חוגגים את החיים בתפוז

../images/Emo43.gifחוגגים את החיים בתפוז

יום ההתרמה הארצי שכולו למען הילדים חולי סרטן עדיין בעיצומו. הכנסו לאתר הרשמי של יום ההתרמה כדי להתעדכן מה קורה. ניתן לתרום גם במהלך הסופ"ש.

12ShakirA12

New member
../images/Emo32.gifסקר גנוב ../images/Emo3.gif

|אז ככה.. הסקר הזה נגנב מפורום אחר שגנב מפורום אחר שגנב מפורום אחר למטרות טובות בלבד
הבנאדם שאני הכי אוהב/ת הוא-
החיה שאני הכי אוהב/ת היא-
איזה כשרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה-
אם היו נותנים לי שלוש משאלות הייתי מבקש/ת ש-
האם אני אוהב/ת סרטים מפחידים-
האם קיבלתי חיסון נגד שפעת החורף-
אם היו נותנים לי אפשרות להיות אל/ה יווני איזו/ה אל/ה הייתי רוצה להיות-
האם אני אוהב/ת עתיקות-
מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליי-
מהי תוכנית הרדיו האהובה עליי-
האם אני אוהב קלמנטינות-
האם אני מעשן-
האם אני רוחץ כלים ישר אחרי שסיימתי לאכול-
האם אני מסדר את הבית/חדר שלי בתדירות גבוהה-
האם אני עושה כושר [על בסיס שבועי, יומיומי או בכלל]-
אם היו נותנים לי את האפשרות לחזור לעבר האם הייתי רוצה-
מה לעולם לא הייתי עושה-
האם משעמם לי עכשיו?-
האם קר לי או חם לי עכשיו- ושאלה שלי:
האם אתם אוהבים את החורף?- זהו.. מקווה שתהנו ותענו

12ShakirA12

New member
אני עונה../images/Emo13.gif

הבנאדם שאני הכי אוהב/ת הוא- חסוי, אחלה בנאדם חח החיה שאני הכי אוהב/ת היא- חתול איזה כשרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה- שירה.. אם היו נותנים לי שלוש משאלות הייתי מבקש/ת ש- נראה לי בריאות לי ולמשפחה, אושר, וכסף. האם אני אוהב/ת סרטים מפחידים- תלוי עד כמה מפחיד.. אישית אני מעדיפה קומדיה.. האם קיבלתי חיסון נגד שפעת החורף- לא אם היו נותנים לי אפשרות להיות אל/ה יווני איזו/ה אל/ה הייתי רוצה להיות-אני לא ממש זוכרת איזה אלים יש.. אולי אל הים.. האם אני אוהב/ת עתיקות- כן מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליי- כיום- ערב אדיר מהי תוכנית הרדיו האהובה עליי- אין משו ספציפי.. האם אני אוהב קלמנטינות- תלוי במצב רוח
האם אני מעשן/ת- חס וגראססס בחיים לא האם אני רוחץ כלים ישר אחרי שסיימתי לאכול- לא, ישר למדיח... האם אני מסדר את הבית/חדר שלי בתדירות גבוהה- כן האם אני עושה כושר [על בסיס שבועי, יומיומי או בכלל]- שעורי התעמלות בביצפר נחשב? חח אם היו נותנים לי את האפשרות לחזור לעבר, האם הייתי רוצה- כן מה לעולם לא הייתי עושה- ממ אני צריכה לחשוב על זה.. חח האם משעמם לי עכשיו?- ממש לא האם קר לי או חם לי עכשיו- קרררררררררר וימשיך להיות.. והשאלה שלי: האם אתם אוהבים את החורף?- אני חולה על החורףףףף (שתי משמעויות.. חח) זהו

pringles1

New member
גם אני עונה...

הבנאדם שאני הכי אוהבת הוא- אמא שלי... החיה שאני הכי אוהבת היא- כלבבב איזה כשרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה- כלום נראה לי אם היו נותנים לי שלוש משאלות הייתי מבקשת ש- בריאות, אהבה ועושר... האם אני אוהבת סרטים מפחידים- בטח האם קיבלתי חיסון נגד שפעת החורף- חחח לא אם היו נותנים לי אפשרות להיות אל/ה יווני איזו/ה אל/ה הייתי רוצה להיות- אלת האהבה האם אני אוהבת עתיקות- לא מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליי- טלנובלה בויוה מהי תוכנית הרדיו האהובה עליי- אין האם אני אוהבת קלמנטינות- כן, אבל את הריח לא האם אני מעשנת- לא האם אני רוחצת כלים ישר אחרי שסיימתי לאכול- לא, יש מדיח האם אני מסדרת את הבית/חדר שלי בתדירות גבוהה- רק שמבקשים האם אני עושה כושר [על בסיס שבועי, יומיומי או בכלל]- לא אם היו נותנים לי את האפשרות לחזור לעבר האם הייתי רוצה- תלוי מה לעולם לא הייתי עושה- אין לי מושגגג האם משעמם לי עכשיו?- קצת חחח האם קר לי או חם לי עכשיו- קר :) ושאלה שלי: האם אתם אוהבים את החורף?- אני הכי אוהבת חורףףף עדיף בהרבה על כל עונה אחרת... :)

תשובה שלי:

הבנאדם שאני הכי אוהב/ת הוא-אמא החיה שאני הכי אוהב/ת היא- שפן איזה כשרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה-לכתוב שירים אם היו נותנים לי שלוש משאלות הייתי מבקש/ת ש-אני יהיה האיש הכי חכם בעולם שיהיה לי בריאות ושאני יחיה עם המשפחה שלי בעושר האם אני אוהב/ת סרטים מפחידים- תלוי עד כמה......... האם קיבלתי חיסון נגד שפעת החורף- לא אם היו נותנים לי אפשרות להיות אל/ה יווני איזו/ה אל/ה הייתי רוצה להיות- לא האם אני אוהב/ת עתיקות-לא ממש מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליי- אקזיט מהי תוכנית הרדיו האהובה עליי-המקור בגלגל"צ האם אני אוהב קלמנטינות-מאוד האם אני מעשן-לא האם אני רוחץ כלים ישר אחרי שסיימתי לאכול- לא האם אני מסדר את הבית/חדר שלי בתדירות גבוהה- כה האם אני עושה כושר [על בסיס שבועי, יומיומי או בכלל]- אני עושה יום כן ויום לא אבל עכשיו בגלל הגבס אני לא עושה כושר אם היו נותנים לי את האפשרות לחזור לעבר האם הייתי רוצה-כה מה לעולם לא הייתי עושה- אוכל דברים כמו שאוכלים באפקט הפחד האם משעמם לי עכשיו?-לא האם קר לי או חם לי עכשיו-נעים ושאלה שלי:אין האם אתם אוהבים את החורף?-כה אני אוהב להתכרבל בפוך

לאה14

New member
שלי../images/Emo26.gif

הבנאדם שאני הכי אוהב/ת הוא- יש הרבה מדי חח
החיה שאני הכי אוהב/ת היא-את כולם מהנמלה ועד לפיל
איזה כשרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה- שירה
אם היו נותנים לי שלוש משאלות הייתי מבקש/ת ש- וואי קשה.... כנראה בריאות, להצליח במה שאני ארצה והצלחה לעולם ולמשפחה
אם אני אוהב/ת סרטים מפחידים- כןןן הכי הכי
האם קיבלתי חיסון נגד שפעת החורף- לא
אם היו נותנים לי אפשרות להיות אל/ה יווני איזו/ה אל/ה הייתי רוצה להיות- לא יודעת אולי זאוס
האם אני אוהב/ת עתיקות- חח איזו שאלה תלוי מה
מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליי-406
מהי תוכנית הרדיו האהובה עליי- אין תוכנית רדיו אבל יש תחנה
גלגל"צ
אם אני אוהב קלמנטינות- כן
האם אני מעשן- לא
האם אני רוחץ כלים ישר אחרי שסיימתי לאכול- לא חחח
האם אני מסדר את הבית/חדר שלי בתדירות גבוהה- כשצריך
האם אני עושה כושר [על בסיס שבועי, יומיומי או בכלל]- ברור אני לא יכולה בלי חח
אם היו נותנים לי את האפשרות לחזור לעבר האם הייתי רוצה- כן
מה לעולם לא הייתי עושה- לעודד: דווקא הלוואי עליי אני שרופה על זה לא חושבת שיש משהו שלא הייתי עושה בנתיים
האם משעמם לי עכשיו?-בערך
האם קר לי או חם לי עכשיו-נעים כזה ושאלה שלי:
האם אתם אוהבים את החורף?-מה שטוב בחורף זה שאם קר אפשר לשים עוד ועוד ועוד שיכבות ובקיץ אני לא יכולה להוריד יותר מדי חחח

12ShakirA12

New member
יוווו גמני מתה על התוכנית הזאתתתתת

אני שונאת ת'קטעים שהם אוכלים ג'וקים וכל היאקי הזה חחחחחחחחחחחח הכי יפה הקטעים עם המכוניות והאקשןחחחחחחחחחחחחח
גם את מכורה לAXN? חח

לאה14

New member
אני מתה הכי על המגעילים

על הג'וקים על השלשולים על הכל!!! אני יכולה לאכול ולהסתכל חח

brunu

New member
שליייייייי

הבנאדם שאני הכי אוהב/ת הוא- אימא החיה שאני הכי אוהב/ת היא- חתול איזה כשרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה- שירה אם היו נותנים לי שלוש משאלות הייתי מבקש/ת ש- בריאות, כסף ואהבה האם אני אוהב/ת סרטים מפחידים- לא כל כך תלוי איזה האם קיבלתי חיסון נגד שפעת החורף-לא אם היו נותנים לי אפשרות להיות אל/ה יווני איזו/ה אל/ה הייתי רוצה להיות- זאוס האם אני אוהב/ת עתיקות- לא מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליי- ארץ נהדרת, פספוסים ו7 טלנובלות חח מהי תוכנית הרדיו האהובה עליי- לא אוהב רדיו האם אני אוהב קלמנטינות- לא האם אני מעשן- נגמל האם אני רוחץ כלים ישר אחרי שסיימתי לאכול- לא חח האם אני מסדר את הבית/חדר שלי בתדירות גבוהה- לא...אימא חח האם אני עושה כושר [על בסיס שבועי, יומיומי או בכלל]- נמנע אם היו נותנים לי את האפשרות לחזור לעבר האם הייתי רוצה- כן... מה לעולם לא הייתי עושה- אוכל קויאר חח האם משעמם לי עכשיו?- לא...כרגיל עסוק חח האם קר לי או חם לי עכשיו- חם כרגע בגלל הסווצ'ר המעצבן והדוקר האם אתם אוהבים את החורף?- לאאאאאאאאאאאאאא

למעלה