כניסת מנהל חדש לפורום

../images/Emo43.gif כניסת מנהל חדש לפורום ../images/Emo43.gif

אנו מברכים את אסף האנארובי עם כניסתו לניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה והנאה בתפקיד. המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

הופהההה../images/Emo149.gif מישהו פה נהיה כחול....

בהצלחה מוייתק
מאחלת לפורום חיים שוקקים ולתחום הספינינג אריכות ימים
מבטיחה לבוא לבקר

אבישג7

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

נכנסת לנעליים גדולות..
אבל אני בטוחה שתצליח לנהל ומקווה שגם למנף את הפורום
בהצלחה
ויאלללה גן השקמיםםםםםםםםםםםםם

Tami661

New member
יששששששששששששששש../images/Emo59.gifברכות מכל ה../images/Emo23.gif מקצוען

ותודה להנהלת תפוז על הבחירה המושלמת עכשיו אני באמת רגועה ושמחה לצערי, הערב לא אהיה זמינה בנט, אבל לא נורא... מחר אני מתחילה לעשות לך כאן בלאגן
יאלללה... תתחיל לעבוד יא כחול

מייי? אני???? ../images/Emo13.gif

תודה רבה על הזכות הזו שנפלה בחלקי. כפי שציינו לפני, אכן מדובר בנעליים לא גדולות, אלא ענקיות, של מי שתמיד תשאר האחת והיחידה (מישהו אמר נשיאה של כבוד?) - תמי. נרתמתי לתפקיד בתקווה שנוכל להחזיר עטרה ליושנה, כאן או בכל מדיה אחרת בשתוף פעולה. ספורט בכלל, ובספינינג בפרט, תמיד יקרים לליבי, ומאוד לא הייתי רוצה לראות דעיכה בענף בכלל או בופורום, לצורך ענין. אנחנו כאן וחברים נוספים שנשתדל להביא נשתדל להפרות אחד את השני, ללמוד אחד מהשני ועל הדרך להשתעשע, גם אם זה פורום מקצועי. לכל מי שיש רעיונות מוזמן כמובן לפנות ולעזור. ויאללה בלאגן

joz7

New member
אסףףףףף מזל טובב!!!

סחטיין על התואר המכובד!!!! המון בהצלחה. כולנו כאן מפרגנים לך ומי שלא......סתםםםם
חולים עליך!!!! ג'וזייי

ritadm

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי! לחלוטין בחירה ראויה (וצפויה!)

אין יותר מתאים ממך לתפקיד! מזומן לפנות אלי/ להיעזר בי בכל עניין (בכל זאת, שכנים/ בני משפחה
) וכמובן שאשמח לשיתופי פעולה! ריטה

crowspin65

New member
המון המון מזל טוב והצלחה אסף

לאור ההיגרות שלי עם פעילותך בפורום בעבר אין לי ספק שאתה תצליח.

ronlym

New member
המון ברכות ואיחולים

איזה כיף שמישהו שספורט בכלל וספינינג בפרט( וגם היה פעם מהצפון הרחוק...) קיבל לנהל את הפורום. אני בטוחה שבזכות המנהל הנבחר והחברים האיכותיים הפורום ימשיך להתגלגל. מחכה לשרשורי מוזיקה לשיעורים (חיים חדשים - לאן נעלמת ????) מחכה לעוד מפגשים מחכה לנושאי שיחה מעניינים בהצלחה!!!

dovev

New member
בחירה בהחלט ראויה.

אני מאוד בעד. שיהיה המון בהצלחה!

daykal

New member
../images/Emo149.gifמזל טוב אסף האנארובי

שיהיה לך המון המון בהצלחה בניהול הפורום הכי כיפי ותוסס שיש

למעלה