אשלח לשניכם מסרים...
כול אחד בתחומו...זה יקרה בהמשך... שבועיים לא הייתי במחשב,האמת שאין לי תירוץ או נימוק מלבד שהרגשתי שאני נמצאת במחשב יותר מידיי והייתי חייבת התנתקות-לא מהפורום חס וחלילה,פשוט התנתקות כללית מהעולם לצורך התמקדות בדברים שהרגשתי שקצת הזנחתי והמחשב היה חלק מהעניין... האמת שגם היום התכוונתי לא להתקרב לאף מחשב אבל עבר עליי יום קשה במיוחד(כלומר לא קשה ברמה של מוות או מצב בריאותי קיצוני של מישהו קרוב ועדיין קשה)והייתי חייבת להעביר מייל למנהל הבית ספר שהיה ביום חופשי ולמרות שהוא כבר מעודכן כדאי שישמע את הצד שלי(בינתיים הוא שמע רק אנשים אחרים שמעבר ללכלוכים גם המציאו דברים ושכחו לציין מה הם עשו,יש לי עדים להכול,השאלה רק כמה העדים שווים משהו ואני בספק כי חלקם צבועים,חלקם משוחדים וחלקם סתם פחדנים עלובים ואת השאר לא ישאלו),אם הגעתי היום למצב שלגמרי התפרצתי וזה משהו שאני לא נוטה לעשות בעוצמה כזאת גם נשיא ארצות הברית לא יצליח לשנות את דעתי. איפה ההיגיון להכניס לכיתה "מורה"(רשמית יש לה תואר של מורה,רק שהיא רוב הזמן לא עושה שום דבר שקשור להוראה,לחינוך ולטיפול ויש לה המון זמן פנוי להתעסק בכול מה שלא נוגע אליה) שבמשך תקופה התעללה בנו ככיתה תוך ניצול זה שהמחנכת הקבועה הייתה בחופשת לידה,המחליפה העדיפה לא להתעניין וההנהלה לא הייתה בשטח ברמה שזה הגיע למצב שהיא הולכת ומלכלכת להורים של תלמידים שאני משקיעה בהם את הנשמה כבר שלוש שנים כשהיא בכלל לא עובדת בכיתה,מקללת אותי באמצע המסדרון מול הנהגים,המלווים,הצוות והתלמידים ועוברת בכלליות כול רמה של התנהגות בסיסית,כבר לפני שנתיים כשהתחלתי בבית ספר ועבדתי איתה בכיתה הספיק לי פחות מחודש וחצי להבין שזה לא לרמתי לעבוד בקרבתה כי אני בנאדם שמשקיע את הנשמה(אז הייתה מנהלת אחרת וסגנית והן הגנו עליי,כיסחו אותה וסיפרו לי שכמות התלונות עליה מאז ומתמיד היא ענקית) גם במריבה מלפני שלושה חודשים עניתי בשקט בלי לצרוח ובלי לאבד שליטה(גם אז היו לי עדים) וייבשתי אותה ברמות בעיקר כשהכול נעשה בשקט,המנהל היה מעורב ואמר לי שהוא מטפל בה-לא לגמרי האמנתי לו והינה ההוכחה...ה"מורה" הזאת מקורבת לסגנית מנהל ככה שגם כשמדברים איתה ולא עם המנהל היא מעבירה לו הפוך(גם מחנכת הכיתה אמרה לי את זה,אלא שהיום לא הייתה ברירה אלא לפנות אליה),היא אלופה בלעשות הצגות והיא נבלה לא קטנה והצביעות נשפכת ממנה(שלא נדבר על עצלנות,טמטום,רכלנות יתר,סכסכנות ושלל תכונות מופלאות אחרות),איכשהו עם כמה שהמצב רגיש היום אחת המורות לא הייתה והזעיקו את ה"מורה" להחליף(זה היום החופשי שלה,"מחנכת כיתה" עלק) ובשעתיים האחרונות היא הייתה אמורה להיכנס לכיתה שלי כדי להקריא סיפור(נו באמת חצי מהזמן היא מסתובבת בחוץ ומרכלת!ובכנות סיפור אני יכולה להקריא מעולה ואנחנו מסתדרים לבד-עובדה שכשנוח משאירים אותי לתפקד יום שלם כמורה+סייעת אז פתאום צריך משהו מיוחד?...)-אתם יכולים לתאר לעצמכם מה זה עורר,היו פתרונות(לשים אותה בשעתיים האלה בכיתה שהיא מחנכת ולשים במקום את המורה ששם לפי המערכת,זאת מורה שמכירה את הכיתה שלנו מצויין ובואו נודה ששתי הכיתות הן לא הכיתות ברמה הכי גבוהה של למידה אז אין ממש מה ללמד ולהעמיק)רק שלא הקשיבו ואמרו לי שזאת החלטת מערכת ואני לא קובעת-אמרתי להם שזה נכון אבל קוראים לזה התחשבות בסיסית באנשים כי יש גבולות,הסגנית כמובן הגנה עליה ולמחנכת הקבועה שלי לא נשאר מה לעשות(לדעתי היא לא נלחמה מספיק כי הייתה עייפה מהילדה שבכתה כול הלילה),הסיכום היה שאני נשארת לעזור להאכיל צהריים ואז הולכת לכיתה אחרת או לאן שבא לי(תכל'ס מי בכלל רצה להישאר בכיתה?),במילא לא משלמים לי וזו זכותי להתחפף כשלא מתאים לי(לצערי אני אף פעם לא עושה את זה ותמיד עוזרת לכולם בבית ספר,לא יעזור שיגידו כמה מעריכים אותי זה לא ירגיע אותי כי מדובר במשהו עקרוני),החלפתי לילד ויצאתי לשטוף ידיים כשחזרתי התכוונתי להזיז אותו למקום הקבוע שלו ליד המזגן בגלל שהוא מזיע באופן קיצוני ותמיד הוא בקיץ באיזור המזגן וה"מורה" ההיא התחילה לצרוח שאני חצופה,להגיד לי לעוף מהכיתה(א-אני לא תלמידה שלה! ב-אני לא עובדת אצלה! ג-זו כיתה שלי,מה פתאום שהיא תוציא אותי?!) ולהתקשר למנהל(יש עדים שאמרו שהיא התחילה,זה לא עזר),המנהל שלח את הסגנית שקראה לי לדבר איתה בחוץ-היא בכלל לא הצליחה לגרום לי להקשיב ורק עצבנה אותי עם אמירות כמו "היא באה עם כוונות מאוד טובות היום"(עניתי לה שהיא באה עם כוונות מאוד טובות להרוויח כסף על כלום)ועוד אמירות כמו "באת מראש כעוסה ולא נתת לה צ'אנס"(כמה צ'אנסים אפשר לתת לבנאדם שמעולם לא הוכיח את עצמו והשיא היה לפני שלושה חודשים עם הלכלוכים הלא הוגנים להורים והקללות כלפיי במסדרון?)אם היה נדמה לרגע לסגנית שאני אשתוק הפעם הודעתי לה בדיוק את דעתי גם עליה("את חברה טובה שלה,זה לא ממש נחשב שאת מדברת עליה דברים טובים"),היא ניסתה לרכך אותי ולהגיד שמאוד מעריכים אותי וכו'(שמענו גם עליה,עוד צבועה שכבר הוכיחה שהיא צבועה),בסוף החלטנו שאני מאכילה ילד מסויים כי יש דרך שאנחנו עובדים איתו עליה כבר שנתיים ויוצאת מהכיתה,הצלחת שלו כבר הייתה מוכנה אבל אותה "המורה" החליטה להכין לו אוכל אחר,הסגנית אמרה לה לתת לי את הצלחת והיא סירבה לשחרר אז פשוט חטפתי לה מהיד עם כמה שזה לא אופייני לי,היא התחילה עוד פעם לצרוח שיעשו משהו וניסתה לחטוף לי מהיד את הצלחת ואז הודיעה שעל החטיפה היא הולכת להתקשר למפקחת,עניתי לה שאני בטוחה שהמפקחת תשמח מאוד לשמוע על "מורה" שמקללת במסדרון,מתקשרת להורים שלא אצלה בכיתה ועוד מספיק דברים...