הנקה ויום הזכרון בתפוז אנשים

../images/Emo43.gifהנקה ויום הזכרון בתפוז אנשים

מחר, יום שני, 9.5, בשעה 11:00 בבוקר תתארח בפורום הנקה נציגת חברת מדלה למוצרי הנקה אשר תענה לשאלות בנושא משאבות, אביזרי הנקה ושאיבה. אתם מוזמנים כבר עכשיו לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות.
מנציחים את הנופלים לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנרצחים בפעולות הטרור, אנו מזמינים אתכם להנציח את זכרם של האנשים הקרובים אליכם, שנהרגו במערכות ישראל או נרצחו בפיגועי תופת. את הסיפורים, הזכרונות , השירים והתמונות שנאסוף מהפורומים, הבלוגים והקומונות אנו נציג בדף הבית של תפוז אנשים החל מערב יום הזכרון ועד צאתו.

12ShakirA12

New member
שמעתם על השביתה מחר../images/Emo35.gif

איזה סבביישן אם מסיימים ב-10 אה

girls3

New member
שמענו..

ומה הכי טוב בזה שיכול להיות שאני בכלל לא יצטרך ללכת לביצפר כי אני כל יום שני מתחילה בשעה 10..

pringles1

New member
איזה כיףףף וואי זה בא ממש ממש מתאים

אני לא הולכת בכלל חחח אז נפסיד שעתיים מתמטיקה! לא נורא!

12ShakirA12

New member
לוקחת יום חופש אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מבריזנית
חח סתם
אני הולכת להבריז לשל"ח (שעור לא חשוב) ולטכנולוגיה אני חייבת ללכת.. זה לבגרות וזה די חשוב בעע באסה

swewa

New member
חח אני לא הולכת

יש לי היסטוריה וביולוגיה אבל יש לי תחושה שמי שלא יגיע בכלל כמוני חחח איכשהו יעירו לו או יעשו לו משהו... אבל לא אכפת לי כרגע

12ShakirA12

New member
חחח..

המורים לא ישבו בשקט אם 5 תלמידים לא יגיעו לביצפר.. יהיה להם משעמם, יקלטו שאי אפשר להמשיך להשתעמם ואז יתחילו העונשים
אבל זה פסדר שלא אכפת לך
ככה צריך להיות
וככה הכי טוב

12ShakirA12

New member
סתם קמתי בבוקר.. יכולתי להשאר בבית.

הלכתי לשעור טכנולוגיה ובאו רק איזה 8 ילדים אז שחררו אותנו.. בעעע אבל יצא משהו טוב.. הלכתי לסיבוב באיילון ישר אחרכך חחח

למעלה