אתר סיני להשארה בלבד בצד ימין יש כפתורים לפי סוגים של סריגה, ומתחת לתמונות יש מיספור של דפים.
T tatia New member 8/5/06 #1 ../images/Emo43.gifאתר סיני להשארה בלבד בצד ימין יש כפתורים לפי סוגים של סריגה, ומתחת לתמונות יש מיספור של דפים.
../images/Emo43.gifאתר סיני להשארה בלבד בצד ימין יש כפתורים לפי סוגים של סריגה, ומתחת לתמונות יש מיספור של דפים.
מ מדגימה New member 8/5/06 #2 ../images/Emo24.gif איזה אתר יפה מ ה מ ס אני חדשה ומנסה לחזור לסרוג. אבל נכנסת כמעט לכל הקישורים בפורום רק לא יודעת איך לשמור תגיבו לי אל תהיו רעות
../images/Emo24.gif איזה אתר יפה מ ה מ ס אני חדשה ומנסה לחזור לסרוג. אבל נכנסת כמעט לכל הקישורים בפורום רק לא יודעת איך לשמור תגיבו לי אל תהיו רעות
T tatia New member 8/5/06 #3 תשמרי את הקישורים במחשב במועדפים, אבל אני ממליצה לשמור תמונות האצמם מהאתרים במחשב, בתיקיות , נגיד תעשי לך תיקיה לכל נושא הסריגה, גם יהיה לך אחר כך למצוא כל דבר.
תשמרי את הקישורים במחשב במועדפים, אבל אני ממליצה לשמור תמונות האצמם מהאתרים במחשב, בתיקיות , נגיד תעשי לך תיקיה לכל נושא הסריגה, גם יהיה לך אחר כך למצוא כל דבר.