הוראות סריגה לכל סוגי התכים.. בסריגה במסרגה אחת מלווים בתמונות והסברים מאד ברורים - באנגלית
R RuthyK New member 20/1/06 #1 ../images/Emo43.gifהוראות סריגה לכל סוגי התכים.. בסריגה במסרגה אחת מלווים בתמונות והסברים מאד ברורים - באנגלית
../images/Emo43.gifהוראות סריגה לכל סוגי התכים.. בסריגה במסרגה אחת מלווים בתמונות והסברים מאד ברורים - באנגלית
R RuthyK New member 20/1/06 #2 ../images/Emo43.gifשכמיות/פונצ'ו לא זוכרת אם העלתי כבר את האתר הזה אבל ישנם כאן שיכמיות מקסימות לגדולים וגם קטנים. מה שבטוח, החדשות בהחלט יוכלו גם להנות מהן.
../images/Emo43.gifשכמיות/פונצ'ו לא זוכרת אם העלתי כבר את האתר הזה אבל ישנם כאן שיכמיות מקסימות לגדולים וגם קטנים. מה שבטוח, החדשות בהחלט יוכלו גם להנות מהן.
I iris3111 New member 20/1/06 #4 יופי של אתרים תודה רותי יהיה לי מה לעשות בלילה ...לשוטט .....ולנסות לתרגם.....
R RuthyK New member 20/1/06 #3 ../images/Emo43.gifלימוד סריגה בשתי מסרגות באתר הזה מלמדים כיצד לסרוג בשתי מסרגות מהשלב הראשוני של העלאת עיניים ועד בכלל כולל תמונות בשלבים. בראש העמוד, בשורה השניה (הלא מובלטת) ישנן כותרות. לחיצה על כל כותרת מעבירה לשלב שונה בלימוד הסריגה. תהנו
../images/Emo43.gifלימוד סריגה בשתי מסרגות באתר הזה מלמדים כיצד לסרוג בשתי מסרגות מהשלב הראשוני של העלאת עיניים ועד בכלל כולל תמונות בשלבים. בראש העמוד, בשורה השניה (הלא מובלטת) ישנן כותרות. לחיצה על כל כותרת מעבירה לשלב שונה בלימוד הסריגה. תהנו
E edalia New member 21/1/06 #6 תרשימי קרושה בקישורים של הקומונה- היו שני אתרים רוסיים. אחד מהם עם תרשימי קרושה מצוינים. אולי במקרה שמרת את כתובות האינטרנט שלהם??
תרשימי קרושה בקישורים של הקומונה- היו שני אתרים רוסיים. אחד מהם עם תרשימי קרושה מצוינים. אולי במקרה שמרת את כתובות האינטרנט שלהם??
E edalia New member 22/1/06 #9 אין כמוך!!!../images/Emo24.gif "הייתי" באתר אבל לא היתה לי סבלנות ל"שוטט" בכל הקישורים"- עכשו, עשיתי זאת ומצאתי מה ביקשתי. תודה תודה תודה
אין כמוך!!!../images/Emo24.gif "הייתי" באתר אבל לא היתה לי סבלנות ל"שוטט" בכל הקישורים"- עכשו, עשיתי זאת ומצאתי מה ביקשתי. תודה תודה תודה
ז זיוה של ציפי New member 21/1/06 #8 תודה תודה תודה! סופסופ יש לי את האתר עם האימרות! אתר נפלא! שוב תודה!