התקלות באתר והשבתה יזומה

../images/Emo43.gif התקלות באתר והשבתה יזומה

גולשים יקרים, בימים האחרונים אנו חווים תקלות רבות באפליקציות השונות באתר, החל מעמוד הבית והעמודים הראשיים, דרך הפורומים וכלה בבלוגיה ובפליקס. הגורם לתקלות אותר וכעת כל משאבי הצוות הטכני מופנים לתיקון התקלות. כחלק מתהליך הטיפול, הלילה, בין השעות 1:00-1:30, תבוצע השבתה יזומה של האתר. אנו מקווים כי הטיפול בתקלות יסתיים בימים הקרובים ולאחריו הגלישה תחזור להיות קלה ונעימה. לכל שאלה או הערה בנושא, אתם מוזמנים לפורום משוב: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=168 לילה טוב והמשך גלישה נעימה

מדהים מדהים

(לא צריך לציין שגם רונה היתה, נכון? וגם שירי, וערן וויץ התאום הסיאמי) הנגינה שלה משאירה אותך פעורת פה, היא פשוט משתמשת בכ-ל החלקים של הגיטרה, כאילו יש לה איזה ארבע ידיים, זה מדהים. ואז היא מדברת והיא כל-כך רגילה וחמודה וזה עושה את זה יותר מדהים. היא ניגנה ביחד עם תמר אייזמן ולהקתה, ולמרות שחבריי התלוננו שהיה יותר מדי תמר ופחות מדי קקי לבד (מה רע בקטי??) לדעתי זה היה חיבור מעולה. פשוט התפתח מין ג'אם ארוך ומערפל חושים שכזה ונראה שכולם מרגישים כל-כך בנוח אחד ליד השני. במיוחד שהכוכבת הראשית זרמה ונתנה למקומיים להשתלט על קדמת הבמה.

הדר 0

New member
../images/Emo3.gif היי!

את ראית את רונה?? אני רק חשבתי כל הזמן "מעניין איפה רונה מסתתרת" (ושמעתי לידי אנשים חושבים אותו דבר רק בקול...) אני חושבת שתמר לבד היתה מ-ע-ו-ל-ה וקאקי היתה קוסמת, אנשים לידי התפלאו שזה לא אמיתי מה שקורה על הבמה ולגמרי הסכמתי בלב. וכשהן היו ביחד על הבמה זה היה קרב גיטרות עוצמתי, גם על התופים קאקי היתה מדהימה, היא פשוט כל-יכולה, אין דבר שהיא לא מסוגלת אפילו לשחות רחוק ולחזור היא מצליחה
והיא אפילו נראית ממש טוב. |ססגידה| בקיצור היתה הופעה מדהימה מדהימה מדהימה והיה שווה לחזור בשבילה הביתה- לא לישון- ולחזור בשלוש בלילה לבסיס. *לחיי השחרור הקרב* איזה מלכות, איזה... שמועות בהמשך....

גוזלה

New member
רגע....

מה עם לארגן לנו איזה קטעי טיוב כדי להשאיר אותנו ספיצ'לס לגמרי??? נשמע חלומי!!! :]

הדר 0

New member
ראיתי האמת כמה קטעים והאיכות לא משקפת

את מה שהלך שם.... יש את היט מי באיכות טובה יחסית ואת so easy.... שניה... אני אמצא את אחד מהם..... חבל שהקטעים של קאקי שהועלו לא משהו..... http://www.youtube.com/watch?v=h5oyBjkDnwk

לי יש עוד לספר!

ביום חמישי ישבתי עם חברותיי ב"נסיך הקטן" כשלוש תל אביביות אינטלקטואליות מצויות, כשלפתע הגיע החשבון (מי שאכלה שם פעם תבין למה זה מפתיע). ובכן גירדנו את כיסינו ושילמנו כשבדרך החוצה פתאום צדה את עיני בחורה חיננית. לקח לי כמה שניות לעכל את המאורע וכשכבר עמדנו בסוף אמרתי "זו לא היתה קקי קינג?" וכמובן שזו אכן היתה היא. אז ניסיתי לאזור אומץ כדי לחזור פנימה ולבסוף חזרנו בכוחות משותפים (כמו הפאוור רנג'רס) ואז עמדנו כמה זמן מאחורי הספרים והתלחשנו (מה שנשמע בערך ככה: "טוב אני הולכת... לא בעצם אין לי אומץ") עד שהחלטתי שזה עכשיו או לעולם לא וניגשתי אליה, היא היתה כמובן מאד חברותית וחמודה, לחצה לי את היד והזמינה אותי להופעה הבאה שלה (עם רונה ב"ה). ואז דיברנו על זה כל הערב.

למעלה