חידון א.א - היום השני

../images/Emo43.gifחידון א.א - היום השני../images/Emo43.gif

בוקר טוב, מה שלומכם
אז ככה:השאלה הראשונה הייתה: "בתחילת דרכו אסף היה בלהקה, מה שם הלהקה, כמה אנשים היו בה (מתחילתה ועד התפרקותה), ומהם שמם המלא?" והתשובה היא: הלהקה שבה השתתף אסף היא כמובן תערובת אסקוט. החברים בלהקה הם: אסף אמדורסקי , ג'נגו AKA עמיר רוסיאנו , וירמי קפלן, וחבר שהצטרף אליהם מדי פעם היה יובל ליבליך. וכשירמי עזב את תערובת אסקוט (92?) ג'נגו ואסף התחלנו להופיע ולהקליט עם מושיק. בשאלה זו היה ניתן להשיג 5 נקודות.. והתוצאות הן: Koala Girl [עדי] - 4 נקודות. מתןפ - 4 נקודות. mayan d11 - 4 yoavos60 - 4 נועם - 3 נקודות. RoieL [רועי] - 3 נקודות. זה לא אותו דבר - 3 נקודות. xdye1 [עמית] - 3 shalehet [טל] - 3 נקודות Hpeople - 3 נקודות RachelMN [רחלי] - 1 נקודה שאלת היום: (שעליה יהיה ניתן לקבל 5 נקודות) שנת 1994 הייתה רבת שינויים בחייו של אמדורסקי, מהם? וכשאלת בונוס (שעליה אפשר לקבל 4 נקודות) : לאסף יש 4 דיסקים (3 אלבומים, 1 לייב, ואחד אוסף), מה שמם? שיהיה לנו יומטוב..=)

שלמונזה

New member
התשובה שלך לא מדויקת ../images/Emo168.gif

אם את לוקחת את החומר שלך רק ממומה זה חבל. בתערובת אסקוט היו גם באיחוד רן שמעוני וג'וני שועלי הם היו חלק פעיל מהלהקה למשך תקופה עד שהלהקה החליטה לחזור למקור ולהיות שלישייה. ובכל מקרה החברים העיקריים והחשובים בלהקה היו רק השלושה, וכל השאר מסביב באו והכול ורק השלישיה נשארה.

N o l o g o

New member
אז צדקתי!

בהתחלה רשמתי את זה, ואחרכך חיפשתי את התשובה לזה.. ולא מצאתי כלום, אז חשבתי שטעיתי.. וכשבאתי לשאול אותך הבוקר, לא היית.. תודה על התיקון..=)

מתןפ

New member
אבל היא לא שאלה על האיחוד

אלא על תחילת דרכו של אסף אז התשובה כן מדוייקת לאותה השאלה

שלמונזה

New member
האממממ ../images/Emo168.gif

רשום מה שם הלהקה מי היו חברים בה מתחילתה עד ההתפרקות, יעני זה אומר במשך כל חיי הלהקה מי היו חברים בה. וחוץ מזה שממילא זה כבר לא רלוונטי

pishkashit

New member
תקשיבי...

לא יודעת אם נכון להגיד לך את זה או לא. אבל אני לא מבינה מה האנטי הזה כלפי כל דבר שזז כאן? כמעט כל הודעה שנייה שלך היא הודעה שפוגעת/מזלזלת ומנסה בכוח להראות שהבנאדם שכותב את ההודעה לא צודק או שירגיש רע עם עצמו, גם אם זה בכוונה וגם אם לא... זה ממש הורס את האווירה של הפורום הזה.

שלמונזה

New member
לא יודעת מה הבעיה שלך ../images/Emo168.gif

אני לא חושבת שאת צריכה להעלב מתיקון עובדות. עדיף שהפורום ישאר עם עובדות מסולפות? ואם יש לך בעיה עם ההודעות שלי, חביבתי פשוט אל תכנסי אליהם [וכן פה זה כבר באמת אנטי] יום טוב

מתןפ

New member
בדיוק, עד התפרקותה

הם התפרקו כבר והאיחוד היה ב2003 (או 4?) ז"א שעכשיו הם לא מפורקים

מתןפ

New member
לפי כמה זמן

גנבו לאסף את הלפטופ והיו בו שירים חדשים לחומר חדש של ת.אסקוט אני חושב שיש סיכוי לאלבום אבל הכוונה שלי שהם מאוחדים עכשיו מכיוון שהיה סיבוב איחוד ז"א שהם מאוחדים :)

N o l o g o

New member
יאפ..=)

בואו נקווה שגניבת השירים לא תהפוך את זה ל"היה סיכוי לאלבום.." =)

N o l o g o

New member
מזכירה שניתן לשלוח תשובות

עד 22:30, לא יאוחר מזה, לניק של החידון בלבד. =)

N o l o g o

New member
יש שאלה פעם ביומיים..

מחר תתפרסם השאלה.. אל תשכחו לענות על השאלות..

למעלה