../images/Emo43.gifהודעה אישית../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
אנשים, אני כבר יומיים מתנדנדת לכתוב או לא, להגיב או לא, והאמת שבחרתי שלא להגיב, אבל כמות המסרים/טלפונים והתלונות שאני מקבלת ביומיים האחרונים, מגולשים שמקבלים מסרים בסגנון "לא להגיב ל-X או ל-Y , "כן להגיב לזה " ועוד פנינים שכאלו...... אז אני לא רוצה להתייחס לזה כולכם אנשים מבוגרים כל אחד כותב/גולש היכן שהוא מחליט וטוב לו ואני לא נכנסת לזה . אבל רוצה לומר כאן כמה מילים אישיות, האשמות כבדות נגדי מועלות בימים האחרונים הן כאן, ובעיקר במסרים לחברי הפורום, חלק מהאשמות גובלות בהוצאת לשון הרע, וחלק מתייחסות אלי באופן אישי שזה מאוד לא ברור לי. התוצאה כעת היא שאני נפגעת באופן אישי, וכואבת מאוד את הפגיעה הזו. דפדפתי קצת בפורום לימים האחרונים של ההנהלה הקודמת ומסתבר שההסטוריה חוזרת או לפחות משהו מנסה להחזיר אותה. אז ככה, אני לא רואה סיבה לפגיעה אישית ולהשתלחות אישית (ומי שירצה הוכחות יקבל אותם לא במסרים אלא בגלוי על גבי הפורום
) אני חושבת שמה שקורה כאן בגלוי ובעקר כאמור במסרים פשוט מכוער, אין לי מילה אחרת . מי שבחר לפנות אליכם לגולשים התמימים ולהביא בפניכם לכאורה כל מיני עובדות חסך מכם אותם במלואם. אני רואה בחומרה רבה את העבודה שמי שנחסם בא לכאן לבכות נחסמתי אבוי
אבל מרגע ששוחרר לא חשב שזה מידע שמעניין אתכם, למה
זה פשוט כי מידע מסוג זה אולי חס ושלום יעמיד את ההנהלה טיפה באור אחר והרי לא זו המטרה
כל מי שבכה שאלמרה מציק לו, על גבי הפורום ובמסרים, לא דואג להתייחס לעובדה שאלמרה (בעקבות בקשה מנומסת שלי
) לא כותב יותר בפורומים, ולא מתייחס להודעות שמכוונות ברמיזות ו/או בגלוי אליו. מי שבוחר לירוק בצלחת שאכל ממנה זו בחירה שלו, אף אחד מאתנו לא יודע מתי נהיה רעבים שוב. ועוד יותר חמור מזה מי שכורה בור לחברו סופו שיפול בו בעצמו. מכל הסיבות הנ"ל אני בוחרת לא להכנס ולא לנהל יותר את הפורום החברתי, חברים וחברות יש לי מחוץ לפורום ואני לא זקוקה להם כאן, חברויות אכן נוצרו לי בזכות הפורום ואותן אני מטפחת ושומרת מכל משמר, לפורום מתכונים הגעתי בעצם מאהבתי ל
(כן גם בני אדם אני יותר מאוהבת אבל כעת מאוכזבת אז המשפט של דבורה עומר "אוהב אבל כועס" מאוד מתאים לי כעת) ואני נשארת אך ורק עם ה
בפורום הראשי. את כל החברים שלי והרצון לשתף בארועים שמחות ועצב פרטיים , אקיים מחוץ לפורום ובזה תם ונשלם מבחינתי איזה פרק מסויים. בעוד כשעה השם שלי לא יתנוסס יותר בראש הפורום הזה . מאחלת לכם גלישה נעימה. פנינה
אנשים, אני כבר יומיים מתנדנדת לכתוב או לא, להגיב או לא, והאמת שבחרתי שלא להגיב, אבל כמות המסרים/טלפונים והתלונות שאני מקבלת ביומיים האחרונים, מגולשים שמקבלים מסרים בסגנון "לא להגיב ל-X או ל-Y , "כן להגיב לזה " ועוד פנינים שכאלו...... אז אני לא רוצה להתייחס לזה כולכם אנשים מבוגרים כל אחד כותב/גולש היכן שהוא מחליט וטוב לו ואני לא נכנסת לזה . אבל רוצה לומר כאן כמה מילים אישיות, האשמות כבדות נגדי מועלות בימים האחרונים הן כאן, ובעיקר במסרים לחברי הפורום, חלק מהאשמות גובלות בהוצאת לשון הרע, וחלק מתייחסות אלי באופן אישי שזה מאוד לא ברור לי. התוצאה כעת היא שאני נפגעת באופן אישי, וכואבת מאוד את הפגיעה הזו. דפדפתי קצת בפורום לימים האחרונים של ההנהלה הקודמת ומסתבר שההסטוריה חוזרת או לפחות משהו מנסה להחזיר אותה. אז ככה, אני לא רואה סיבה לפגיעה אישית ולהשתלחות אישית (ומי שירצה הוכחות יקבל אותם לא במסרים אלא בגלוי על גבי הפורום