המשך
L liat1953 New member 29/4/06 #28 DEAH |תודה |על התיק המקסים הדפסתי וכבר בימים הקרובים מקוה למצוא חוט מתאים אשמח מאד אם תצרפי ,אם יש כמובן את הפרחים. שבת שלום
DEAH |תודה |על התיק המקסים הדפסתי וכבר בימים הקרובים מקוה למצוא חוט מתאים אשמח מאד אם תצרפי ,אם יש כמובן את הפרחים. שבת שלום
L liat1953 New member 29/4/06 #31 ../images/Emo45.gifבטוחה שתהינה תוצאות../images/Emo140.gif אך יקח זמן- -אני מכורה לפורום,שעות שאי אפשר לסרוג כי העיניים צמאות לראות את שפע החומר שאתן מביאות לכאן-פשוט התמכרתי... שוב
../images/Emo45.gifבטוחה שתהינה תוצאות../images/Emo140.gif אך יקח זמן- -אני מכורה לפורום,שעות שאי אפשר לסרוג כי העיניים צמאות לראות את שפע החומר שאתן מביאות לכאן-פשוט התמכרתי... שוב
L liat1953 New member 29/4/06 #38 להערכתי חוט כותנה לא דק בחנות בה אני נוהגת לקנות הבטיחו שבימים הקרובים יביאו מלאי של חוטי כותנה.
ט טעים מאד New member 29/4/06 #34 התיק מקסים, הועלה לגלרית התיקים אולי כשאסיים את גופית התחרה ששרון לימדה אז אעשה אותו ואולי...לפני. אם תגלו את התרשים לפרח אז תוסיפו אתו לשרשור הזה.
התיק מקסים, הועלה לגלרית התיקים אולי כשאסיים את גופית התחרה ששרון לימדה אז אעשה אותו ואולי...לפני. אם תגלו את התרשים לפרח אז תוסיפו אתו לשרשור הזה.
H haya53 New member 29/4/06 #18 תיק מהמם התיק מהמם וצרפת גם את התרשים אבל אולי את יודעת גם את התרשים לפרחים המקסימים. דרך אגב לדעתי אם נרחיב קצת את הדוגמא אפשר לעשות ממנה גם שמיכה לתינוק או אפילו כיסוי למיטה.
תיק מהמם התיק מהמם וצרפת גם את התרשים אבל אולי את יודעת גם את התרשים לפרחים המקסימים. דרך אגב לדעתי אם נרחיב קצת את הדוגמא אפשר לעשות ממנה גם שמיכה לתינוק או אפילו כיסוי למיטה.