אנשים גומלים אתכם מעישון!

../images/Emo43.gif אנשים גומלים אתכם מעישון!

רוצים לדעת מה העתיד צופן? ורד זוהר, מתקשרת וקוראת בטארוט, תתארח מחר בפורום כפר סבא, ותשמח להשיב לשאלותיכם http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=594&MessageId=130127309
לרגל שבוע הבריאות והכושר בצה"ל שמטרתו הטמעה וקידום האימון הגופני והבריאות בצה"ל, היום יערוך פורום דיאטות ואורח חיים בריא אירוח מיוחד בנושא. ישיבו לשאלות הגולשים: קא"ב לובה מרדרפלד - דיאטנית צבאית, מוזמנת לארוחות ביחידות צה"ל השונות ומרכיבה תפריטים שבועיים ליחידה בהתאם להמלצות התזונתיות. וקמ"א מיטל שחימוב - דיאטנית צבאית, מלווה חיילי חובה ואנשי קבע בתחום התזונה ואורח חיים בריא. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=132&MessageId=130106327
תמיד חשבתם לעצמכם כמה נחמד היה יכול להיות אם לא הייתם מבזבזים כל כך הרבה כסף על סיגריות? חשבתם להפסיק לעשן רק כדי לחסוך לבזבוזים? לרגל יום ללא עישון, ספרו לנו בפורום גמילה מעישון כמה כסף אתם מבזבזים על סיגריות בחודש ומה תעשו עם הכסף שתחסכו לאחר שתפסיקו לעשן ואולי תזכו בכרטיס מתנה לסדנת אלן קאר ותפסיקו לעשן. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2108&MessageId=130158211
רוצים לזכות בזוג כרטיסים למופע של אביתר בנאי ביום רביעי הקרוב באולם צוותא? ענו על חידון קצר בפורום אביתר בנאי , ואולי תוכלו להיות שם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1242&MessageId=130162129

shiray

New member
../images/Emo32.gifחיחיחי

ראיתי עכשיו גיא פינס (נו מה, גם אני קצת רדודה), ולכל מי שחושב שנטשתי בלי סיבה, ולא בגלל שאני עובדת כמו חמורה, יכול לראות אותי מעבירה את הזוגות של המירוץ למליון חחחח

מה?! ...... קוראים לך רות גונזלס או משו?

[כן, לא ראיתי טלויזיה בערך מאז גלגל המזל...]

* לרגע שכחתי איפה את עובדת

יהיה יותר מעניין אם [כש
] טורי תבוא לארץ ואז תעשי משמרת בזמן הנכון

Applebite

New member
ידיד שלי עבד בנתב"ג כשטורי באה

וראה אותה נכנסת לארץ
לא שהוא אוהב אותה או משהו, הוא התקשר אליי ושאל "טורי איימוס זאת ההיא עם השיער הג'ינג'י?"
אין צדק בעולם!! אבל הייתה שם אחת שבאמת מעריצה אותה, היא רצה אליה וביקשה שתחתום לה על החולצה וחיבקה אותה וכו'.

shiray

New member
חחחח בת דודה שלי מכירה את ה"מעריצה האמיתית"

אבל עד שהגעתי לעבוד בשדה היא כבר התפטרה... השמועה אומרת שהיא חתמה לה על החולצה של המדים חחחח ומזה, נראה לי שאם היא תגיע שוב לארץ (אמן אמן אמן) אני אעשה מלא משמרות רצופות כדי להגדיל את הסיכוי לראות אותה חחח... ההזוי באמת זה שהיא פשוט עברה עם מאט וכולם בתורים הרגילים של אל-על, כאחת האדם

רעוּת

New member
באמת בוטה ../images/Emo6.gif

Here's my impression of Tori Amos: "Hi, I have a record contract so I'm going to write and record a bunch of complete pieces of shit, even though there are a lot of people WITHOUT record contracts who have some great, original ideas."
ונשפכתי מהקטע האחרון

Gremshnit

New member
החלאה הזה מזכיר לי למה בני אדם יכולים לחיות

רק 120 שנה, ולא חיי נצח. כי אם התרסקות מטוס לא תהרוג אותם, הם פשוט ימותו מעצמם! גועל נפש של ניסוח. גועל נפש של ביקורת. גועל נפש של אדם. שידפוק לעצמו כדור בראש.

Mr Bing 17

New member
נו באמת, הוא דירג את UTP מתחת לLE,

כשBFP מתחת לשניהם. וביקיפר מעל לסקרלט
קיצר הוא שונה מאיתנו.. האנשים עם הקופסא.

noosh

New member
הוא די גרוע |אה|

מילא אם הוא היה אומר משהו קונקרטי, אבל רוב מה שהוא אומר זה "כמה כיף לרדת על טורי איימוס, איזה מזל שיש לה הרבה אלבומים, אז אפשר לעשות את זה בכולם!". שום ביקורת שם, גם לאלבומים שהוא כן אהב, לא באמת כתובה בצורה עניינית או אומרת משהו. ומילא אם זה לפחות היה מצחיק, אבל הנואשות להיות רע די הופכת את את זה לפאתטי. אניוואי. אהבתי את דימוי ה"הולכת לעשות שופינג באייפוד שלה", אבל אני לא מסכימה עם אף השוואה שם, אז אני לא באמת רואה את זה. ואם כבר, אז היא הולכת לעשות שופינג בדיסקוגרפיה שלה. לא יודעת, האלבום הזה אכן מורכב מחמישה שירים טובים, והרבה דברים בין לבין (שהם אפילו לא פילרים כמו ב-ADP), אבל הביקורת שלו פשוט מיותרת, משעממת ולא אומרת כלום.

noosh

New member
אוקיי, מה הקשר?

קראת את מה שכתבתי? לא אמרתי שהאלבום לא גרוע, אמרתי שהביקורת הזאת גרועה. ולכן היא חסרת טעם ולא מעניינת בשום צורה. אם אינ חושבת שהאלבום גרוע, אני לא אחפש ביקורות מטופשות שייעמדו מאחוריי. אני אחפש ביקורות בונות שיסבירו את מה שאני לא מצליחה להסביר, או שיגרמו לי לראות דברים באור אחר, או באופן כללי, שיהיו טובות. הביקורות שלו, גם לאלבומים שהוא דירג גבוה יותר, הן ביקורות נבובות שכל תכליתן היא לנסות לרדת על הזמרת כמה שיותר, וזה לא ממש מעניין אותי.

רעוּת

New member
כאילו, אם האלבום כבר גרוע

מה אכפת לי אם הביקורת לא מנומקת כראוי
עדיף שטורי תתאפס על עצמה וזהו

shiray

New member
גם היה הכי ברור שהוא שם כדי להתמרמר

כשהוא אמר "יש 5 שירים טובים, אני לא הולך להגיד מהם"... גם אם יש לו על מה לפרגן הוא עוצר את עצמו...

noosh

New member
חחחח קלטת מה הוא כתב על LE?

Classic rock fans will of course gravitate towards the cover tunes - of The Beatles' "Girl," The Rolling Stones' "Winter" and Pink Floyd's "Mother" - all of which have been given entirely new music, lyrics and themes, as well as being credited to Tori Amos instead of the original artists. Having retained the original song titles as the only vestiges of the original songs, she has cleverly managed to avoid lawsuits and royalty payments.​
סריוסלי? אם יש משהו שאי אפשר להגיד על המוזיקה שלה, בטח ובטח שלא ב-LE, זה שהיא גנובה מאמן אחר. חחחחחח מאת'ר מזכיר את פינק פלויד? באיזה עולם בדיוק? זה שלשניהם יש שיר בשם מאת'ר לא הופך את השיר לזהה. גאד. חחחח ועל UTP:
But it sure SOUNDS like she enjoyed that bit of mainstream success she had with "Silent All These Years," and thus turned her back on the idiosyncratic side of her song composition to offer up as many easily digestible follow- up hit single candidates as possible. Aside from one really creepy tappity song that may have been an outtake from the first CD for all I know ("Bells For Her"), these lush, easy-on- the-ears piano ballads could just as easily have come out of Canada's own Celine Dion.​
יש הרבה דברים שאפשר להגיד על UTP, את זה שהוא קל לעיכול, ומלא בלהיטים - אני לא מקבלת. ובטח ובטח שאני לא מקבלת את האיזכור של סלין דיון, ברדיוס של 100 ק"מ מטורי. חחחחחח ועל BFP:
Suddenly Tori gets a hankering to be a strong predator-type woman like early PJ Harvey. So she adopts those same fucking irritating vocalisms - yelling really high-pitched ugly tuneless shit, letting her voice crack on purpose (because that's "real"), adopting stupid "tough girl" accents, straying WAY off melody in the name of "coolness" - basically destroying an album that honestly wasn't all that good anyway!​
ואח"F הוא אומר שהיי ג'ופיטר ובלאד רוזס הם שירים שעושים כאב ראש, ושהאלבום מורכב משישה שירים טובים (ביניהם נוט דה רד בארון). בקיצור, החבוב לא באמת הקשיב, התעניין או נתן הזדמנות, ולכן אני לא רואה שום טעם להתייחס לביקורות שלו כמשהו ענייני, כשכל מטרתו היא לקטול, וכמה שיותר בפאתטיות - יותר טוב. אני מעדיפה ביקורות קולטות שאשכרה אומרות משהו, ושיש להן פואנטה מלבד "טורי היא בחורה, אני לא אוהב אותה, היא צריכה למות".

למעלה