לוח
דעות

דינדהדה

New member
צעדת המחאה של ויקי כנפו מגיעה לי-ם

אז ויקי האמיצה והמופלאה תגיע מחר, ביום שלישי לירושלים ו`תעלה` למשרד האוצר, לשאול איך זה שמורידים מאמא חד הורית את קצבאות הילדים במאות שקלים. כל מי שאומר/ת עכשיו, שתלך לעבוד, כדאי לקחת בחשבון שגם כשאת עובדת ומקבלת 2500 ש"ח בחודש - אולי קצת יותר וסיכוי טוב שאף פחות מזה - לעולם לא תצליחי לממן שכ"ד, אוכל לילדים, חינוך, רופאים ועוד. ל ע ו ל ם. כולם וכולן מוזמנות/ים להצטרף למחאה שלה שהיא שלנו, כי כולנו נפגעים; אני ואת והוא והשכנה ואמא ואח ודודה וחברה וידיד ומי לא. מדיניות של עידוד החזקים ולא את המוחלשים, מביאה למדינה עם פערים עצומים בין שכבה קטנטונת עשירה שלא יודעת שובע מעוד ועוד כסף ובין שכבה ענקית של אנשים שנלחמים על חייהם. הצפי הוא שויקי תגיע לגינות סחרוב, שנמצאים בכניסה לירושלים, מחר ב - 11:30/12. יש אוטובוס שיוצא מרכבת צפון בת"א בשעה 10:30 טלפון של ויקי 051-414661 וטלפון נוסף של אורנה זקן מ"אחותי" שגם יכולה לעזור, 051-594746

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

אבא גאה

New member
תיבת המסרים שלי תקועה

אני רואה שיש לי מסרים חדשים ואני אפילו רואה ממי, אבל לא יכול לפתוח ולא יכול לענות אנא כיתבו אליי למייל (יש לי שם איזה 15 מסרים) תודה.

אבא גאה

New member
ויקי האמיצה והמופלאה?

ממש אייטם? מישהו מוכנה לשתף? מיהי ויקי?

פרח7

New member
ויקי אמא חדהורית

מוחה בצעדתה על הגזרות הכלכליות של BB ושרון לא שמעת בחדשות צ'אנל פייב בקנדה?

רוצים להיות בדפקשר? ../images/Emo63.gif? מיז פיגי

קיבלה עליה את ניהול דפקשר. כל מי שרוצה להיות בדפקשר - בבקשה לשלוח לה את הפרטים הבאות: שם אמיתי / ניק בפורום / מס' טלפון זמין. אחרי "שיחת הכרות" (שתבהיר לנו שלא מסתתר שם שודד בנקים רצחני
) תצורפו לרשימה ותקבלו עותק שלה.

פורום נשים וקומזיץ ששי נשי

רשימת תפוצה ואתר המרכז מידע לגבי - פעילויות נשים ולסביות ברחבי הארץ בתי קפה ופאבים זינים לסביים ושל ועבור נשים קומיקסים לסביים עוסקות גאות חיפושים (חתולים, שותפים, וסרטי וידאו) ריכוז טלפונים נחוצים ואתרי מימסד בארץ רשימות ביביליוגרפיות וגם- תזכורות לגבי ארועים בדואל בקרוב - חנויות סקס לנשים מוצרי גאווה ברגל וביד (בארץ ובהקלקה על העכבר) לוח ארועי הקהילה - http://groups.yahoo.com/group/forum_nashim/cal כדי לקבל גישה לכל ריכוז המידע - כל מה שצריך זה להקליק (ויוזר ביאהו): [email protected] (לשלוח דואל ללא תוכן וכותרת) וביום ששי זה - קומזיץ ששי נשי (בשיתוף עם קל"ף) בחוף מציצים בתשע להביא - גיטרות שתיה (קלה ואלכוהולית) נשנושים נתראה שם :) כתובות אינטרנט נילוות: הצטרפות לרשימת התפוצה לוח פעילויות

אמנות ללא צבעים- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח בפורום אמנות את בועז פייפר, שהוציא ספר מיוחד על עיוורון צבעים. אתם מוזמנים להכניס שאלות המעסיקות אתכם בנושא עיוורון צבעים, או בנושאים הקשורים לעיסוקיו הקודמים של בועז: משחק, שירה ו"בנות פסיה". קיץ של בילויים בתפוז אנשים

למעלה