וני צאטTV כנסו.....

../images/Emo43.gifוני צאטTV כנסו.....

פורים בפתח ושושןTV הבירה במתח אז התכוננו ותכינו תחפושות מדליקות ובואו לעלות לשידור מדליק ומשעשע בצאט מחופשים מאופרים ועם המון מצב רוח טובבבב מי שהשידור שלו יהיה המדליק ביותרררר יקבל פרססס "שושנת יעקוב צהלה ושמחההההההה............." פורים שמח לכולםםםם מחכים לכם ולשידורים המפתיעים שלכםם ובואו נעשה חייםםםםםםםםם

אני

אני השנה לא מתחפש לא ילד קטן רק רוני תיתחפש כי היא ילדה קטנה חחחחחחחחח

אני הייתי מתחפש ל..... ניחוש אחד

לרומןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחח חג רומן (פורים) חג רומן(פורים) חג גדול לקטינים מסכות רעשנים שירים ו מקלדות ( אין ריקודים אצל רומן אין תקציב לריקודים כי הוא קטין אז הוא ירים תמקלדת שלו באוויר) הבה נריע רומן( רש רש ) רומן הבה נריע רומן רומן (רש רש) חחחח :) רומן צחוקים איתך אל תיקח ללב תיקח למסך הוירטואלי

היי רומן אח שלי

אני מצטער שרק עכשיו אחרי שעתיים שאני רשמתי לך הודעה כי אני רואה את האח הגדול בטלויזיה ביס בערוץ 20 פתוח עד יום רביעי ואני רואה את זה חינם אז הכי טוב שנותנים חינם נותנים תיקח :) מקווה מאוד שנהנת וצחקת ממה שרשמתי אוהב אותך אחי אל תיקח ללב דברים חג פורים בפתח אז.. אנימאחל לך ולכל בני משפחתך שיהיה להם חג שמח ו עליז שתדע רק שמחות בחיים ורק שתמשיך להיות הקטין של הצט אוהב אותך (תן כבוד למבוגרים ממך תגיד מזל"ט היה לי יום הולדת ואני בן 24 )

למעלה