כמה דוגמאות נחמדות עם תרשימים
R RuthyK New member 5/4/06 #9 ../images/Emo42.gifבוקר טוב לכן ../images/Emo13.gif שני האתרים האחרונים שלא נפתחו לכן, זה בגלל עומס באתר או תקלה כלשהי. אני ניסיתי שוב והצלחתי להכנס. נסו מדי פעם. תהנו
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכן ../images/Emo13.gif שני האתרים האחרונים שלא נפתחו לכן, זה בגלל עומס באתר או תקלה כלשהי. אני ניסיתי שוב והצלחתי להכנס. נסו מדי פעם. תהנו
R RuthyK New member 5/4/06 #10 ../images/Emo24.gifלנוחיותכן.... בקישור ל"חובק מפיות עם פרח" נתתי את הדף שבו קישורים לפריטי סריגה שונים. אני מנסה להעביר לכן את הדף הספציפי של חובק המפיות, מקווה שיצליח
../images/Emo24.gifלנוחיותכן.... בקישור ל"חובק מפיות עם פרח" נתתי את הדף שבו קישורים לפריטי סריגה שונים. אני מנסה להעביר לכן את הדף הספציפי של חובק המפיות, מקווה שיצליח
R RuthyK New member 5/4/06 #12 ../images/Emo140.gifחובק מפיות עם פרח טוב.. האתר ההוא כל הזמן מתנתק/מתחבר. הצלחתי להעתיק התמונות וההוראות לחובק המפיות עם הפרח. נ.ב. לא לכל הדוגמאות באתר ההוא יש תרשימים אבל אכן יש הוראות כתובות.
../images/Emo140.gifחובק מפיות עם פרח טוב.. האתר ההוא כל הזמן מתנתק/מתחבר. הצלחתי להעתיק התמונות וההוראות לחובק המפיות עם הפרח. נ.ב. לא לכל הדוגמאות באתר ההוא יש תרשימים אבל אכן יש הוראות כתובות.