חוברת חדשה מצרפת דף ראשון, שתדעו מה אתם מורידים:)) איך להוריד הסברתי למטה, בהודעות הקודמות שלי
T tatia New member 4/5/06 #1 ../images/Emo43.gifחוברת חדשה מצרפת דף ראשון, שתדעו מה אתם מורידים) איך להוריד הסברתי למטה, בהודעות הקודמות שלי
../images/Emo43.gifחוברת חדשה מצרפת דף ראשון, שתדעו מה אתם מורידים) איך להוריד הסברתי למטה, בהודעות הקודמות שלי
D deah New member 4/5/06 #2 קודם כל המון תודה החוברת מקסימה טטיה יש לי בקשה לגבי החולצה, הבנתי לפי התרשים את העיקרון, הטקסט לא ארוך אם יש לך אפשרות לתרגם שוב המון תודה
קודם כל המון תודה החוברת מקסימה טטיה יש לי בקשה לגבי החולצה, הבנתי לפי התרשים את העיקרון, הטקסט לא ארוך אם יש לך אפשרות לתרגם שוב המון תודה
D deah New member 4/5/06 #5 מירה לקישור של טטיה בצד ימין תראי ספירה לאחור ואז מופיע פרסומת את מסלקת אותה כשגומר לספור כתוב download לוחצת על ההורדה, שומרת איפה שאת רוצה, אם יש בעיה אני כאן, כדאי לך החוברת נהדרת
מירה לקישור של טטיה בצד ימין תראי ספירה לאחור ואז מופיע פרסומת את מסלקת אותה כשגומר לספור כתוב download לוחצת על ההורדה, שומרת איפה שאת רוצה, אם יש בעיה אני כאן, כדאי לך החוברת נהדרת
ט טובה ב New member 4/5/06 #11 דאה, אני מקבלת הודעה שהתיק לא נקלט בגלל תקלה בפורמט, ידוע לך משהו על הז? חסרה לי אולי תוכנה? תודה מראש
דאה, אני מקבלת הודעה שהתיק לא נקלט בגלל תקלה בפורמט, ידוע לך משהו על הז? חסרה לי אולי תוכנה? תודה מראש
T tatia New member 5/5/06 #14 מה שאני הבנתי בהסבר, שמתחילים לסרוג מלמעלה למטה. כל חתיכה בנפרד( 7 סמ כל חזה ולאורך 22 סמ), ואחר כך לפי סירטוט ותרשים..
מה שאני הבנתי בהסבר, שמתחילים לסרוג מלמעלה למטה. כל חתיכה בנפרד( 7 סמ כל חזה ולאורך 22 סמ), ואחר כך לפי סירטוט ותרשים..
א אורלי252 New member 4/5/06 #9 ../images/Emo176.gifערב טוב לכולם !!!המשך??? אהלן !!!איזה עבודות יפות אני רואה מהממות כל הכבוד לכן .אני מאוד רוצה גם ..אבל לא מצליחה לדעת לקרוא את התרשימים .מה יהייה איתי מה ??????? אייך קוראים תרשמים הכי פשוט ? תודה לכולן ...להישתמע .
../images/Emo176.gifערב טוב לכולם !!!המשך??? אהלן !!!איזה עבודות יפות אני רואה מהממות כל הכבוד לכן .אני מאוד רוצה גם ..אבל לא מצליחה לדעת לקרוא את התרשימים .מה יהייה איתי מה ??????? אייך קוראים תרשמים הכי פשוט ? תודה לכולן ...להישתמע .