אנשים מכתיר את מלך המנגל

../images/Emo43.gif אנשים מכתיר את מלך המנגל../images/Emo70.gif

השחיזו את הסכינים, לבשו בגאווה את הסינר ושלפו את המצלמות, כי בפורום קרניבורים בוחרים את מלך המנגל! העלו לפורום קרניבורים תמונה שלכם בחברת המנגל והבשרים ואולי תזכו במוצרי בשר שווים ביותר מתנת זוגלובק - לאנשים שבאמת אוהבים בשר! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1836&MessageId=129169705
תחרות יום כדור הארץ בפורום שמירת טבע ממשיכה! היכנסו לפורום והצביעו עבור התמונה שלדעתכם מתעדת פגיעה בסביבה בצורה הטובה ביותר. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=718&MessageId=129173173

Blutige Erde

New member
ההודעה מטעם 'פורום קרניבורים'?

אז וואו. זה לא קורה הרבה, אבל אני בהלם מהטמטום ואין לי מה להגיד.

miss mcmillan

New member
אבל זו הפואנטה של הפורום הזה

לא סתם אנשים שאוהבים בשר, רוצים ללמוד על איך להכין אותו וזה, אלא גם לתת פייט ובקיצור לעשות נא בעין לכל מי שהוא צמחוני. לא שאני בהכרח נגד (אם כי הגישה קצת מטומטמת)- צמחונים מרשים לעצמם הרבה פעמים להשליט טרור בפורומים אינטרנטיים כי הם כביכול "הצד הנפגע" (רגשית). קצת כמו דתיים.

0Pandemonium0

New member
צמחונים זה זבל מתחסד.

ואני מזכיר זאת לחבריי הצמחונים בכל הזדמנות.
סתם, לא. אבל באמת יש לי חברים צמחונים.

Blutige Erde

New member
אני לא צמחונית,

אבל אני גם לא זוללת בע"ח מתים בכל הזדמנות שיש לי. אוכלים מה שצריך מדי פעם כי בכל זאת אנחנו טורפים- וזהו. אבל להתהדר באכילה מוגברת של גופות? להתהדר בזה שהם חלק מרצח שהוא הרבה הרבה הרבה יותר ממיותר (כי הם צורכים בטח פי כמה עשרות ממה שמספיק להם) ולהצטלם לידם כאילו זו איזו חגיגת דמים? מה הם, קופים? זה מזכיר לי כששיחקתי בפארק היורה. כשנמאס לי לשחק הייתי מכניסה את האנשים לכלובים של הדינוזאורים הטורפים. איזה מצחיק זה אם זה היה קורה לאנשים האלו. כי הם רצו קרניבורים, לא? קרניבורים. האנשים האלה כמו נמלים, חושבים את עצמם לחזקים וגברים בעיני עצמם בגלל הכינוי הזה. אז שפעם ירגישו מה זה להיות בע"ח נרדף. זה יהיה כיף. בשבילי, כלומר.

miss mcmillan

New member
הענווה שלך מעוררת השראה.

באמת, כי פגשתי אותך ואני בטוחה שאצלך זה לא מגיע מאיזו צדקנות מוסרית או התחסדות. אני לא חושבת שיש מה להתהדר בזה שאוכלים בשר, אבל מבחינתי זה כמו שאין מה להתהדר בזה שאוכלים ספגטי- אני לא מרגישה הבדל. אלה שעושים מזה פרינציפ פשוט מגיבים בצורה ילדותית למדי אלה שעושים להם פרינציפ- שצועקים עליהם "רוצחים" ומחלקים להם עלונים ועושים פעולות גרילה ומיסיון נגד משהו שהוא חוקי לגמרי, גם אם המוסריות שלו מוטלת בספק. זה הכי ילדותי, זה בא מצורך "לענות" ואין מה להתגאות בזה. מצד שני, אני קצת צבועה, כי לעבור ברחוב הקצבים בשוק קשה לי מאוד, הריח והמראה של בהמות מופשטות מעורן וחצי מפורקות מכבידים עליי- היום פחות מפעם, אבל עדיין. ומשום מה הרתיעה המיידית הזאת מבשר כ"חומר גלם" אף פעם לא עוררה אצלי רצון אמיתי לא לאכול אותו.

Handy Alley

New member
זה לא צביעות

את פשוט מודעת לפאק של הטבע והקיום האנושי. ואנשים אחרים חושבים שהכל made in whole and perfectly. לא, אנשים צריכים לקלוט שהעולם הזה, לפחות בחלקו, מבוסס על קונטרדיקציה(אוף, רציתי לכתוב סתירה. עכשיו אני סתם מייפייף.) ומאבק. זה לא חייב להיות ככה. וזאת הנקודה של צמחונות. אני מכיר מעט צמחונים, והם לא in your face, הם פשוט מה שהם. יש עוד הרבה לכתוב על הקטע הזה. אבל נאמר כבר מספיק.

miss mcmillan

New member
דוקינס אומר שסתירות (אלה ואחרות)

עומדות בבסיס ההוכחות לאבולוציה. works for me.

Handy Alley

New member
ומה זה אבולוציה

לא, בבקשה.., אם תוכלי לפחות להפנות אותי לאיזשהי ספרות טובה בנושא. i sincerely ask you.

MetalSinagouge

New member
אני יכול להבין אותם.

די קשה להיות צודק מצד אחד ומצד שני לסבול שתוקעים לך את הקונטרה לפנים. דתיים זו דוגמה קצת שונה כי סוגיית האל היא יותר משטח אפור לכל אדם שחשב על הנושא, אבל צמחונות זה הרבה פחות. הרי ברור שהחיה סובלת בתהליך, אם זה בגידול ואם זה בשחיטה. יש את האובססיביים האלה שמקעקעים "בשר זה רצח" על המצח. למרות שאני נגד קיצוניות מכל סוג, קשה לי להיות אובייקטיבי. תחשבי על הארמנים למשל שחוו רצח עם וכל העולם מעדיף לשחק בקקה עם סמנטיקה ולהתעלם מזה. אכילת בשר זה דבר כל כך מובן מאליו שמאוד קשה להלחם בזה ולצאת "שפוי".

miss mcmillan

New member
אה, רק הערה קטנה

הארמנים הם בני אדם בדיוק כמוך, ביולוגית, נוירולוגית והכל. החיות הן, ובכן, חיות ואין לך מושג אמיתי בנוגע למודעות העצמית שלהן. אתה רק משער ומנחש, וכל אחד משער ומנחש איך שנוח לו. אם תתחיל להשוות בני אדם לחיות בקרוב תהרוג בני אדם באותה הסיטונות בה הורגים חיות. לעזאזל, תעשה עם זה מה שאתה רוצה, תבין לבד את ההשתמעויות של זה, לי אין כוח להסביר. עצם זה שאכילת בשר היא דבר "מובן מאליו" זו בוודאי לא סיבה מספיק טובה לעשות זאת, הרי גם אונס קטינות ושעבוד של שחורים היו "מובנים מאליהם" המון זמן. אבל, זה שאכילת בשר נמצאת בקומון סנס גם לא הופך אותה מיידית למשהו פסול ואת הנלחמים בה ל"קול השפוי האמיתי". זהו, גמרתי.

Aקראי

New member
../images/Emo101.gifקומונה חדשה ב'תפוז'../images/Emo193.gif

אם "התמזל מזלכם" וגם אתם בעלי קיבה רגישה - הקומונה מיועדת לכם. הכוונה היא לסוגים שונים של רגישויות - רגישות למזון כזה או אחר, מחלת ים, רגישות שנובעת מלחץ, וכו'. זהו המקום להתייעץ, לייעץ מניסיונכם, להיעזר בניסיונם של אחרים, ואפילו סתם לשתף כשבא לכם.

למעלה