מאבק סל התרופות נמשך-תודה למצטרפים-דרושים עוד
בלוגרים שיכתבו על העניין - ועוד הרבה הרבה חותמים על העצומה (כל האמור בלשון זכר מתייחס גם לבנות המין היפה כמובן). שימו לב - הוספנו גם "לוגו" (התמונה שהיתה בתוספת הכיתוב) שניתן לצרף לרשומות שנכתבות ולבלוגים התומכים במאבק. אני החלטתי לצרף אותה מהיו ןהלאה לכל רשומה שאכתוב בכל נושא שהוא, עד לסיום המאבק החשוב הזה. כל הקישורים לרשומות החדשות שלהלן (יחד עם הקישורים לרשומות הקודמות) נמצאים
ברשומה שהקדשתי לתיעוד וריכוז המאבק. בהמשך לתודות מקרב לבל לכל הכותבים ששלחתי גם כאן בפורום בהודעתי לפני שבוע - ברצוני להמשיך ולהודות לכל כותבי הרשומות בשבוע האחרון, להלן: 21. עודף כסף בקופה - רשומה חדשה (9.5.08) בבלוג של אליסה. 22. מגיע לנו - רשומה חדשה (10.5.08) בבלוג של hope2b. 23. הזאת ישראל שלי? - רשומה חדשה (10.5.08) בבלוג של VASANA. 24. כסף לתרופות ולא לשטויות - בקשה לפעולה - מאמר חדש (11.5.08) במגזין האינטרנט "עבודה שחורה". 25. פניה אישית אליכם לקידום המאבק על סל התרופות - רשומה חדשה (11.5.08) בבלוג של אתי אברהמי. 26. סל התרופות - חיתמו והעבירו הלאה - רשומה חדשה (12.5.08) בבלוג של היחיד כאן. 27. הצטרפו למאבק למען סל התרופות - רשומה חדשה (13.5.08) בבלוג של שוגי21. 28. סל התרופות, הפליטים, ההוספיס - אותו הסיפור - מאמר חדש (14.5.08) של העתונאי ואיש המחשבים שוקי גלילי בבלוג 101. 29. קצת מבחוץ - על אהרון ברק וסל התרופות - רשומה חדשה (14.5.08) של רון אלמוג בבלוג "בין חוק למשפט". אל תחשבו "לי זה לא יקרה" - היום אני ואתם אולי בריאים ולא רוצים בכלל לחשוב על הדברים הנוראים האלה - קשה הרי להתמודד עם המחשבה שקיימים דברים כה קשים - אבל כל אחד מאיתנו עלול למצוא עצמו פתאום במצב שבו הוא נזקק לתרופות שאין ביכולתו לממן - עד כדי כך שהוא עלול למות - ולמדינה זה לא אכפת. המדינה היא אנחנו - ואם לנו אכפת אז אנחנו צריכים להראות את זה ולהביע את זה - אם בכתיבה בבלוגים, בפורומים ובכל מקום אחר, ואם בחתימה על העצומה. החיים והמוות בידינו שלנו. אם לא נפיץ את העניין ונדאג שהמצב ישתנה - אנשים עלולים למות (חלקם ברגע זה ממש לא מקבלים תרופות מצילות חיים משום שאין ביכולתם לרכשן, וחלקם נאלצים להשפיל עצמם ולבקש תרומות ונדבות מהציבור - זה לא יעלה על הדעת!). קומו ועשו מעשה לשינוי המצב - כתבו על כך - הפיצו את העצומה הלאה - הכל בידיים שלנו.