הסבר על רגל אחת...

Lord_of_Code

New member
../images/Emo43.gif הסבר על רגל אחת...

הסבר מתומצת (כי טרם הספיקותי ל..) על הפורום החדש... הפורום החברתי אמור להיות פורום נלווה לפורום מתכונים... מטרתו לאפשר את ההודעות החברתיות שלא קשורות לפורום מתכונים (הסבר בהמשך). אז מה כותבים כאן ומה כותבים שם? שם (בפורום מתכונים): ממשיכים כרגיל, פרט לכך ששרשורי ימי ההולדת עוברים לחברתי. וה.. D9.. ימשיך לטייל מידי פעם ולקצר תופעות לוואי של העדר כדורים. כאן (בפורום החברתי): מה מותר?.. כל מה שרציתם לכתוב בפורום מתכונים ולא יכולתם (בגלל הקרצייתיות של מנהל הפורום), להראות... תמונות של הילדים, חיות הבית (תוך כדי שאתם מסתכנים בקבלת הצעות למטעמים מנושאי התמונה), תמונות נוף מהמטבח, בדיחות על פולניות, הדיסק החדש של מוצרלה (שירי אוכל למתקדמים), שאלות כלליות (איך תופרים כפתור, איך מסירים כתמים) וכו'. מה אסור?.. פרסום, מסרים אישיים, השמצות, וויכוחים, העלבות, הערות פומביות... בקיצור הקפדה על כללי נימוס אלמנטריים. מה לגבי שרשורי "בדיחות קרש"... בגדול מותר בשניהם (+-)... רק קחו בחשבון שבפורום מתכונים ה D9 מסיר חלק נרחב מהם תוך כדי תמרון בסמטאות... וזאת כדי להקל על מנוע החיפוש. למה זה טוב כל הסיפור הזה?... כי... א. הפורום גדל למימדים שמצריכים הקפדה על התכנים. ב. במהלך תקופה ארוכה נמחקו הודעות שאינן מתאימות לנושא פורום מתכונים... אבל מאוד מתאימות למבנה החברתי המגובש. ג. השיטה נוסתה בפורומים גדולים אחרים בתפוז... בהצלחה. ד. מינהלת הפורומים לוחצת ליישם בתקווה להקל על פעולת מנוע החיפוש. ה. ו. בהמשך... מה עם פורום "רק אוכל"?... אללה ירחמו... בקרוב טקס ההשכבה. זהו עד כאן בינתיים (כל זה בגלל שליאת תפסה אותי לא מוכן)... ועכשיו אפשר להוריד את הרגל השנייה.

liat ליאת

New member
אז יש לי משו קטן להוסיף

ה. כאן ה-D9 לא יוכל לשוטט חופשי, ועם ההנהלה שרכשה אותו בדמים מרובים תרתי משמע, הסליחה!
ו. בהמשך (ציטוט של הלורד...
) ז. כאן יניבניב, תוכל לדבר על פילה עוף בהבטיו הנוספים
ח. מה אתם אומרים על ז'?

אלונהב

New member
משהו קטן לומר

תחושתי היא שכשם שפורום אוכל הולך לעולמו בגוויעה תמידית, כך יקרה גם לזה... מאוד קשה לתמרן בין 2 פורומים באותו נושא... בכל מקרה, בהצלחה.

nani nani

New member
אלונה בקצב שפורום זה עומד כרגע

הוא הרבה מעבר למה שרק אוכל הצליח אנחנו כבר בשני עמודים וזה רק מאתמול רק אוכל יש לו 7 עמודים בערך לחצי שנה!

א אוהל

New member
../images/Emo124.gifיש לי רעיון חדשני!

אולי נאחד את פורום "רק אוכל" עם פורום "מתכונים חברתי" וניצור פורום שאפשר לכתוב בו גם מתכונים וגם דאחקות....הא?

nani nani

New member
צריך רק להוסיף שבפורום שאת מציעה

לא יסתובב לו שום D9

Lord_of_Code

New member
נשמע פצצה...

אני מציע שממש נתפרע... ונחשוב על שם יצירתי... אולי... "פורום מתכונים"?

liat ליאת

New member
וואו בשעות כאלו אתה ממש יצירתי ../images/Emo3.gif

ואני הייתי מציעה "פורום מטקונים"... נשמע לי יותר מתאים... אבל מי אני שאחליט? יש פה הרבה בעלי מניות שירצו לקחת לעצמם את הזכות להחלטות החשובות בחיים כמו שם הפורום
פעם... אף אחד לא שאל אותך... וגם היום אף אחד לא שואל

Lord_of_Code

New member
ואני מציע...

שעל הדרך... נטכן גם שגיאוט קתיב. עז שיאיע לחם יום כסום ומופלע.

nani nani

New member
ידעתי שלא תאכזב אותנו

תמיד אפשר לסמוך עליך... יום כסום ונפלע גם לח

למעלה