הודעת הנהלה

../images/Emo43.gifהודעת הנהלה../images/Emo43.gif

הפורום החברתי נפתח ונועד לחברויות ולא לסכסוכים, ולא אני ולא הנהלת הפורומים מוכנים שהפורום ישמש כבמה למריבות, לתככים ולמזימות. במידה והמצב הקיים יימשך- ניאלץ לסגור את הפורום. פנינה

r66

New member
לא צריך להעניש אותנו

בגלל חולה נפש שמסתובב כאן והורס לנו את ה
אז למה את לא חוסמת את האיש שגרם לכל הבלאגן????????????????????? הפורום הזה התנהל על מי-מנוחות עד שהוא הגיע. אם לא שמת
לזה.... אנא ממך!!!!!!!!!! יש כאן רדיפה את לא רואה???????????? פנינה יקרה - את באמת לא רואה את הנזק שהוא גורם???????? את באמת לא רואה את הארס שהוא "משפריץ" לכל עבר??? עוד רגע זה יקרה גם בפורום שלך..... בכל פורום שהוא נמצא הגועל חוגג ברמות שלא יתוארו. קשה לי להאמין שאשה נבונה כמוך לא רואה את זה...........

אלמרה

New member
לא ידועה הסמכה שלך לרפואת נפש R66

מחלות נפש הן מנת חלקך כנראה ואם את מכירה את התסמונות שלך - קחי את הכדורים בסדר הנכון ותראי שההתקף יעבור לך... אני רק מגיב - לא תוקף כפי ששמים לב.

r66

New member
לא צריך תעודה ולא הסמכה כל תינוק

יבחין במחלת הנפש ובשגעון הגדלוּת שלך.

אלמרה

New member
אגיב ואעשה כל מה שאני עושה בהנאה.

ואף אחד לא שמך לתת הוראות. טוב תעשי בשקט בלול הברוזונות...

סנדייז

New member
אתה אדם חולה,תפסיק להציק ותפסיק

להיתממם כאילו רק מגיב אתה כי אתה לא. בכל ההודעות שלך אתה שולח הערות ורמיזות לWAN בתקוה שתיגרר ותרד לרמה שלך אבל מה לעשות והיא הרבה אבל הרבה יותר גדולה ממך

אלמרה

New member
הגודל... קובע מאוד!!!

שאלי את אוכלות הפיסטוקים... ניחא. תוכלי לראות הכל ובקרוב!!!!

../images/Emo46.gifדי../images/Emo70.gifעברתם את גבולות הטעם הטוב

מזמן וגם הסבלנות שלי על סף התהום
ברצינות אנשים מבוגרים כולנו
די
תפסיקו
מה נהיינו ארץ (או יותר נכון פורום)
ת יושביה
תפסיקו

מאקי

New member
אנחנו עברנו פנינה???

אני חושבת שלא. את נתת יד לזה לקרוא. את עודדת את זה כל הדרך את זאת שאומרת כך ועושה אחרת על מה פשעתי שחסמת אותי וטרם פתחת? שהפנתי את הצבור לחצר האחורית שאת בדרך כלל לא מראה? שאמרתי שמעליב אותי העלבון הזה? שדממתי עבואר מישהו אחר? אני סבורה שמגיע לנו לנו לא רק לי התנצלות. אני סבורה שהיית יכולה לו רצית לפתוח מזמן את החסימה שלי... את שיודעת היטב היכן למצוא אותי בחרת לעלוז פה היום עם אחרים כואב לך פנינה?? אצלנו זה לא משחק מילים. אנחנו ייחסנו לפורום הזה משקל מקום שלנו אבל כנראה שלא. ליל מנוחה לך אני

shara li

New member
את יודעת איך זה נשמע ?

אויויוי, חסמו אותי, אני מסכנה. מה כבר עשיתי, אויויויו... פנינה חסמה אותיי- אויויוי

חלבינה

New member
את עברת את כל הגבולות

הפכת את הפורום הזה לנחלתך הפרטית ולצרכיך הפרטיים, כך בדיוק ויש לשים את הדברים על השולחן. ואל תתחילי עכשיו עם ההתבכינות הרגילה שלך בנוסח "אני לא מרגישה טוב" וכו', זה כבר לא עושה רושם על אף אחד, גם לא שיטפון ההודעות שלך ללא טעם מאז התחיל הפורום להתפרק עקב כניסתו של המגעיל לפורום שהעכירה את כל האוירה. את האמת צריך לאמר, אין לך כל מושג בניהול פורום ואת עושה זאת לתועלתך בלבד, במפורש לתועלתך ולא ארחיב. את מי את חוסמת, את מי שהביאה אותך להנהלת הפורום הזה, ולמה? תתביישי. למה את לא חוסמת את הטיפוס הזה שמיום שהגיע לא קרה שום דבר טוב בפורום, נהפוך הוא, הסגנון, הבוטות, החדירה לפרטיות והנסיון להטיל רפש בחברת פורום מכובדת שתורמת הרבה יותר ממנו וממך שגורמת לפורום להתפורר ולבריחת אנשים טובים. עכשיו את יכולה כדרכך להתבכיין, תביאי גם את שימקה לעזרה, גם את כל הנספחות לך. בושה.

וואסבי9

New member
סנרייז - wan לא תגרר לוויכוח עם

אלמרה לא בגלל שהיא לא רוצה לרדת לרמה שלו אלא מסיבה אחת פשוטה - היא פשוט לא רוצה שתגלה העובדה שהם חלקו מסע משותף למרוקו לפני שהיא טרחה לגרום להדחתו מניהול פורום מרוקו (בעזרתה האדיבה של אחותה מאקי) ואלה עובדות אמיתיות !

חלבינה

New member
אפשר לבקש ממך משהו?

בנוסף לפיסטוק שיש לך למה שלא תנסה לשתות נפט? חלאת אדם.

טליW

New member
הודעת הזדהות עם פנינה... אבל...

בשום פנים ואופן לא בגנות אף אחד אחר. ראשית, גילוי נאות, אני חברה של פנינה ומכירה אותה אישית, מה שאני לא יכולה להגיד על רבים כאן (ודרך אגב, הכרתי אותה דרך פורום מתכונים). אבל לא את זה רציתי לומר, אלא דווקא דברים אחרים. אני, כגולשת בפורום מתכונים, נגררת למקומות שלא מעניין אותי להיות בהם. אז אני פשוט מדלגת באלגנטיות למקום אחר. נרשם שיא קטן, כאשר נעשתה פלישה למערכת המסרים שלי, ע"י גולש שאני לא מכירה, ולכן גם לא אחווה דעה עליו. הוא שלח לי מסר שהיה ברור שזהו מסר "שרשרת" שנשלח לרבים. המסר התחיל במילים הדרמטיות (לא ציטוט ישיר): האמת על wan, או משהו כזה. מיד השתקתי את בני הבית, תפסתי את התוף-משחק של התינוקת שלי, ונתתי תיפוף דרמתי... קראתי את המסר, ומחשבה אחת התרוצצה לי בראש: "מעניין את הסבתא שלי!!!". לא אכפת לי אם זו אמת או שקר. לא אכפת לי אם זה קרה או לא. לא אכפת לי! wan בשבילי זה סיפורים מרתקים (נו, פולניה שלא היתה במרוקו - לא יהיה מעניין? וגם במזרח הרחוק לא הייתי...), מתכונים טובים (חוץ מדגים מסוכרים), ונחמדות. למה אתם חושבים שאכפת לי אם היא ככה במציאות או לא??? אני אפילו לא יודעת איך קוראים לה - וזה לא אכפת לי! יש בחורה שכותבת בפורום, ומביאה מתכונים יפים בעיניי, אבל מאד חשוב לה לאזכר קרדיטים וכו'. מה אכפת לכם? גם אותי משעשע ענין הקרדיטים. את הגלגל המציאו פעם אחת, כל השאר זה וריאציות. ממש לא מענין אותי מי הביא את המתכון ראשון. אבל לה זה כן חשוב - אז למה לא לכבד את זה? לא מתאים לכם - עיזבו אותה. אותי, כגולשת בפורום השטויות האלה לא מעניינות. מעניין אותי לאסוף מתכונים שמתאימים לי (והאוסף מתחיל להיות מגוחך, אבל המבחר גדול...). ולכל השטויות האלה נגררות המנהלות. ואז באים אנשים שלא מכירים אותן, ולא יודעים מחצית מהלך הרוח, וכותבים תגובות מרושעות. מזמן הגעתי למסקנה שבפורומים פעילים מנהל הפורום חייב להיות גם גננת ופסיכולוג, לרוץ מאחד לשני, לנגב לזה את האף, ולהוא ללטף את הראש. כמה אנרגיות צריך לבזבז על שטויות, במקום להתעסק עם העיקר? לא חבל? עד עכשיו לא כתבתי כי זה באמת לא עניין אותי, שום דבר לא ימנע ממני לקרוא מה שמענין אותי, אבל תעצרו קצת, תירגעו עם העליהום. כמה אנרגיה על משהו שאולי חשוב למי שמדובר בו, אבל לנו, לכל השאר, ממש לא נוגע (לא כולל קבוצה של אנשים שאיפה שיש בלאגן הם נמצאים שם... אלה יושבי פורומים מסוג אחר לגמרי). פנינה קודם אמרה לי, לא משנה מה קורה בפורום, מאקי ואני חברות טובות, והיא סיפרה לי כמה דברים יפים. אז בגלל משהו שלא קשור לשום דבר האוירה נעכרת? לדעתי סתם חבל. פנינה, אני מכירה אותך ואוהבת אותך מכל הלב. זהו, אני סיימתי. PEACE AND LOVE TO ALL

למעלה