיקה המצויינת שלך. אתה ענק וגם מעודד אותי ברגעים קשים שיש. אין יאוש בעולם כלל. אתה אחד המבצעים הטובים ביותר בארץ. לצערי האלבום השלישי היה פחות טוב לטעמי.

MyHugh

New member
hi Adi

I remember meeting you first when I was 9 , you were one of the leaders. You loved to sing (I remember "lekol adam cochav ) yesh bashamyim" I've been living in the US for about 10 years and didn't know you're still doing music, although it's different I'm sure it's entertaining. Keren

אהלן

מה המצב עדי..אנחנו מכירים טוב מאוד ואבא שלי ניגן לך באלבום הראשון..ובחתונה של ישראל חזין כששרת הייתי על התופים..ומאז הייתי איתך בעוד כמה מקומות...אתה גדול אחי

קליט

New member
עדי, חביב הקהל !

שאלה ; מה הכוונה למה שכבודו כתב בשיר ~כי כל העולם הוא שלי~ ?!?! אני מרגיש ההיפך ~שכל העולם - הוא לא שלי !~ . . . תודה על השירים היפים, המשמחים, והמושקעים ! תמשיך כך עד מאה ועשרים שנה בבריאות איתנה ! אמן .

שאלה לי אליך

עדי רן,אתה לא חושב שאתה קצת מגזים?הרי אתה חוזר בתשובה,אתה סוחף אחריך בחורי ישיבות לסיגנונות קצת זרים מהעולם שלהם עם השירה שלך?תודה על התשובה ודרך אגב אני לא אומר שאתה לא בסדר כי יוצא לי גם לפעמים להאזין לשירה שלך ,תאמת השקטים שלך הכי יפים ,ואתה קדוש וכו` אבל הרועש אני מסתייג...

היי עדי ../images/Emo168.gif

שירים נפלאים..
אחלה מוזיקה.. תמשיך לרגש ולשמח אותנו.:) וכמובן שאלה.. האם הכרת את הסבא? וסתם מעניין אותי האם לדעתך להיות נ נח זה סוג אחר של ברסלב.. וכמה יש לזה משקל בהשראה המוסיקאלית שלך? וסתם כדי לחפור.. אוף סקרנות .. נו טווב..
איזה שיר הכי אתה אוהב לשיר ?

אין לי שאלות, רק רציתי להגיד שאתה זמר מצויין

אני אוהבת לשמוע אותך והכי אני אוהבת את השיר 'קדוש' שהוא שיר שעוזר לעצום את העיניים ולראות את האמת היחידה ולאהוב את בורא עולם בכל הכח. תודה גם על שאר השירים הנהדרים בהצלחה בהמשך

שאלה לי אליך...

לפני כמה שנים התראיינת ברדיו קול חי. ואמרת שאתה מקליט את השירים בטייק אחד. למה? למה אתה לא עושה חזרות? למה אתה תמיד מופיע רק עם בס תופים וגיטרה? מה עם קלידים? ולשאלה הכי חשובה! באותו ראיון שרת את השיר ``בך השם חסיתי`` שעד עכשיו לא ראה אור. לפי דעתי זה אחד השירים הכי יפים שלך. מתי שהוא הוא יצא?

למעלה