הודעה אישית

../images/Emo43.gifהודעה אישית../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אנשים, אני כבר יומיים מתנדנדת לכתוב או לא, להגיב או לא, והאמת שבחרתי שלא להגיב, אבל כמות המסרים/טלפונים והתלונות שאני מקבלת ביומיים האחרונים, מגולשים שמקבלים מסרים בסגנון "לא להגיב ל-X או ל-Y , "כן להגיב לזה " ועוד פנינים שכאלו...... אז אני לא רוצה להתייחס לזה כולכם אנשים מבוגרים כל אחד כותב/גולש היכן שהוא מחליט וטוב לו ואני לא נכנסת לזה . אבל רוצה לומר כאן כמה מילים אישיות, האשמות כבדות נגדי מועלות בימים האחרונים הן כאן, ובעיקר במסרים לחברי הפורום, חלק מהאשמות גובלות בהוצאת לשון הרע, וחלק מתייחסות אלי באופן אישי שזה מאוד לא ברור לי. התוצאה כעת היא שאני נפגעת באופן אישי, וכואבת מאוד את הפגיעה הזו. דפדפתי קצת בפורום לימים האחרונים של ההנהלה הקודמת ומסתבר שההסטוריה חוזרת או לפחות משהו מנסה להחזיר אותה. אז ככה, אני לא רואה סיבה לפגיעה אישית ולהשתלחות אישית (ומי שירצה הוכחות יקבל אותם לא במסרים אלא בגלוי על גבי הפורום
) אני חושבת שמה שקורה כאן בגלוי ובעקר כאמור במסרים פשוט מכוער, אין לי מילה אחרת . מי שבחר לפנות אליכם לגולשים התמימים ולהביא בפניכם לכאורה כל מיני עובדות חסך מכם אותם במלואם. אני רואה בחומרה רבה את העבודה שמי שנחסם בא לכאן לבכות נחסמתי אבוי
אבל מרגע ששוחרר לא חשב שזה מידע שמעניין אתכם, למה
זה פשוט כי מידע מסוג זה אולי חס ושלום יעמיד את ההנהלה טיפה באור אחר והרי לא זו המטרה
כל מי שבכה שאלמרה מציק לו, על גבי הפורום ובמסרים, לא דואג להתייחס לעובדה שאלמרה (בעקבות בקשה מנומסת שלי
) לא כותב יותר בפורומים, ולא מתייחס להודעות שמכוונות ברמיזות ו/או בגלוי אליו. מי שבוחר לירוק בצלחת שאכל ממנה זו בחירה שלו, אף אחד מאתנו לא יודע מתי נהיה רעבים שוב. ועוד יותר חמור מזה מי שכורה בור לחברו סופו שיפול בו בעצמו. מכל הסיבות הנ"ל אני בוחרת לא להכנס ולא לנהל יותר את הפורום החברתי, חברים וחברות יש לי מחוץ לפורום ואני לא זקוקה להם כאן, חברויות אכן נוצרו לי בזכות הפורום ואותן אני מטפחת ושומרת מכל משמר, לפורום מתכונים הגעתי בעצם מאהבתי ל
(כן גם בני אדם אני יותר מאוהבת אבל כעת מאוכזבת אז המשפט של דבורה עומר "אוהב אבל כועס" מאוד מתאים לי כעת) ואני נשארת אך ורק עם ה
בפורום הראשי. את כל החברים שלי והרצון לשתף בארועים שמחות ועצב פרטיים , אקיים מחוץ לפורום ובזה תם ונשלם מבחינתי איזה פרק מסויים. בעוד כשעה השם שלי לא יתנוסס יותר בראש הפורום הזה . מאחלת לכם גלישה נעימה. פנינה

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לפנינה קדם על ניהולו המוצלח של הפורום ומאחלים לה הצלחה רבה בהמשך דרכה
המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

פנינה ../images/Emo24.gif

רוצה לברך אותך ולחזק אותך על בחירתך באשר היא. מבחינתי בעצם לא נפרדות דרכינו, אנו ממשיכות כרגיל לנהל את פורום מתכונים. הפורום החברתי הוא "נספח" לפורום מתכונים ולא דורש ניהול רב בכל מקרה. (בימים רגילים) חברי פורום יקרים, אני מבקשת מעתה, לשמור על כללי הפורום - הידועים. אנא שמרו על שפה נקיה ונעימה על מנת להנעים את זמננו כאן. כמו כן אני מודיעה ששפה לא נאותה תמחק מיידית מהפורום. טל

../images/Emo24.gif ואני חושבת

שהפרישה שלך מהפורום הזה, באמת בא אחרי מחשבה עמוקה אבל מכיון שאת נשארת בפורום מתכונים, אז בעצם יודעת שאת לא הולכת להעלם לגמרי. נמנעתי מלהכנס לכל הבלאגן שהיה כאן,מכיון שזה לא קשור אלי באופן ישיר, ומכיון שיש דברים יותר מהותיים בחיים שלי שבהם אני צריכה להתמקד אבל דעה אישית שלי? התרשמתי שלאלמרה יש יד בכל מה שהתחולל כאן בתקופה האחרונה, וכדי להצית יער שלם, צריך רק גפרור אחד קטן. לא מצדיקה אף אחד פה, ולא לוקחת צד של אף אחד,מהסיבה האחת, אין לי אנרגיות. רק יודעת שחבל שהדברים התגלגלו לאן שהתגלגלו. וחבל נתראה במתכונים

סימונה 5

New member
פנינה , מצטערת לשמוע , לא על פרישתך

מהפורום השולי הזה, אלה על הפגיעה בך תמשיכי לנהל את פורום מתכונים כפי שעשית עד כה באהבה, דרך ארץ ונועם הליכות

r66

New member
אופי/אישיות אי אפשר לשנות בן רגע

תסכימי איתי בודאי (דיברנו על זה בכמה וכמה הזדמנויות, כולל בימים האחרונים) את לוקחת יותר מדי ללב, את מאפשרת לכל העולם ואמא שלו להציק לך בכל זמן, את לא יודעת להגיד "לא", לא נעים לי, אני לא מטיפה לך, אני רק "מראה" לך. זהו פורום חברתי וככזה שימש כמו חדר צ'אט לקשקושים ולחברותא. בפורום הזה היו בסה"כ התערבויות נורא מעטות של ההנהלה בתוכן. לא היו כאן אינטריגות ולא ריבים בין הגולשים הקבועים והאורחים שרצויים תמיד (כן ירבו...) מדי פעם נכנס מישהו בזדון וחירב לנו....ומיד אחריו עטו כל היושבים על הגדר. אז פ'סדר...קיבלו במה - אמרו מה שאמרו וזהו..... למדנו מזמן מתי ואיך ואם בכלל ... להתייחס אליהם. לדעתי, פנינהל'ה....אם לא תחזקי את עצמך, את עלולה מהר מאוד למצוא את עצמך בסיטואציה דומה גם בפורום מתכונים. הבריאות מעל הכל מכל וכל. חבל עלייך. תהיי אגואיסטית ואסרטיבית. דאגי לעצמך, לבריאותך הנפשית והפזיולוגית, דאגי למשפחה שלך שרואה איך את מתייסרת, ועל מה??????? מזמן למדתי (בבי"ס הנפלא הזה) "אם אני לי, מי לי?!" לא פעם הגיעו אליי מסרים של גולשים שניסו לערב אותי בתככים למיניהם, ידעתי להגיד להם שהם אנשים מבוגרים שיסתדרו ביניהם. ממליצה לך להגיב כך, תראי איזו הקלה תהיה לך....

ואני מאד מסכימה עם רינה

מאד מאד מסכימה. פנינה, יש דברים שצריך לתת להם לעבור הלאה לידך, ולא לצידך!!!!!!

shakola

New member
פנינה

אני לא ממש מודעת לכל העניין שקרה כאן. מכבדת את כל באי הפורום, כאן ובמתכונים. מתארת לעצמי שהימים שעברו עלייך לא היו נעימים בלשון המעטה. מקווה שלא תתעצבי כך . ושבפורומים תשרור שלווה ושקט. כולנו כאן { כך אני מקווה} באנו ללמוד וללמד את הנושא האהוב עלינו.

מאקי

New member
פנינה

צר לי מאוד שעצוב לך... את יודעת. לגבי החסימה שלי.... אני חייבת לומר שלא הודיעו לי... ולא רק שלא הודיעו לי.. גם לא ענו למסרים שלי... בכלל לא ענו (אולי את תבררי למה) ככה שאת אומרת שאני כבר לא? ואני אפילו לא ידעתי.. שאני כבר לא. הולכת לבדוק.. רגע.. אשמח לראות אותך כאן כמו שם או בכלל שיהיה לכם רק טוב והרבה נחת אני

laleniya

New member
פנינה יקירתי../images/Emo24.gifכמעט פרחה נשמתי

כשפתחתי וראיתי את כל הניקים הבוכים
נבהלתי בחודשים האחרונים אני לומדת נושא חדש שאף פעם לא הייתה לי נגישות אליו, נושא מרתק ומעניין שנקרא 'גישור משפטי'. אחד הנושאים מתוכם אני יכולה לציין שלא הרבה יודעים להשתמש בו, הוא נקרא 'אגו אפס' לשמוע ולעשות דברים מבלי לערב רגשות. האמיני לי אישית שזה קשה, במיוחד לאופי כמו שלך, נכון גם שלי. אני מאושרת שהצלחתי גם להטמיעה אותו. אך יחד עם האימון מגיעות גם התוצאות. לא הבנתי לגמרי במדוייק מה קרה - אך דבר אחד אישית אבקשך, חבל על בריאותך, עברת מספיק דברים בחיים ולמדת להתגבר לצאת מהם, כדי שנושאים של משחקי 'גן יללדים', ישחקו ברגשות האישיות שלך וכפי שלמדתי להכירך, רגישותך האנושית היא הרבהמעבר לסתם אדם מן הישוב. לכן, יקרתי
קחי את הדברים בפרופורציות הנכונות אשר יובילו אותךלדברים יפים ונשגבים שרק את אישית יכולה לעשות ועושה לביתך ולמען הקהילה. ואיך אמרת "את כל החברים שלי והרצון לשתף בארועים שמחות ועצב פרטיים אקיים מחוץ לפורום..." חבל שלכך התגלגלו הדברים, אך דבר אחד אני מבטיחה לך שהם יובילוך רק לעשייה של מעשים נעלים וטובים יותר. אוהבת אותך
מכל ה
ומאחלת לך בעיקר בריאות
א ו ש ר
ו |הצלחה| רגיעה ולעשייה חדשה בכיף

wan

New member
פנינה צר לי על החלטתך ורוצה לא ../images/Emo140.gif

להרבות במילים. אז רק אנצל את מה שרנה כתבה ומה שסוף עונה כתבה. ואומר שאני מסכימה אתן. החברתי היה תמיד פינה שקטה ושלווה. שלא ממש דרשה ניהול והתערבות. חוץ ממקרים מיוחדים. החברתי ישאר תמיד הפינה שאליה יש כאלה שמעדיפים לבוא מסיבותיהם הם. ומקווה שגם את וגם טל תהיו כאן..ללא קשר למי מנהל מה. כ באמת אין מה לנהל כאן. נתראה גם כאן וגם שם. יום טוב ושקט לכולם. והעיקר בריאות.

נונה1

New member
כמו השיר של אייל גולן: תחזרי תחזרי

בבקשה ממך תחזרי ....... יהיה טוב יהיה טוב ..... פנינה מבינה אותך ומקווה שתחזרי להנהלה. נונה1

וואסבי9

New member
לא הבנתי את הענין...

הפורום החברתי הוא תת מחיצה של פורום מתכונים וחלק בלתי נפרד ממנו ובמקורו הוא נוסד ע"י הלורד כדי לתת במה לכל שירשורי ה OFF ולהשאיר את מתכונים נקי ופנוי לרצף של שירשורים בנושאי מזון בלבד. הוא לא פורום עצמאי ועובדה, אין בו אפילו מנוע חיפוש. אז ממה את בעצם פורשת? מבלה בלה בלה ופקה פקה? אם בריאותך ושלוות נפשך באמת חשובה לך (וכמו שכתבו חברותיך הטובות לפני) כדאי שתקחי ברצינות את המחמאה הזו ותפרשי כמו גדולה ועכשו. כמו שכתבת פנינה, את בעצמך, ההסטוריה חוזרת וזה קורה אחד לאחד. אז מוטב מוקדם מאשר מאוחר. מי שהחליט לצאת לפעולה לא יניח לך וירדוף אותך גם במחיצה הראשית. למשקעים שיצטברו בליבך הנהלת הפורומים לא תוכל להושיע.

נו די,באמת ../images/Emo4.gif

אתם נכנסים בניקים בדויים, מועכים לפנינה את הנשמה,ועוד דורכים עליה??? ממש מכוער

אורית72

New member
אוי ../images/Emo7.gif אוי ../images/Emo7.gif אוי ../images/Emo7.gif אוי ../images/Emo7.gif

חשבתי שסוף סוף את מודיעה על פרישה מפורום מתכונים אוף, התבאסתי שלא.

ט4

New member
אורית 72 ואני חשבתי שאת סוף סוף

הולכת מכאן חוצפנית

נונה1

New member
כמה רוע אפשר לבלוע?????????????

חלאס מספיק לא חושבת שהגיע הזמן להפסיק?????????. שבת שלום נונה1

pimpf

New member
ולא רק בושה,

גם כבוד לאנשים אין כבר?! מצטערת, ממש חוסר תרבות...

למעלה