אנשים מחלקים לכם ספרים

../images/Emo43.gif אנשים מחלקים לכם ספרים

מפעל הפיס ותפוז
אנשים מחלקים לכם ספרים!
לקראת טקס חלוקת פרס ספיר הקרב ובא, מפעל הפיס ותפוז
אנשים
מזמינים אתכם להצביע ולבחור מי לדעתכם יהיה הזוכה בפרס היוקרתי מבין חמשת המועמדים. 15 העונים נכונה הראשונים יזכו בחבילת שי בשווי 400 ₪ הכוללת את חמשת הספרים המועמדים לפרס! 25 העונים נכונה הבאים יזכו בספר אחד מבין הספרים המועמדים. אז למה אתם מחכים? מהרו והצביעו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=276&msgid=100059355

JumpInTheFire

New member
התחדשתי ../images/Emo13.gif

The Doors- The Doors מהאלבומים של הסטונס לא מצאתי ממה שהמלצתם לי (וגם לא היה לי יותר מדי זמן לחפש) אז בהזדמנות אחרת :)

M e n s R e a

New member
תתחדשי

זה בטח אלבום טוב, אני לא מכיר אותם אבל ברמת האלבומים כדי לקבוע דעה על זה. בכל מקרה, תתחדשי

M e n s R e a

New member
תפסיק להתחבר למסנ ל-2.5 דקות ../images/Emo6.gif

ואתה חי בשעות קליפורניה, אז אי אפשר לענות לך בשעות ישראל סבירות

MilkShack

New member
לפעמים אני מצליח לתפוס אותו

כשאני קם ב4 לפנות בוקר כי מלא יתושים עוקצים אותי ואז אני נכנס למחשב...

M e n s R e a

New member
חחח, תראה מתי משפט המסנג'ר מתחלף

זה קורה לפעמים איזה פעמיים ביום, נהיה סוג של תחביב, שלא לומר מאפין תרבותי

M e n s R e a

New member
אה, טוב, זה אוטומטי, לא?

בחרת שהמשפט מסנג'ר יראה את מה שאתה שומע בטח. אני פשוט כותב כל פעם משהו אחר. בד"כ בדיחות פרטיות עם חברים, שאנשים אחרים לא מבינים מה נסגר איתן

FunkyMonk

New member
לא לא לא..

אני מצטט שירים עם ליריקה גאונית. ובגלל שבערך 90% מהשירים שאני שומע מכילים ליריקה גאונית, כמעט כל פעם שאני שומע שיר, אני מחליף את המשפט הזה.

M e n s R e a

New member
אה, אני גם עושה את זה לפעמים

למשל (למרות שאני לא יודע עד כמה זה גאוני, אבל אלו משפטים נחמדים): Hey, hey, what can I do, I've got a woman, she won't be true או Hook me up a new revolution, cause this one is a lie

למעלה