בקשות מצוות ההנהלה

actress

New member
../images/Emo41.gifאני צריכה עזרה בעידכונים../images/Emo41.gif

אנשושים כמו שאתם שמתם לב שהפורום חגג חצי שנה פרסמתי בהודעה כמה פרוייקטים להמשך ואני רוצה באמת שתגיבו כי זה באמת חשוב לי וגם שיהיה לנו כאן ערבי גיבוש ועוד... ולכן אני כותבת שוב + תיקונים קטנים ואני מאוד מקווה שתגיבו:
אלפורום
יש לי פה אצלי כמה טל´ של אנשי הפורום וחשבתי שיהיה נחמד ולעשות לנו מאין דף קשר שכזה ויש כאן כאלה שאין לי את הטל´ שלהם אז אם אתם מעוניינים שלחו לי למסרים וגם מי שלא מעוניין להכלל באלפורום שיודיע לי ואני אמחק אותו.ואין מה לדאוג הדף יחולק ביננו ולא ירוץ בנט!
צלם הפורום
אני יכולה לקחת על עצמי את המשימה אבל אני גם רוצה להנות מההופעות גם פה אני חושבת שיהיה שיגעון אם נסתובב עם מצלמה בין אם זה מצלמה רגילה או מסרטה וככה נוכל לתעד את האירועים.
ערב סי היימן
כמה חברי פורום הציעו זאת בעבר והנה אני חוזרת על כך שוב, אפשר לארגן שיהיה "ערב סי היימן" איתה או בלעדיה שבו אנו חברי הפורום ניפגש ונעביר חוויות, נשיר נצחק ונהנה ומתישהו בעתיד סי תצטרף אלינו, אפילו אחרי הופעות נוכל לשבת ולאכול ולא כמו פעם שעברה שכולם הלכו....
מערכת הפורום
בשלב זה הצעתי למי שרוצה לכתוב מה שהוא רוצה למאמרים ואני פונה שוב לכל מי שמעוניין אתם מוזמנים בכיף לכתוב מאמר והוא יעלה לרשימת המאמרים בפורום כמו כן לשלוח את ימי ההולדת שלכם ונכין דף יפה של כל הימי הולדת בפורום. ההודעה הנ"ל כוללת את מי שרוצה לעזור ובכלל יהיה כיף לעשות לנו דף ימי הולדת
האתר של סי
כידוע בניתי לסי אתר ובנתיים הוא לא רשמי פה אני פונה אליכם כל מי שרוצה לעזור בין אם זה תמונות שיש לכם ושאין לי או חומר נדיר שיש לכם אתם מוזמנים לשתף ולהעביר לי ופה אני רוצה להודות ליוסי על שעזר בעיצוב הנפלא של האתר יישר כח יוסי סיירו באתר הוא בנתיים בבנייה אך כבר ביקרו בו למעלה מ 700 איש. עכשיו יוסי התגייס(אתמול) ולכן כל עזרה מכולכם תתקבל בשמחה

ט י נ ה

New member
בקשה כללית לחברי הפורום

זה הזמן לצאת לחנויות ולהתחיל לשאול מתי יוצא האוסף של .. זה יעזור בכל חנות בכל עיר בכל מקום צאו דברו תשאלו אל תהיו דוממים תודה ההנהלה

אהוד_

New member
כל הכבוד על ההשקעה

אבל אני לא יודע ממש איך אני יכול לעזור =( אני תומך קונה ואוהב סי! =)

actress

New member
היי את מההנהלה../images/Emo68.gifדונט וורי בובה

ראי משימה מבוצעת.

זהו שמבלי לקרוא

את ההודעה הזו, סתם ניכנסתי לפני שבוע לחנות באחת הערים הצפוניות ביותר ושאלתי לגבי הדיסק, לדאבוני הם לא ידעו על מה אני מדבר. אבל החנות לא הייתה חנות מוסיקה מקצועית אלא חנות שמכרה גם מוסיקה.

actress

New member
עזרת../images/Emo24.gifמחר יש לך יומולדת../images/Emo49.gif

שיהיה לך המון המון המון המון
הרבה אושר ועושה יושר וכושר

אהוד_

New member
או! תודה רבה לך =) כל כך יפה מצידך!

המון תודות ועל האדיבות שלך ממש מחממת את הלב

ט י נ ה

New member
יום הולדת שמח../images/Emo77.gif

אהוד יקר רציתי לשלוח לך מתנה דרך הרשת חושבת שמילים של שיר שלי רק יחממו את ליבך זהו שיר שלי חדש עוד אין לו לחן אבל אין לי ספק שהוא יעודד אותך בעתיד אלחין אותו בעזרת השם אוהבת ומאחלת המון טוב רק טוב והמון ממנו שלך סי

אהוד_

New member
תודה רבה לכולכם ובמיוחד לטינה כמה..

כמה מילים: היום אני בן 21 ואני יודע שה 21 שנים הבאות לא הולכים להיות יותר קלות ואני מגלה ונפתח והרבה פחות נאיבי, יש שינוי שאני מרגיש שהולך לקרות, לטוב או לרע דברים אצלי בקרוב הולכים להשתנות. לטינה, ובמיוחד בשבילך, אני מאוד שמח שאת כאן עם כולנו למרות שאת יודעת שאינך חייבת, אבל בכל זאת את כאן ואת נותנת לנו אהבה ולבביות (כיאה למלכת הלבבות =) וזה נכון אבל הנה משהו שהבנתי שהייתי בהופעה שלך, האנגריה והאהבה שלך העניקו לי אנרגיות וזה עוד אחד מהדברים המעטים הטובים שקרו לי השנה שנתיים האחרונות על המילים שלך, על האנושיות הנדירה שלך, על החיוך שיש לך, על הבלוז שיש לך, על הכשרון והאומץ שאין לכל אחד ויש לך אני רוצה לומר לך ממש כמו בדיסק שצרבתי לך, (שחשבתי לא פעם שכלכך את האמנית הישראלית שצריכה לשמוע אותו) אני חושב שהשיר והטקסט של שיר 4 שמה Eva Dahlgren - Underbara manniska כלכך מתאים לך, ואם את יכולה, וכולכם להוריד אותו (כי אין דיסקים שלה בארץ) המון המון אהבה ותאמינו בעצמכם! א ה ו ד

actress

New member
אני מזדהה איתך ../images/Emo45.gif מילים כדורבנות

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה.

למעלה