אנשים גאה להציג

../images/Emo43.gif אנשים גאה להציג ../images/Emo34.gif

אנשים גאה להציג: המתחם הכי גאה במצעד הגאווה! ביום שישי הקרוב יתקיים בתל אביב מצעד הגאווה. תפוז לוקחת חלק במצעד, ובענק
במתחם חוף גורדון, ליד החופה, נעמיד מאהל תפוזי ענק בו תוכלו להיפגש, להכיר את חבריכם לפורום ולדבר. מחוץ למתחם נפרוס דגל ענקי, עליו תוכלו להטביע את ידיכם בצבע. אנחנו מזמינים את כולכם לבוא למתחם ולקחת חלק בהכנת הדגל הגאה הגדול ביותר! מחכים לראותכם במתחם הגאה של תפוז
יש לנו ניוזלטר חדש לכל פורום
אתמול עלתה אפליקציה חדשה שתביא את כל מה שחם בפורומים האהובים עליכם – הישר למייל האישי שלכם. האפליקציה תאפשר לכם להירשם לניוזלטר שיביא אליכם בדיוור ישיר את התכנים המרתקים מהפורומים האהובים עליכם.
אז איך נרשמים
בכל פורום תופיע קוביה מיוחדת, ובה תוכלו לבחור קבלת עדכונים מהפורום הנ"ל. ההרשמה מתבצעת פר פורום.
ומה מקבלים
מדי לילה תקבלו מייל ובו קישורים לארבעת הטופיקים הפעילים ביותר (באותו יום) מכל פורום, מתוך הפורומים מהם בחרתם להתעדכן. בחרתם יותר מפורום אחד? אל חשש, תקבלו את כל העדכונים במייל מרוכז אחד. התנסיתם? יש לכם שאלות? הערות? מילה טובה? נשמח לשמוע ולקבל פידבקים מכם http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=130458871

Yuske

New member
יא ניוזלטר לפורום!

זה כלכך לא שימושיX_X :X כלומר, לא רק בגלל שלא קורה בפורום הזה כמעט כלום באופן יומיומי, שזה משהו שצריך לשפר ולתקן! אבל גם ככה אני (אישית) נכנס לפורום לפחות כמה פעמים ביום:X מקווה שהאפליקציה הזו לא תשבש יותר את האתר:X מה חדש אנשים?

OOOO0

New member
גם אני...מחכה שמישהו יגיב לי או ישלח לי מסר.

אבל משום מה זה לא קורה.למה כמעט אף אחד חוץ מתמר לא הגיב לי?לאף אחד אין דעה על מה שהצעתי?למה אף אחד לא שולח לי מסר? מה חדש אצלי?השביתה הסתיימה סוף סוף.זה אומר שאני חוזרת ללמוד.מקווה שנצליח להספיק את כל החומר עד הבחינה,כי אם לא אני אצטרך ללמוד לבד.אבל מקסימום גם תמיד יש מועד ב'. מה אצלך?

Yuske

New member
אני תיכף אשלח לך

האמת שחשבתי על ציטוט כלשהוא ונראה לי שרק עכשיו יש לי משהו אנשים תשלחו לגלית ציטוטים><!!! אצלי הכל רגיל האמת..לומדים, עובדים, לא ישנים כמעט, יוצאים, חיים בעיקר... (וואו איזה דכאוני אני נשמע._. בהתחשב בזה שטוב לי^_^) אגב http://www.charts.co.il/clip.asp?id=343 בקליפ החדש של דור דניאל, חבר טוב שלי צייר 2 ציורים משם (את הבחורה שמופיעה פעמיים) לא יודע איפה רשמו לו את הקרדיט...אז אני מנסה לפרסם את זה בשביל לתת לו את הקרדיט. בהצלחה בלימודים! מקווה ומאמין שתעברי^^

OOOO0

New member
חח....דווקא נשמע מצוין לדעתי.

זה בעייניי חיים נורמלים. כל הכבוד לך שאתה מפרסם את זה בשביל לתת קרדיט לחבר שלך!
רבה!
בהצלחה גם לך!

Yuske

New member
מגיע לו הקרדיט

כי לפי מה ששמנו לב אז הם לא שמו את השם שלו במקום כלשהוא בנתיים אבל הוא מברר את זה תודה^^, ולא זוכר אם רשמתי ממקודם אבל בהצלחה!^^

OOOO0

New member
מעצבן שלא נותנים קרדיט....

זה ממש זילזול בעבודה של בנאדם....מקווה שישימו את השם שלו בקרוב.
,וכן,רשמת מקודם כבר אבל לא נורא...
שוב!

Digi Lista

New member
אשלח לשניכם מסרים...

כול אחד בתחומו...זה יקרה בהמשך... שבועיים לא הייתי במחשב,האמת שאין לי תירוץ או נימוק מלבד שהרגשתי שאני נמצאת במחשב יותר מידיי והייתי חייבת התנתקות-לא מהפורום חס וחלילה,פשוט התנתקות כללית מהעולם לצורך התמקדות בדברים שהרגשתי שקצת הזנחתי והמחשב היה חלק מהעניין... האמת שגם היום התכוונתי לא להתקרב לאף מחשב אבל עבר עליי יום קשה במיוחד(כלומר לא קשה ברמה של מוות או מצב בריאותי קיצוני של מישהו קרוב ועדיין קשה)והייתי חייבת להעביר מייל למנהל הבית ספר שהיה ביום חופשי ולמרות שהוא כבר מעודכן כדאי שישמע את הצד שלי(בינתיים הוא שמע רק אנשים אחרים שמעבר ללכלוכים גם המציאו דברים ושכחו לציין מה הם עשו,יש לי עדים להכול,השאלה רק כמה העדים שווים משהו ואני בספק כי חלקם צבועים,חלקם משוחדים וחלקם סתם פחדנים עלובים ואת השאר לא ישאלו),אם הגעתי היום למצב שלגמרי התפרצתי וזה משהו שאני לא נוטה לעשות בעוצמה כזאת גם נשיא ארצות הברית לא יצליח לשנות את דעתי. איפה ההיגיון להכניס לכיתה "מורה"(רשמית יש לה תואר של מורה,רק שהיא רוב הזמן לא עושה שום דבר שקשור להוראה,לחינוך ולטיפול ויש לה המון זמן פנוי להתעסק בכול מה שלא נוגע אליה) שבמשך תקופה התעללה בנו ככיתה תוך ניצול זה שהמחנכת הקבועה הייתה בחופשת לידה,המחליפה העדיפה לא להתעניין וההנהלה לא הייתה בשטח ברמה שזה הגיע למצב שהיא הולכת ומלכלכת להורים של תלמידים שאני משקיעה בהם את הנשמה כבר שלוש שנים כשהיא בכלל לא עובדת בכיתה,מקללת אותי באמצע המסדרון מול הנהגים,המלווים,הצוות והתלמידים ועוברת בכלליות כול רמה של התנהגות בסיסית,כבר לפני שנתיים כשהתחלתי בבית ספר ועבדתי איתה בכיתה הספיק לי פחות מחודש וחצי להבין שזה לא לרמתי לעבוד בקרבתה כי אני בנאדם שמשקיע את הנשמה(אז הייתה מנהלת אחרת וסגנית והן הגנו עליי,כיסחו אותה וסיפרו לי שכמות התלונות עליה מאז ומתמיד היא ענקית) גם במריבה מלפני שלושה חודשים עניתי בשקט בלי לצרוח ובלי לאבד שליטה(גם אז היו לי עדים) וייבשתי אותה ברמות בעיקר כשהכול נעשה בשקט,המנהל היה מעורב ואמר לי שהוא מטפל בה-לא לגמרי האמנתי לו והינה ההוכחה...ה"מורה" הזאת מקורבת לסגנית מנהל ככה שגם כשמדברים איתה ולא עם המנהל היא מעבירה לו הפוך(גם מחנכת הכיתה אמרה לי את זה,אלא שהיום לא הייתה ברירה אלא לפנות אליה),היא אלופה בלעשות הצגות והיא נבלה לא קטנה והצביעות נשפכת ממנה(שלא נדבר על עצלנות,טמטום,רכלנות יתר,סכסכנות ושלל תכונות מופלאות אחרות),איכשהו עם כמה שהמצב רגיש היום אחת המורות לא הייתה והזעיקו את ה"מורה" להחליף(זה היום החופשי שלה,"מחנכת כיתה" עלק) ובשעתיים האחרונות היא הייתה אמורה להיכנס לכיתה שלי כדי להקריא סיפור(נו באמת חצי מהזמן היא מסתובבת בחוץ ומרכלת!ובכנות סיפור אני יכולה להקריא מעולה ואנחנו מסתדרים לבד-עובדה שכשנוח משאירים אותי לתפקד יום שלם כמורה+סייעת אז פתאום צריך משהו מיוחד?...)-אתם יכולים לתאר לעצמכם מה זה עורר,היו פתרונות(לשים אותה בשעתיים האלה בכיתה שהיא מחנכת ולשים במקום את המורה ששם לפי המערכת,זאת מורה שמכירה את הכיתה שלנו מצויין ובואו נודה ששתי הכיתות הן לא הכיתות ברמה הכי גבוהה של למידה אז אין ממש מה ללמד ולהעמיק)רק שלא הקשיבו ואמרו לי שזאת החלטת מערכת ואני לא קובעת-אמרתי להם שזה נכון אבל קוראים לזה התחשבות בסיסית באנשים כי יש גבולות,הסגנית כמובן הגנה עליה ולמחנכת הקבועה שלי לא נשאר מה לעשות(לדעתי היא לא נלחמה מספיק כי הייתה עייפה מהילדה שבכתה כול הלילה),הסיכום היה שאני נשארת לעזור להאכיל צהריים ואז הולכת לכיתה אחרת או לאן שבא לי(תכל'ס מי בכלל רצה להישאר בכיתה?),במילא לא משלמים לי וזו זכותי להתחפף כשלא מתאים לי(לצערי אני אף פעם לא עושה את זה ותמיד עוזרת לכולם בבית ספר,לא יעזור שיגידו כמה מעריכים אותי זה לא ירגיע אותי כי מדובר במשהו עקרוני),החלפתי לילד ויצאתי לשטוף ידיים כשחזרתי התכוונתי להזיז אותו למקום הקבוע שלו ליד המזגן בגלל שהוא מזיע באופן קיצוני ותמיד הוא בקיץ באיזור המזגן וה"מורה" ההיא התחילה לצרוח שאני חצופה,להגיד לי לעוף מהכיתה(א-אני לא תלמידה שלה! ב-אני לא עובדת אצלה! ג-זו כיתה שלי,מה פתאום שהיא תוציא אותי?!) ולהתקשר למנהל(יש עדים שאמרו שהיא התחילה,זה לא עזר),המנהל שלח את הסגנית שקראה לי לדבר איתה בחוץ-היא בכלל לא הצליחה לגרום לי להקשיב ורק עצבנה אותי עם אמירות כמו "היא באה עם כוונות מאוד טובות היום"(עניתי לה שהיא באה עם כוונות מאוד טובות להרוויח כסף על כלום)ועוד אמירות כמו "באת מראש כעוסה ולא נתת לה צ'אנס"(כמה צ'אנסים אפשר לתת לבנאדם שמעולם לא הוכיח את עצמו והשיא היה לפני שלושה חודשים עם הלכלוכים הלא הוגנים להורים והקללות כלפיי במסדרון?)אם היה נדמה לרגע לסגנית שאני אשתוק הפעם הודעתי לה בדיוק את דעתי גם עליה("את חברה טובה שלה,זה לא ממש נחשב שאת מדברת עליה דברים טובים"),היא ניסתה לרכך אותי ולהגיד שמאוד מעריכים אותי וכו'(שמענו גם עליה,עוד צבועה שכבר הוכיחה שהיא צבועה),בסוף החלטנו שאני מאכילה ילד מסויים כי יש דרך שאנחנו עובדים איתו עליה כבר שנתיים ויוצאת מהכיתה,הצלחת שלו כבר הייתה מוכנה אבל אותה "המורה" החליטה להכין לו אוכל אחר,הסגנית אמרה לה לתת לי את הצלחת והיא סירבה לשחרר אז פשוט חטפתי לה מהיד עם כמה שזה לא אופייני לי,היא התחילה עוד פעם לצרוח שיעשו משהו וניסתה לחטוף לי מהיד את הצלחת ואז הודיעה שעל החטיפה היא הולכת להתקשר למפקחת,עניתי לה שאני בטוחה שהמפקחת תשמח מאוד לשמוע על "מורה" שמקללת במסדרון,מתקשרת להורים שלא אצלה בכיתה ועוד מספיק דברים...

Digi Lista

New member
כמובן-חלק שני...חייבת להוציא הכול...

הסגנית שוב ביקשה ממני לצאת מהכיתה ולדבר איתה והפעם כבר איבדתי את כול טיפת הסבלנות לשמוע אותה והודעתי לה שהיא מוזמנת גם להתקשר למפקחת,למשטרה,לראש הממשלה ולאובמה ושום דבר לא עניין אותי כי גם לרמת הטמטום וחוסר ההתחשבות כשיודעים שזה נושא רגיש יש גבולות ובחייאת לא אני התחלתי עם כמה שבאתי עם טינה כלפיה שלא תעבור לעולם. מחר ובשבוע הבא בטח נהיה הרבה אצל המנהל(בטח יערבו גם את המחנכת,את היועצת וכו' )גם הוא לא מעניין אותי-הוא לא משלם לי משכורת ולכן מבחינתי הוא לא הבוס שלי,אני מקבלת ממנו הוראות מתוקף זה שהחלטתי לעזור בבית ספר והוא מונה למנהל(מה שמגיע למצב שאני עושה הכול והרבה מעבר לכאלה שמשלמים להם ויש תוצאות מוכחות,שלא נדבר על אהבת הילדים שהיא בפירוש מראה שהם לא שמים על אף איש צוות כמו שהם מכול הכיתות קשורים אליי),במקום אחר "מורה" שמקללת ומלכלכת הייתה מושעית-אצלנו בגלל חברותה עם הסגנית היא מאוד התחזקה בשנתיים האחרונות(הסגנית מורה שנים בבית ספר ושנה שעברה מונתה כסגנית)והרבה מאוד מרגישים את זה,רק שכידוע הרוב רכיכות ולדבר כולם יודעים-אבל כשמגיע רגע האמת משחקים אותה שקטים ואני לא משחקת במשחקים האלה...בטח מחר חצי מהצוות ינתח את מה שהיה כי "המורה" ההיא תדבר במסדרונות ובאמת הפתיע את האנשים לשמוע אותי צועקת ככה(זה לא קרה אף פעם בעבר! כעסתי על דברים אבל מעולם לא איבדתי לגמרי את הסבלנות והשליטה העצמית)שלא נדבר על הפרצוף האדום שלי(את הדמעות שמרתי לצד,היו אנשים שנשארו נאמנים על כול העזרה שלי כלפיהם ועזרו לי בהבאת מים למשל),עם הדיבורים אני יכולה להתמודד-לא באמת איכפת לי מה וכמה ידברו עליי(גם כשמדברים דברים טובים אני כאילו אדישה ולא שומעת,אחרי הכול קל להסתנוור מהדברים האלה והם לא עיקר העשייה מבחינתי),איכפת לי החוסר צדק והפגיעה המכוונת ואני הולכת לנקוט בצעדים-דוגמא תהיה כבר ביום ראשון-יש יום פעילות מיוחד וצריך כמה שיותר אנשים צוות-אני הולכת לדפוק ברז,כנ"ל בהזדמנויות אחרות,שלא נדבר על זה שאני שוקלת לעזוב בגלל שכמה שכולם בונים עליי לשנה הבאה(המנהל דיבר איתי לפני חודש הוא מתכנן לי הרבה דברים ונשמע שהוא מאוד נלהב מיכולת העבודה שלי,בעיקר כשאני יותר אינגטיליגנטית מהרבה אנשים-סיימתי תיכון,אני בדרך לתואר,יש לי תעודת הסמכה לתחומי טיפול,יש לי עוד תעודות בתחומים שונים,יש לי מלא המלצות,הילדים מתים עליי,הוכחתי את עצמי בכול פרויקט במשך 3 שנים והובלתי לדברים שאף אחד לא האמין...)נמאס לי,זה כבר לא קריזה נורמלית מה שהיה היום ואולי עם כול האהבה לילדים זה הזמן ללכת כי לצערנו רק ככה באמת מעריכים... הייתי חייבת להוציא...יצאתי לטיול עם הכלבה...

Digi Lista

New member
חייבת לשחרר שוב עדכון מהשעות האחרונות...

המנהל ענה לאימיילים מהצהריים(אין לי כרגע את הטלפון שלו וכמובן שזה חיסרון כי אני נאלצת לכתוב לו בזמן שה"מורה" ההיא מטנפת עליי חופשי בטלפון,לא ממש רצו לתת לי את המספר היום וזה רק מוכיח כמה מדובר במה שנוח-מראש חוסמים לי את האפשרות לבטא את עצמי ושישמע רק צד אחד שקרי ומעוות),אכן דיברו עם המפקחת,מחר מסתבר שאני ביום חופש מלבד ההסעה שזה בעצם מה שרציתי-אומנם תיכננתי מיום ראשון(ראו הודעה קודמת) אבל סבבה להקדים את העניין-זה עוד זמן לחשוב,המפקחת תדבר איתו שוב ביום ראשון ויראו מה עושים,כתבתי לו בחזרה שמגיעה לי הזכות הבסיסית להגן על עצמי ולהגיד למפקחת כמה פרטים יותר מדוייקים לתמונה המעוותת שהוצגה לה ואחרי שהיא תשמע את כול הצדדים כולל העדים היא מוזמנת להעיף אותי עם כמה שזו בדיחה כי אני מהעובדות החרוצות והקשורות ביותר לכול הילדים בבית ספר ויש הוכחות ותוצאות ברורות לכול עשייה שלי(ואז אני אפנה לתקשורת מהמקומית ועד הארצית ולשר החינוך עם כול ההתנהגויות של "המורה" ההיא,על מפקחת שמקבלת מידע חלקי ומעוות ובכלל לא מכירה אותי ועל כול כיסויי התחת)... אני לא דואגת כרגע בגלל שאני יודעת שיש לי גם 2 המלצות ממנהלי אגפי חינוך ועוד לפחות 4 המלצות מגורמים אחרים ובקלות אני יכולה להשיג עוד... בערך בעשר התקשרה אליי אחת המלוות הצמודות שבכיתה,היא הייתה עדה להכול וממש דאגה לי בין השאר כשראתה איך הופכים ומעוותים את כול מה שהיה וצולבים אותי בלי צדק,היא סיפרה לי שהיא דיברה עם הסגנית מנהל והבהירה לי שהסגנית התעלמה ממה שהיה לה נוח גם כשנכחה בכיתה וראתה איך "המורה" ההיא מפירה את ההוראה שלה,מעוותת,מתנפלת סתם כשבאמת הייתי שקטה כשנכנסתי ועשיתי את מה שהייתי עושה בכול מקרה ואיך "המורה" חוטפת לי את הצלחת(אחרי שחטפתי לה כשהיא סירבה לשחרר) וצורחת שהיא תתקשר למפקחת,ביקשתי ממנה שתגיד ישירות למנהל ולמחנכת שלנו ביום ראשון(היא בטח כבר דיי מעודכנת,לא במה שבאמת קרה אבל בטח מעודכנת)ואם יתנו לה שתעדכן גם את המפקחת כי זה הצ'אנס שלי להוציא את הצדק,היא ממש עודדה אותי וזה מדהים לראות נאמנות של אנשים בזמן שקורים דברים(יש עוד שראו אותי במצב קשה ודאגו לי-אם זה בהבאת כוסות מים או פשוט הפגנת חיבה כמו חיבוק),זה שיפר לי קצת את המצב רוח אבל עד שלא יגמר העניין ובטח שאם לא יתנו לי להשמיע את הצד שלי זה לא יהיה הוגן. שלחתי עכשיו עוד מייל למנהל ואמרתי שידבר עם המלווה ושיתן לי את הזכות להגן על עצמי,בלי מתווכים וגורם שלישי פשוט לתת לי לדבר עם המפקחת ומצידי גם עם ראש הממשלה,הבהרתי לו שאם הוא תמיד אומר שהוא מעריך אותי לתת לי את זכות הדיבור תהיה הוכחה לכך,כנ"ל לגביי החופש מחר,הרי ברור ש"המורה" תיכנס אליו מחר על הבוקר ותלכלך עליי באוזניו(בשונה מהסבלנות שלי) ואז תעצים את כול ה"נשמות הטהורות" בלכלוכים שקריים עליי וכולם יחגגו(מדובר באנשים בגיל של ההורים שלי!) כי צריך לספק מופע ועם כמה שכרגע נראה ש"המורה" ניצחה זה לא עונש מבחינתי-במילא רציתי לקנות כמה ספרים למשל לכבוד "שבוע הספר" וג'ינסים(יש לי אולי 9 ג'ינסים שאני חורשת עליהם והם כבר במצב מתקדם של התפוררות)אז זו הזדמנות וכאמור יש לי זמן לחשוב... זו אחת הפעמים ששקלתי בכנות אם להמשיך לשרוד את כול הגועל של אנשים כשאפילו לא משלמים לי,מצד אחד זה חלק מההישרדות שמחשלת וצריך לעבור קטעים כאלה מידיי פעם(כרגע מאוד לא קל לי להתמודד<ברמה שלא אכלתי ולא שתיתי כלום מ1:30 בצהריים,יש לי בחילה,סחרחורת ולחצים בגוף,חוסר מנוחה כללי> אבל זה יעבור) והילדים חשובים לי והם העיקר ומנגד יש את התחושה שאולי לא אהיה חזקה לאורך זמן-הילדים זה אחלה אבל אני מרגישה שאני נשחקת מבחינה נפשית בגלל כול ההתעסקויות בטמטום הזול והרדוד,אלא שטמטום יש בכול מקום אז מי מבטיח לי שבמקום אחר יהיה יותר טוב?... נשאר רק לקוות שיהיה בסדר לאיזה כיוון שיתגלגלו הדברים,כרגע אני בעיקר מנסה לנשום נכון... קטנות אחרות... -אשמח לעזרתכם ברעיונות לרצועת קיץ בערוץ "ג'טיקס", מסתבר שכבר לפני שבועיים המנהל תוכן שלח לי מייל...רצוי רעיונות עם חבר'ה בעלי צרכים מיוחדים אבל אפשר גם בכלליות(מה שמזכיר לי שאני צריכה לקרוא את המשך השרשור שלא קראתי מלפני שבועיים...)... -עברתי אתמול(כלומר שלשום) אודישן לקורס עם מספר מקומות מוגבל(עד 8) שמאוד מאוד רציתי והתקבלתי!!! -נגמרה השביתה באוניברסיטה הפתוחה וזה נחמד,למרות שרשמית עוד לא הייתי באף שיעור מבין שני הקורסים שבחרתי בסמסטר(ברביעי תיכננתי ללכת אבל האודישן התעכב ושיבש לי את התוכניות,כבר התעדכנתי מה היה מחברה שאיתי בקורס ובתכל'ס במילא כבר למדתי לבד במהלך השביתה והגשתי ממ"נים<שלא טרחתי לבדוק אם כבר נבדקו,במילא זה פחות משמעותי הסמסטר במסגרת הקלות השביתה>...). -יש את הקבוצה החדשה ב"בית הגלגלים" שמתחילה את צעדיה הראשונים,שבוע שעבר היה מפגש מדריכים,רוב החברים שלי לא יכלו להגיע והיה לי מצב רוח רע באותו יום(באופן משונה ימי חמישי לא עושים לי טוב כמעט אף פעם השנה...) אבל היה בסדר גמור,התרשמתי שיש אחלה חבר'ה,יש ב25.6 עוד מפגש מדריכים-הורים וחניכים(ויום אחרי יש לי שבת של הקבוצה הישנה שעוד לא עזבתי אותה) וב10-11.7 שבת ראשונה של הקבוצה החדשה ויש המון מה לארגן...בין השאר אני אחראית גם לגייס חניכים ואין לנו מספיק בנים(לא מדריכים ולא חניכים) ואני כבר קצת מרגישה כמו מישהי שמתקשרת להציע משהו לקנות עם כול השאלות וניסיונות השכנוע וזה שאני מציעה שידברו עם המנהל... -שבוע שעבר הלכתי לבקר ילדה שהבטחתי לה לבוא כבר הרבה זמן ויצא שהברזתי לפחות פעמיים(לאחרונה כדי להזכיר לי היא ציירה לי ציורים וכתבה<לא בציניות למרות שזה נשמע> "מתי בדיוק את באה?")-היה מאוד נחמד והיא נורא התרגשה. -שכחתי כמה כתיבה כאן מרגיעה אותי

OOOO0

New member
וואי סטטה,מצטערת לשמוע....../images/Emo24.gif

עצוב לשמוע כמה מתעללים בך שם.מדהים עד כמה אנשים יכולים להיות כפויי טובה.... אני לא יודעת מה לייעץ לך,אם לעזוב או לא,כי הרי ברור שאת סובלת שם,אבל מצד שני את באמת העובדת הכי טובה שם והילדים מתים עלייך.מקווה שהכול בסוף יסתדר איכשהו....לפחות יש אנשים שכן אכפת להם ממך ויודעים לתמוך בך כשצריך.ברגעים כאלה החברות שלהם נמדדת. וואו,איזה יופי!
אני שמחה לשמוע!איזה קורס זה בדיוק ומה בדיוק היה באודישן? אתמול חזרתי ללמוד והופתעתי מעצמי כמה אני שמחה לחזור...הלימודים האלה ממש חסרו לי.גם לראות שוב את כולם אחרי הרבה זמן היה מרגש.זה ממש שיפר את מצב רוחי. שמחה לשמוע בקשר לילדה!זו אותה אחת שבאה אלייך פעם או שזו מישהי אחרת?בכל מקרה,היא נשמעת ממש חמודה.
עם הכול!אם יהיו לי רעיונות אני אשתף.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifעל ההקשבה והתמיכה../images/Emo24.gif

אתמול מתוך הסערת רגשות לא ישנתי יותר משעתיים בלילה(שזה לא כזה משפיע עליי,אחרי הכול גם כשאני שמחה או במצב לא קיצוני אני דיי היפראקטיבית ולא ישנה הרבה) ולא אכלתי או שתיתי,היום זה כבר פחות קיצוני,אקרא תיכף את מה שהחמצתי.... האמת שהיום נעשה מעניין,עשיתי רק את ההסעה והתעופפתי בלי להגיד יותר מידיי לאף אחד והלכתי להסתובב במתחם החנויות הקרוב(שזה משהו שלא עשיתי נצח-לא שם ולא בכלל בחודשים האחרונים<מסעות קניות לא כוס התה שלי> ולשמחתי מצאתי כמה דברים שרציתי<ספרים וג'ינסים-השנה לא קניתי שום בגד אז יצא טוב>,היה כיף לדבר באריכות עם המוכרים,לפגוש שכנה מהבית הישן וגם לשבת ולכתוב במשך שעה עד שנפתחו החנויות),הילד מההסעה היה אמור להשתחרר היום מוקדם יותר ככה שחזרתי בסביבות 11 לבית ספר,נתקלתי בכניסה במורה שאני ביחסים חמים איתה בדרך כלל והיא לחשה לי "שמעתי שהסתבכת",עניתי תשובה לקונית בסגנון "יש עוד דברים.אותי עוד לא שמעו", משהו במבט שלה הביע באופן מפתיע מין הזדהות כאילו המצב מוכר לה...נכנסתי לכיתה כדי לגלות שיש לי צוות מדהים,נאמן ותומך-הסייעת הקבועה בכיתה שאתמול הייתה ביום חופשי והיום לא הספקתי לעדכן אותה הלכה למנהל וכעסה עליו שלא נתנו לי להתבטא ושכאחת שמכירה אותי היא יודעת שסביר שהסיפור לגמרי לא כמו שהוא תואר ובמקביל אמרה לו ש"המורה" ההיא מפיצה את הסיפור המעוות וכולם מרכלים עליי במסדרון וזה ממש לא במקום(ידעתי שאנחנו קרובות אחת לשנייה אבל אף פעם היא לא הגנה על מישהו ככה,היא נחשבת למאוד שקטה) וכשהוא אמר לה שהוא שומר מכול הלכלוכים היא הבהירה לו שהדרך שלו עוד ארוכה....,המלווה שדיברה איתי אתמול בטלפון אמרה למנהל שגם לה יש מה להגיד בנושא כעדה לכול הסיטואציות(הם עוד לא דיברו למיטב הבנתי)....,מלווה צמודה אחרת שמרה לי במיוחד אוכל שהיא הכינה לכבודי בלי שבכלל נפגשנו בבוקר,היא פשוט חשבה עליי ורצתה לשמח אותי....,2 סייעות מכיתות אחרות שנכחו בכיתה(אנחנו ביחסים טובים איתן ככיתה ותמיד נמצאים ועוזרים אחד לשני) הזכירו לי שוב ושוב שהן לא מאמינות למילה ממה שנאמר והתעקשו שאוכל עוגות....,גם המחנכת שאיתה בכלל לא דיברתי מאז שיצאה מהבית ספר אתמול ב11:30 שלחה לי מלא הודעות מחזקות והבהירה לי שאומנם היא יודעת שהמשחק מכור מראש אבל היא לגמרי בעדי ושאני אחזור ואדגיש שיתנו לי את הזכויות לבטא את הצד שלי(גם היא עוד לא שמעה אותו אבל היא מספיק חכמה לדעת כמה "המורה" ההיא עיוותה ושיקרה כדי לגרום לי לצאת רע) והילדים כמובן מדהימים-לא מדברים אבל מרגישים הכול(אתמול כשהיה הסיפור עם "המורה" כמה מהילדים עשו לה שמח ולא הפסיקו לבכות ולצרוח כול הזמן שהיא הייתה בכיתה,הייתי בחדר אחר ושמעתי את הקולות,אישרו לי שאלה אכן החבר'ה שלנו כשה"מורה" ההיא צרחה עליהם כול הזמן שיהיו בשקט), זאת הנחמה האמיתית שלי מהמקרה בינתיים-אנשים הוכיחו את עצמו ברגע האמת,חלקם ממש הפתיעו אותי לטובה כי דווקא מהם פחות ציפיתי ופשוט נתנו לי כוחות להמשיך להילחם כדי להוציא את האמת והצדק לאור. המנהל הגיב לי לאימיילים מהלילה,הוא הדגיש כמה הוא שומר מהרכילויות (ב-רור),הוא רוצה לדבר איתי ביום ראשון וישר לעשות עימות ביני לבין אותה "המורה"-עוד פעם הבהרתי לו שזה לא עובד ככה שאני לא מקבלת זכות בסיסית להשמיע את הצד שלי במשך למעלה מיומיים בשיחה טלפונית או פנים אל פנים ומנגד ל"מורה" ההיא גישה חופשית אליו ולכול הבית ספר והיא מפגיזה בלכלוכים והמצב מראש יוצר עמדת נחיתות,אם זה היה חשוב לו הוא היה מתאמץ לדבר איתי ולא רק בכתיבה אז מבחינתי עד שהוא והמפקחת לא ידברו איתי לבד בתור התחלה אחרי ששמעו רק צד אחד שקרי ומעוות ולפני עימותים חזיתיים אני לא משתפת פעולה,במילא הכול מכור...הדגשתי בפניו שוב שידבר עם העדים,שיזכור מי הפיץ את הדברים החוצה בעיקר כשאני בכלל לא הייתי היום ליותר מעשר דקות בבית ספר ושאני לא רוצה את הסגנית יחד איתנו בשיחה כי היא משוחדת והוכיחה אתמול איך היא מתעלמת כשדברים קורים מול העיניים שלה ועוד מנסה בשיא טמטומה לשכנע אותי ברמת "ההקרבה" של "המורה" ההיא ביום חופשי שלה(קודם כול מדובר בעוד כסף <על שום עבודה ממשית> ולא במעשה צדקה ודבר נוסף בכול זמן נוסף שהיא בבית ספר וההנהלה מגבה אותה היא מבססת יותר את השליטה שלה במאפיה הבית ספרית...),למען האמת נכון לכרגע בכלל לא בא לי לדבר עם אף אחד מלבד עם המפקחת כי אותה אני עוד לא מכירה ויהיה כיף לשפוך בפניה כול מה שהוחבא במשך שנים עם דגש על השנתיים האחרונות,אמרתי לו שבמידה ולא אעוף בעצמי ויוחלט להעיף אותי אני אמשיך להילחם על הצדק והאמת מחוץ למערכת(את ההמשך איך ומה לא אמרתי לו,אבל הפצה לתקשורת תהיה אופציה ראשונית...)...נחכה ליום ראשון ולהמשך השבוע,בטח הנושא לא יגמר כול כך מהר... קורס דיבוב של ניקו בר(בצפון וקרוב לבית שלי!)-הוא מהסוג הישן של הסרטים המצויירים("טוב טוב הגמד",האריה ב"קוסם מארץ עוץ" ועוד),למדתי כבר קורס דיבוב אחד בתל אביב ולא הייתי מרוצה-אני לא באמת אעסוק בדיבוב כמקצוע(אם כי דיבוב זה מין חלום ישן שלי) ואני רוצה כלים להתמודדות עם טקסטים ומצבים בשביל המשך העבודה עם הילדים(ילדים באשר הם,גם אם אעזוב את הבית ספר) ועם כמה שהיה כיף בקורס ההוא לא הרגשתי שקיבלתי כלים ולא אהבתי את הדיסק דמו שהיה עלוב ולא הכיל את הקטעים שרציתי וביקשתי שיכנסו...הקורס עצמו הרשים כמקצועי פי כמה מהקודם,אולי זה האודישן שבקודם לא היה וקיבלו את כולם,אולי זו העובדה שהצלחתי לתקשר עם ניקו ברמת הבנה טובה גם לדעתו(אחרת לא הייתי עוברת),הנסיעה הלא ארוכה(זה לא קשור למקצועיות
),נראה לי שזו בעיקר העובדה שיש שיעורי בית וצריך לעבוד קשה לפי מה שהוא אמר גם מעבר לשיעורים עצמם ובסוף מקבלים תעודה(מה שלא היה בקורס הקודם) ודיסק דמו עם סרט של שעה וחצי(בקורס הקודם הדיסק דמו שלי הכיל כמה קטעים שביחד לא עברו את ה4 דקות ולא ממש נותנים מושג עליי...),נשארה רק הבעיה של הקורס שאמור להסתיים באותו התאריך בו יפתח הקורס הזה-חשוב לי להיות בשני המקומות וכבר דיברתי עם המרצה של הקורס השני והיא תנסה לדבר עם כולם ולראות איך אפשר להתחשב בי ולשנות את התאריך...

Digi Lista

New member
שור-ברור חלק 2...

הילדה שבאתי אליה זו ילדה אחרת,יש עוד ילדים מהבית ספר ומ'בית הגלגלים'(וזה כשעדיין רשמית החבר'ה של הקבוצה החדשה עוד לא מכירים אותי) שרוצים שאבוא אליהם ואני מאמינה שבסוף אגיע לכולם כי אני רוצה וזה חשוב לי להענות להזמנות של ילדים(לא כול אחד מוזמן לבתים ע"י הילדים עצמם ולא ההורים) בכול זאת הם כול כך מתאמצים לכתוב ולצייר לי כדי שאבוא שקשה לי בכלל לחשוב על הברזה,הבעיה רק שלא כולם גרים קרוב וכול נסיעה זו התארגנות מבחינתי וכמובן מציאת זמן... שמחה שהיה לך טוב לחזור ללימודים-המון הנאה ו
,בגלל שגם במהלך השביתה למדתי קורס אחר שלא קשור לאו"פ אבל עם הרבה חומר תיאורטי(קורס שילוב של אלו"ט, עכשיו לקראת הסוף ביקשתי גם להכין עבודה שתיתן לי את התעודת הסמכה,בגלל שביטלו לנו 2 סדנאות כחלק מהקורס עקב כמות הנרשמים הקטנה בצפון<זו פעם ראשונה שנפתח פה הקורס הזה> התעודה לא מגיעה אוטומטית ואפשר אם רוצים לעשות עבודה,בחרתי לעשות וגם ביקשתי מהמרצה שתעדכן אותי כשיהיו הסדנאות באיזור אחר בארץ או שנה הבאה בקורס הנוסף בצפון) וגם חלק מהחומר של האו"פ פחות הרגשתי שהלימודים חסרים לי,זה לא אומר שאני לא שמחה לחזור ללמוד-דרך הלמידה הייתה חסרה לי ובכלל נראה לי שהשנה טחנתי לימודים וקורסים מהרבה סוגים ובכנות עם כול הזגזוג נראה לי שאני אמשיך במתכונת הזאת גם בשנים הקרובות...מה שכן לסמסטר קיץ של האו"פ אני לא נרשמת,הקורסים שלי ימשכו בגלל השביתה במילא עד סוף יולי ואם את זוכרת לא מצאתי יותר מידיי אלטרנטיבות בקיץ הזה וב7.7 יתחיל הקורס דיבוב שימשך בטח עד סוף אוגוסט/תחילת ספטמבר אז יצא שאני עדיין אלמד 3 ימים בשבוע ככה שלא נורא אם אוותר על קורס קיץ נוסף של האו"פ...מה שמזכיר לי שאני צריכה לבדוק ציונים,להירשם למבחנים ולהתכונן לסמסטר שאחרי הקיץ מבחינת קורסים אם כי כרגע אני לא בטוחה איפה ואיך אני עובדת שנה הבאה ואיך לנתב לשעות לימוד... לגלעד יש יום הולדת בימים הקרובים(אני אבדוק אם זה 16 או 18 כמו שאני זוכרת)... אשמח שנתראה כאן בערב או מחר

OOOO0

New member
בשביל זה אני כאן,בשביל לספק תמיכה.../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הרי לעזור לך ממש אני לא יכולה לצערי.אני שמחה לגלות שהרבה תומכים בך ומחזקים אותך שם.מחזיקה לך אצבעות שהכול יסתדר איכשהו.עכשיו זה בעיקר המבחן של המנהל.עכשיו הוא יראה אם הוא באמת מאמין בך וביכולות שלך כמו שהוא טען כל הזמן. וואו,זה נשמע אחלה קורס!מקווה באמת שזה יסתדר לך מבחינת התאריך.
באמת מקסים מצידך איך שאת נענית להזמנות של כולם.נשמע שהם ממש אוהבים אותך.
רבה!זה היה ממש חסר לי כי הייתה חסרה לי אינטראקציה עם אנשים אחרים וללמוד לבד קשה לי. כן,באמת עכשיו זה יהיה מיותר מצידך לקחת קורס בקיץ.אני שמחה שאת אוהבת את האופציה הזו של שילוב הקורסים מכל מיני תחומים. אכן,לגילעד(עם י',הפעם זכרתי) יש יום הולדת ב-18. מחר זה היום של אמיר באולפן השקוף(לו ולימית סול יש תוכנית כל שבת מ-15:00 עד 20:00) אז לא נראה לי שאני אבלה הרבה מול המחשב.בכל מקרה,גם את כמו כולם מוזמנת לשלוח לי מסר עם איזו תובנה או מוטו לחיים. שבת שלום לכולם!

Digi Lista

New member
לפחות יש תמיכה../images/Emo24.gif

מצטערת
שאני כרגע לא מגיבה על שאר הדברים שכתבת
,סערת הרגשות גורמת לי לא להצליח לבצע אף פעולה נורמלית-לישון,לאכול,לשתות,לקרוא,לטייל עם הכלבה,לראות טלוויזיה,להתרכז בנושא אחר וכו'.... קיבלתי אתמול הודעה נוספת מהמחנכת והיא טוענת שגם כול מה שהיא אמרה למנהל לא יעזור כנראה כי הנושא הגיע רחוק מידיי(לא רק המפקחת,מעורבים עוד גורמים רק שלא אמרו לי מי ומה) והמשחק מכור מראש(עובדה שלא נתנו לי עדיין לדבר,גם לא לעדים!)...החלטתי מחר בכיס של המכנס להחביא את הטייפ הקטן והמקליט שהייתי משתמשת בו כשעבדתי בעיתונים,בדקתי איך להחביא אותו ככה שלא יבלוט ועדיין יקליט הכול,מה שלא יקרה אני רוצה לאסוף ראיות ואם לא מוכנים להביא מישהו אובייקטיבי(גורם שלישי) שישב וישמע את הדברים (כמו היועצת של הבית ספר/אחת העובדות הסוציאליות) אני פשוט אנסה לתעד את העניין,זה לגמרי נשמע כמו איזה סרט...במקביל וכי אני כבר לא סומכת על המנהל ולא על אף אחד אחר אני מדפיסה את כול האימיילים שלי מהימים האחרונים וגם את האימייל מהתקרית בחודש מרץ כמין "דו"ח אירוע" וזה כדי שמעבר לעובדה שהכול יהיה גלוי אני אצטרך לשמור על קור רוח בדיבורים ואני גם ככה כבר על סף התמוטטות בגלל שאין לי מושג מול מי אני צריכה להתמודד,אני אתמודד זו לא השאלה-יש לי את האמת שלי ואיתה אני הולכת עד הסוף(מה גם שהיא מגובה בעדים!!!) וכשתינתן לי ההזדמנות אני אדבר על הכוווללללל ולא אברח או אטשטש שום דבר(במילא כול הגבולות נפרצו מבחינתי,הר געש פראייר לעומת מה שאני הולכת להוציא מהפה) אבל שמים אותי מראש בעמדת נחיתות וזה כול כך מכעיס אותי שאני עלולה בקלות לאבד את מעט קור הרוח שנותר לי ולכן אני רוצה שיהיה כתוב ולא רק באימייל של המנהל...אנשים שוכחים ש"אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו" ואשמתי לא תוכח כי לא עשיתי כלום(מלבד שחטפתי צלחת מהיד כשהיא סירבה לשחרר והיא חטפה לי מיד בחזרה!והזזתי ילד למזגן,אני מודה בשני הדברים האלה) ויש לי עדים!!! כרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי חזקה זו האמונה שמגיע לאמת לצאת לאור ושלטון הטרור צריך להיפסק והתמיכה,יש מצב שביום ראשון יהיו עוד תומכים(לא כולם עובדים שישי ולכן ברגע שישמעו...),לא שבפועל התומכים עוזרים לי עם כמה שהם מגינים עליי אבל זה עדיף מאשר להישאר לגמרי לבד במערכה. לגמרי חיה בסרט משטרה (או סתם טרגדיה של טעויות)בימים האחרונים...בסוף יתלו אותי בכיכר העיר,יערפו את ראשי ואהפוך לאגדה במותי עקב התמיכה,האומץ להילחם עד הסוף גם כשהמשחק מכור מראש ועוד שלל אלמנטים...זה לא מצחיק.

OOOO0

New member
כל הכבוד על הפגנת התושיה!

רעיונות מצוינים לדעתי יש לך.מאחלת לך שתצליחי והאמת תצא לאור!

Yuske

New member
קראתי הכל ../images/Emo24.gif

אני מאמין שהכל יגיע על מקומו בשלום, ושהאמת תצא לאור! בהצלחה עם הכל וכמובן תודיעי לנו מה קורה עם זה ואיך זה מתקדם! ואם יתלו אותך בכיכר ויערפו לך את הראש, את תיהי אגדה! ויעשו ממך סרט סטייל ונדטה או משהו וכל הפורום ינקום!

Digi Lista

New member
מסתבר שמכרו אותי.

אתמול הייתי בשיחה עם המנהל(גם זה קרה רק לקראת סוף היום),הוא אמר לי כמה הוא הגן עליי כי אם זה היה תלוי במפקחת הייתי עפה מיד(מהעבודה שאני לא עובדת בה!אני אומנם עושה הכול כולל הכנת לוחות תקשורת במקום הקלינאיות,החזקת כיתה לבד וגם יחד עם צוות כאילו עוד כוח אדם,כול הפעילויות שנקבעו לילדים,סדנאות וכו'...אבל הכול בהתנדבות! אכן בדיחה שמתנדב עושה יותר מאנשים קבועים),הוא הסביר לי משהו על זה שמשרד החינוך מגן אוטומטית על העובדים שלו ואני לא עובדת אז בכלל אין לי קיום מבחינתם,הוא אמר לי שהוא ניסה להילחם ולהגן עליי כי בכול זאת אני אחת הכי הכי בולטות וחרוצות וכו' ושעד ה30.6 (סוף שנה לפני תחילת הקייטנה) אני אשאר בבית ספר ואחר כך נראה ובמקביל כבר המליץ לי להתחיל לחשוב על כיוונים אחרים...גם המחנכת אמרה לי שהוא נלחם עליי(היא מהבודדות שבאמת נלחמו עליי!)...יצאתי בתחושה דיי טובה(וזה קשה כי מאז יום חמישי אני בכלל לא מרגישה טוב-בקושי אוכל,שותה,ישנה ומתפקדת)ואפילו אמרתי לו שאם הבעיה היא עם ההתנדבות שלי אולי זה הזמן לגייס את הכספים ולסדר לי את השעות כמו שדיברנו כבר מזמן(הוא טוען כול הזמן כמה הוא מעריך אותי) וככה לפתור את כול הבעיות,אני תוהה מה היה קורה אם היה את אותו הסיפור ולא הייתי על תקן מתנדבת ברוב השעות(אהבתי את הילדים וחלק מהצוות והרגשתי שליחות ולכן נשארתי אחרי השירות לאומי)...הפריע לי שלא רצו לשמוע את העדה שלי ולא נתנו לי לדבר עם המפקחת(עכשיו זה כבר לא בשליטתם-יש לי את הפרטים שלה ושל מעליה ואני הולכת לדבר והרבה). בינתיים השמועות עליי מטורפות ומוקצנות ואף אחד לא טורח לעצור אותן או סתם לשמוע אותי,התמיכה מחלק גדול מהצוות ומההורים לא עוזרת לי להירגע,זה הגיע למצב שהיום הנהג של ההסעה שאני נוסעת איתו פעמיים ביום כבר 3 שנים שאל אותי אם אני מתכוונת להרביץ לו כמו ש"הרבצתי" ל"מורה"(הרי ידוע ש3 שנים אני יורקת על אנשים,מרביצה,אונסת בעלי חיים בפינת חי,מתעללת בילדים והרשימה עוד ארוכה...),אותו זה הצחיק,אותי ממש לא. חברה טובה שלי אמרה לי "אם היו מציעים לי זהב ומנשקים לי את הרגליים לא הייתי נשארת אחרי מקרה כזה"...אם עוד התלבטתי מה אני רוצה(להישאר או לעזוב,לחימה תהיה בכול מקרה להוצאת האמת וכול הלכלוך על בית הספר והתנהלותו) בערב הייתי בבייביסיטר אצל ילדה מההסעה ושני ההורים שלה(כול אחד בנפרד) גרמו לי להבין את האמת שאיכשהו מתוך סערת הרגשות פספסתי...בזכותם יש מצב שתהיה לי עבודה חדשה ובאותו התחום מהר משחשבתי... זה שהשאירו אותי עד ה30.6 זה יותר רווח לבית ספר מאשר לי כי אני חוסכת להם כוח אדם ואם כבר מנצלים אז עד הסוף,הרווח שלי הוא קטן יותר בגלל שעדיין לא משלמים לי על שעות ההישארות האלה שבהן אני עושה מעל ומעבר עם התלמידים,זה מכור מראש(גם המחנכת טענה את זה כבר ביום שישי),לא שומעים את העדים שלי,נותנים לאנשים לחגוג עליי ולא מטפלים בנושא מסיבה פשוטה-"מורה" יהיה יותר קשה למצוא אם יפטרו אותה עם כמה שהיא לא בסדר אז האינטרס הוא להשאיר אותה ואילו עליי הם לא באמת נלחמו עם כמה שאמרו לי ושכנעו אותי...הם לחמו חלש ורק לשבועיים כדי שהם לא יתקעו... זה שפל ללא ספק,שפל ופוגע בגלל שזה פשוט עקום,לאף אחד לא באמת איכפת ממני(למנהלת הקודמת היה איכפת,היא ידעה להילחם עליי כול פעם),מדברים על הערכה ובפועל לא מוכיחים אותה והלחימה חלשה,העיקר שנואמים לי על קבלת סמכות(מבחינתי אין מצב שמורה מחליפה תשנה סדרים קבועים תוך 20 שניות!היא אולי סמכות אבל גם סמכות צריכה להיות הגיונית והיא לא!),מעורר בחילה כול העסק. בכול מקרה עכשיו יש לי גם רעיונות מעשיים-המפקחת תשמח לשמוע על זה שבתאריכים מסויימים כיתה תחת חסותה הוחזקה ע"י אוויר,הרי אם אני לא נחשבת עובדת אני בפועל לא יכולה להחזיק כיתה אפילו לא שעה,אם היה קורה משהו חס וחלילה לאחד התלמידים מי היה לוקח את האחריות? מתוקף העניין לי אסור לקחת על עצמי כזאת אחריות ולבית ספר אסור לתת לי אותה...וזה עוד לפני הקללות וההתנהלויות האחרות שמוטלות בספק מעצם המצב... חבל לי שככה זה נגמר,הרגשתי בבית במקום הזה,הילדים יקרים וחסרים לי,אני לא בטוחה שאוכל אפילו להיפרד בכבוד כי אני לא רוצה להמשיך לתפקד באבסורד הזה,"המורה" הזאת אומנם ניצחה והצליחה להעיף אותי אחרי 3 שנים של ניסיונות,אבל אני עפה אל עבודה אמיתית עם משכורת והבית ספר מאבד כוח אדם שאין לו מאיפה להביא אותו באותה העלות(חינם!)... בחיים לא האמנתי שזה המצב,כואב נורא אבל עדיף להתפכח,רק עצוב לי מהילדים,מזל שאלה שקשורים אליי(המון) יוכלו להיות איתי בקשר ב'בית הגלגלים' ובאמצעות ההורים שעם חלקם במילא הייתי בקשר טוב.

Yuske

New member
../images/Emo24.gif

וואו הזדעזעתי לשמוע, אבל נראה לי שזהו, את צריכה לעמוד על שלך עכשיו ולא להמשיך שמה ויהי מה... הם פגעו בך! בכבוד שלך! ולמשך המון זמן ובלי לשלם לך אפילו לא אגורה! אני עם חברה שלך עם הקטע שגם אם יציעו לי זהב וינשקו לי את הרגליים לא הייתי חוזר לשם. באמת חבל שזה נגמר ככה באופן מגעיל, אבל לצערינו אין כלכך מה לשנות אצלם, זה הם לא בסדר! את היית מצויינת לכל אורך הדרך! אגב אם הם לא משלמים לך..אז מאיפה את מקבלת הכנסה כספית?כלומר...את מתנדבת שמה כבר כמה שנים וזה גוזל ממך את כל הזמן...אז מאיפה הכסף? (אם בכלל:X) בכלמקרה סטטה- בהצלחה בהמשך! ותני להם בראש! כל פורום דיג'ימון איתך!

למעלה