ונעבור לפירסומות

../images/Emo94.gif תפוז Live מארח סקסולוג

והפעם את ד"ר דניאל וטלמן, שיענה לשאלות הגולשים. ד"ר וטלמן עסק בעבר בייעוץ לבני נוער הסובלים מהפרעות נפשיות בארץ ובארה"ב, הנחיית אסירים לקראת שחרור, יועץ ומנחה סדנאות בנושא מיניות, טיפול מיני ועוד. הוא יענה היום בפורום סקס, בשעה 19:30, על שאלות הגולשים בכל הנוגע למיניות, סקס, טיפול מיני וזוגיות. צוות תפוז אנשים מבקש להקפיד על שפת דיבור נאותה. אירוח נעים והמשך גלישה מהנה

czo

New member
נגנבה משאית מגורים - פרס 5,000 ש"ח

סביב תאריך 22.6.03 נגנבה משאית מגורים השייכת לנכה צהל ממגרש רכב בצומת ירקון. המשאית חשובה ויקרה לבעליה, המוצא הישר שמאתר את מקומה המדויק יקבל פרס 5,000 ₪. מי שיש לו מידע יכול לשלוח לי מסר, או לאימייל: [email protected]

שואלים את ח"כ אילן שלגי

היום ב- 19:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את ח"כ אילן שלגי, יו"ר ועדת החינוך והתרבות של הכנסת. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

BryNicky

New member
../images/Emo32.gifהודעה חשובה לכל חבריי הפורום!!

שלום, אנחנו מעוניינים לפתוח פורום על התוכנית "אקזיט" תוכנית הנוער המצליחה. פנינו לתפוז, אך תפוז סירבו לפתוח פורום בנושא זה. אם הינכם מעוניינים שיפתח פורום בנושא, אנא שלחו לי מסר עם שמכם המלא בכדיי שנוכל להראות לתפוז שישנם הרבה גולשי "תפוז" שמעוניינים בפתיחת פורום "אקזיט" בתודה לילך ואורטל

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo32.gifבקשר לפורום חדש

אני מעונינת לפתוח פורום להילרי דאף שהיא ליזי בסדרה ליזי מגוואיר עכשיו אני צריכה לדעת אם יש אנשים שמעונינים בפורום כזה או שמעונינים לנהל אותו ויש להם מספיק ניסיון למי שיש ניסיון שיצור איתי קשר במסרים....תודה!

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

DIRRTY

New member
קישקיש אליכם אבא שלי עובד באורנג'

-אורנג' השולטת
-

למה?

למה מעל 18? אני רוצה לעבד את הבתולים שלי לפני, הרבה לפני... (נא לא לחשוב שאני סוטה, מאוד, אפילו שזה נכון...)

למעלה