אתרים...אתרים...אתרים.. תהנו
P pattty New member 22/2/06 #20 תודה רבה, מקווה שיטפלו בילדים שלי!! כי אני צמודה למחשב!!!! איזה דברים נהדרים, שמרתי את כולם במועדפים! לילדי שלום!!!!! לא לדאוג
תודה רבה, מקווה שיטפלו בילדים שלי!! כי אני צמודה למחשב!!!! איזה דברים נהדרים, שמרתי את כולם במועדפים! לילדי שלום!!!!! לא לדאוג
ש שרון אמיר New member 21/2/06 #6 לא...אני אשאיר את זה לך....../images/Emo6.gif סתתתתאאאאםםםםם..... הם כבר שם
M me myself and I1 New member 21/2/06 #10 עוד פיות ../images/Emo43.gif בכלל ממליצה לחטט באתר הזה. יש שם גלריות מדהימות של אמנים שונים
M me myself and I1 New member 21/2/06 #14 כתוב: polymer clay ../images/Emo13.gif אולי לא "פימו" אבל בהחלט מסוג מסוים של חימר פולימרי
A ayeletba New member 21/2/06 #13 שרון - תודה! ואגב - ביקרתי בחנות של עדינה פלסטלינה ביפו - ככה במקרה בסיור של שבת. המוכר רצה להסביר לילדים שלי ממה עשויים הדברים והראה להם גליל - אבל הם אמרו לו "שהם כבר יודעים". יש לה יצירות מתוקות להפליא.
שרון - תודה! ואגב - ביקרתי בחנות של עדינה פלסטלינה ביפו - ככה במקרה בסיור של שבת. המוכר רצה להסביר לילדים שלי ממה עשויים הדברים והראה להם גליל - אבל הם אמרו לו "שהם כבר יודעים". יש לה יצירות מתוקות להפליא.
ח חולמת בצבעים New member 22/2/06 #17 עדינה - וואלה - יוצרת מדהימה!! ואיך עד היום לא שמענו ולא ראינו, (ז.א. אני )?
M milat1 New member 22/2/06 #18 עדינה פלסטלינה- עד כמה שידוע לי זוג יוצרות, שיש להן ביחד דוכן קבוע בנחלת בנימין!