כנסו וטיילו, זה בטח יקח לכם זמן יקר של סריגה
א אור יחיד New member 28/4/06 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הפרח מקסים אבל הספרדית... גם אני לא הבנתי החל מהצעד השני מה עושים הלאה..... ו... על המאמץ הלילי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הפרח מקסים אבל הספרדית... גם אני לא הבנתי החל מהצעד השני מה עושים הלאה..... ו... על המאמץ הלילי
פ פרפרית 4 New member 29/4/06 #30 הכל כל כך יפה, ובאמת זו גזילת זמן והתעללות, כי רוצים לסרוג הכל ואין מספיק זמן.
D deah New member 28/4/06 #21 את צודקת, קרה משהוא מוזר, בערב לא הייתה שום בעיה ולאחר מכן זה כבר לא הלך, חבל ביגוד מאד מיוחד זאת הסיבה שאני לא אוהבת לשמור אתרים עדיף מייד להוריד את התמונות והתרשימים שיהיה על בטוח
את צודקת, קרה משהוא מוזר, בערב לא הייתה שום בעיה ולאחר מכן זה כבר לא הלך, חבל ביגוד מאד מיוחד זאת הסיבה שאני לא אוהבת לשמור אתרים עדיף מייד להוריד את התמונות והתרשימים שיהיה על בטוח
I iris3111 New member 28/4/06 #9 ../images/Emo43.gifתיראו איזו גופיה מקסימה מצאתי באתר שנתנה דאה. ותודה לך דאה במקום עבודות לשבת אני יובת במחשב......
../images/Emo43.gifתיראו איזו גופיה מקסימה מצאתי באתר שנתנה דאה. ותודה לך דאה במקום עבודות לשבת אני יובת במחשב......
I iris3111 New member 28/4/06 #10 ושכחתי את הקישור אז הינה הוא http://foto.rambler.ru/users/annabron3/55/60/