חלוקות השבוע
_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo43.gifחלוקות השבוע../images/Emo43.gif_../images/Emo189.gif

אנא קיראו הכל לפני שאתם נרשמים לחלוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההרשמה בצירוף שם מלא בלבד. מותר להרשם לכל החלוקות, כל חלוקה יש להרשם במייל נפרד! ההרשמה על שמכם בלבד - אין להרשם על שם אחר. אנא וודאו שאתם יכולים להגיע להופעה בוודאות **לפני** שאתם נרשמים לחלוקה! הכרטיס הינו יחיד אלא אכן כן צויין אחרת, אין טעם לבקש כרטיס זוגי עדיפות לגולשים קבועים בפורום ו/או גולשים המתחייבים [וגם מקיימים] לכתוב ביקורת הופעה בפורום. (לגולשים העונים על שתי הקטגוריות - עדיפות גבוהה יותר). חשש לרמאות מוציא מהחלוקה. הכרטיס הינו אישי ולא ניתן להעברה, במידה ואינכם יכולים להגיע הודיעו לנו. נא לא לשרשר לכאן הודעות שלא קשורות לחלוקות שלנו. כל הודעה כזאת תמחק ללא אזהרה מוקדמת תשובות מתקבלות בטווח של יום לפני ההופעה, אין צורך לשאול על סגירתם בפורום מיילים שיגיעו ללא כל הפרטים המלאים לא יתקבלו!!!! אם תבקשו כרטיס זוגי לא תקבלו, אם לא תרשמו שם מלא לא תקבלו כרטיס, אם תרשמו במסר - לא תקבלו כרטיס וכן בעקבות תסכול מהמסרים עברתי למייל בו תציינו גם את הניק שבו אתם מוכרים בתפוז, המייל שלנו הוא: mailto:[email protected]

dsol

New member
עמיר לב בקמלוט הרצליה_../images/Emo189.gif

17/7/07 שלישי , בשעה 20:30, קמלוט הרצליה. עמיר לב - "לפעמים אני מאושר" עמיר לב, מהקולות הייחודיים ברוק הישראלי במופע ובו מיטב שיריו במרץ לפני שנתיים יצא "לפעמים אני מאושר", אלבומו החמישי של עמיר לב, מהקולות הייחודיים של הרוק הישראלי. האלבום התקבל בחום רב על ידי הקהל והביקורות, והמופע שיצא בעקבותיו הביא את השירים של עמיר לב לכל פינה ברחבי הארץ. עמיר לב מגיש מופע רוק מחוספס וישיר בסגנונם של ליאונרד כהן, בוב דילן, ניל יאנג ויוצרי רוק אחרים המביאים את המילה המושרת אל מרכז הבמה ועוטפים אותה במעטה של גיטרות בס ותופים. המופע כולל את הפייבוריטים של עמיר מאלבומיו הקודמים, בהם: "שש שעות", "אריה ורותי", "חבק אותי" , "עננים שחורים",", "My Girl" ו"כחול וירוק", "אוקטובר", "שמוליק" ו"לאן נעלם הים". מנגנים: גיטרות ושירה: עמיר לב. תופים: אסי ששון (ג'ירפות). גיטרות: אמיר צורף (רוקפור, ג'ינג'יות). בס: גולן זוסקוביץ (עברי לידר). מחיר : 80 ש"ח לבירורים והזמנות חייגו 09-9588993 פורום רוק
ישראלי
והבלו סאן מחלקים לכם כרטיסים
רוצים כרטיס
שילחו מייל אלי בצירוף שם מלא את שם החלוקה רשמו בנושא המייל וקוו לתשובה

dsol

New member
פונץ' בתמונע_../images/Emo189.gif

11/07/2007 רביעי, בשעה 22:30 אחרי הפסטיפונץ' בתל אביב והפסטיבל בירושלים, הופעה אחרונה של פונץ' עם "פינוקיו" לקיץ זה (בחורף הם ישובו בחזרה). חוץ מהחשודים המיידים ("פינוקיו בחלל", "עדינה / חייל אמריקאי במיטה", "ונדמה שישוב", "הוא מסתכל בה כל הזמן") תארח הלהקה את קובי אור, לכבוד אלבום הטרקסטים החדש שלו - "צודק כמו גשם". יוסי בבליקי - שירה, גיטרה אקוסטית, אלי שאולי - גיטרה חשמלית וקולות, דנה בקר – שירה, בועז כהן - קלידים, הקשה וקולות, איתי מאור – בס, שמעון בן-לולו – תופים מחיר: 50 ש"ח פורום רוק
ישראלי
ומועדון תמונע מחלקים לכם כרטיסים
רוצים כרטיס

bleeding guitar

New member
גבע אלון במופע השקה לאלבום החדש! ../images/Emo168.gif

ביום חמישי, 12.7, שעה 22:00 במועדון בארבי, ת"א. תתקיים מסיבת השקה חגיגית לאלבום "THE WALL OF SOUND" בהופעה ייתארחו עמיר לב וגם להקת האם של גבע אלון, "הפליינג בייבי" בהופעה ראשונה וחד פעמית אחרי שנה וחצי של פגרה. פורום רוק
ישראלי
וגבע אלון מחלקים לכם כרטיסים
רוצים כרטיס

gal1983

New member
yessssssss bitch!!!!!

(ביטוי לאושר ושמחה למי שלא מכיר )

bleeding guitar

New member
החלוקה הסתיימה אבל תבואו בכל זאת ../images/Emo168.gif

ודי לייחצן פה את גבע נו באמת!!!

dsol

New member
קרוליין בצוללת הצהובה י-ם_../images/Emo189.gif

12/7/2007 - יום חמישי - 22:00 מופעים פותחים: rose quartz , כימרה אחרי חמש שנות פעילות שבהם חרשה את העיר בהופעות חוגגת להקת קרוליין דיסק ראשון שמחבר בין סגנונות שונים: בלדות רוק, רגאיי ורוק מזרחי. הסינגל הראשון מתוך הדיסק החדש "גם אני בן אדם" מושמע בכל פאב בעיר ומוכר לכל בליין ירושלמי. בערב זה יקחו חלק שני הרכבים צעירים ומוכשרים, המשתתפים בפרוייקט הרכבי הנוער של הצוללת: "Rose Quartz " מנגנים פיוז'ן עם השפעות מגוונות חברי ההרכב: ארי רבנו - קלידים אוריה וויצטום - גיטרה יובל גורן - בס דניאל טג'ר - סקסופון רועי בן יוסף - תופים "כימרה" בני 16 מנגנים רוק פאנק פרוגרסיב חברי ההרכב: יונתן בראון - שירה + קלידים יובל ברגר - גיטרה אלון כהן - גיטרה עמית קסל - בס עילי שוובל - תופים מחיר: 40-50 ₪ פורום רוק
ישראלי
והצוללת הצהובה מחלקים לכם כרטיסים
רוצים כרטיס

grasshopper2006

New member
קרוליין נשמע מעניין התיאור שלהם

מישהו יודע איך אני יכול לשמוע משהו שלהם. כדי לדעת עם ללכת או לא (אני גר בצפון חבל לי לבוא עד לירושלים בשביל להיתבאס).

dsol

New member
Third World Love בצוללת צהובה י-ם_../images/Emo189.gif

14/7/2007 - שבת - 22:00 הרכב הג'אז/וורלד ביט נוסד בברצלונה ב-2002 וזכה מאז להצלחה בינלאומית בזכות פעילותם כסולנים, כמלחינים וכוירטואוזים בתחומם. זהו הרכב עם סגנון מוסיקלי ייחודי, בעל דינמיות במוסיקה ומעבר בין השפעות וסגנונות. מעל לשנתיים עברו מאז הרכב הג'אז/וורלד-ביט יוצא הדופן הזה, פרץ את המחסום וחדר אל מועדוני הלילה עם מופע מרקיד ומרגש. ההצלחה של ההרכב עברה בן הביקורת לקהל. "אהבה מהעולם השלישי" מציגים את אחד המופעים פורצי הדרך, הוירטואוזיים ואנרגטיים ביותר שיצאו מהארץ כדי לשוב ולנחות בבסיס האם. "הרפתקה מוזיקלית חד פעמית" – מעריב "תשכחו ממה שחשבתם על ג'אז" – טיים אאוט "הוריקן...הם יכבשו עולם" - מעריב נגנים: אבישי כהן - חצוצרה, עומר אביטל - קונטרבס ועוד, יונתן אבישי - פסנתר, דניאל פרידמן – תופים מחיר: 80-90 ₪ פורום רוק
ישראלי
והצוללת הצהובה מחלקים לכם כרטיסים
רוצים כרטיס

למעלה