../images/Emo41.gifאני צריכה עזרה בעידכונים../images/Emo41.gif
אנשושים כמו שאתם שמתם לב שהפורום חגג חצי שנה פרסמתי בהודעה כמה פרוייקטים להמשך ואני רוצה באמת שתגיבו כי זה באמת חשוב לי וגם שיהיה לנו כאן ערבי גיבוש ועוד... ולכן אני כותבת שוב + תיקונים קטנים ואני מאוד מקווה שתגיבו:
אלפורום
יש לי פה אצלי כמה טל´ של אנשי הפורום וחשבתי שיהיה נחמד ולעשות לנו מאין דף קשר שכזה ויש כאן כאלה שאין לי את הטל´ שלהם אז אם אתם מעוניינים שלחו לי למסרים וגם מי שלא מעוניין להכלל באלפורום שיודיע לי ואני אמחק אותו.ואין מה לדאוג הדף יחולק ביננו ולא ירוץ בנט!
צלם הפורום
אני יכולה לקחת על עצמי את המשימה אבל אני גם רוצה להנות מההופעות גם פה אני חושבת שיהיה שיגעון אם נסתובב עם מצלמה בין אם זה מצלמה רגילה או מסרטה וככה נוכל לתעד את האירועים.
ערב סי היימן
כמה חברי פורום הציעו זאת בעבר והנה אני חוזרת על כך שוב, אפשר לארגן שיהיה "ערב סי היימן" איתה או בלעדיה שבו אנו חברי הפורום ניפגש ונעביר חוויות, נשיר נצחק ונהנה ומתישהו בעתיד סי תצטרף אלינו, אפילו אחרי הופעות נוכל לשבת ולאכול ולא כמו פעם שעברה שכולם הלכו....
מערכת הפורום
בשלב זה הצעתי למי שרוצה לכתוב מה שהוא רוצה למאמרים ואני פונה שוב לכל מי שמעוניין אתם מוזמנים בכיף לכתוב מאמר והוא יעלה לרשימת המאמרים בפורום כמו כן לשלוח את ימי ההולדת שלכם ונכין דף יפה של כל הימי הולדת בפורום. ההודעה הנ"ל כוללת את מי שרוצה לעזור ובכלל יהיה כיף לעשות לנו דף ימי הולדת
האתר של סי
כידוע בניתי לסי אתר ובנתיים הוא לא רשמי פה אני פונה אליכם כל מי שרוצה לעזור בין אם זה תמונות שיש לכם ושאין לי או חומר נדיר שיש לכם אתם מוזמנים לשתף ולהעביר לי ופה אני רוצה להודות ליוסי על שעזר בעיצוב הנפלא של האתר יישר כח יוסי סיירו באתר הוא בנתיים בבנייה אך כבר ביקרו בו למעלה מ 700 איש. עכשיו יוסי התגייס(אתמול) ולכן כל עזרה מכולכם תתקבל בשמחה
אנשושים כמו שאתם שמתם לב שהפורום חגג חצי שנה פרסמתי בהודעה כמה פרוייקטים להמשך ואני רוצה באמת שתגיבו כי זה באמת חשוב לי וגם שיהיה לנו כאן ערבי גיבוש ועוד... ולכן אני כותבת שוב + תיקונים קטנים ואני מאוד מקווה שתגיבו: