אני מאד אוהבת לעבוד עם ילדים במטבח. הבת הגדולה שותפה מלאה במטבח מגיל מאד קטן, והיום יש תוצאות... היא מבשלת ואופה. הקטנה פחות אוהבת - היא רוצה תוצאות. לפעמים היא מתרצה ועוזרת, ולדעתי אין כיף גדול מזה. אני מאד אוהבת. אני חושבת שזה כבר ברור, לא?
מכינים סלט עוגיות ועוד הגדול מבקש המון להכין לבד...ואני רק עכשיו מתחילה לתת לו להכין דברים מורכבים וזה נפלא. חוויה בהחלט אני אוהבת לשתף אותם הן בבישול ואפייה וגם ביצירה .
אצלי הילדים כבר גדולים מאוד אבל האחיינים הם שאיתם אני אופה והם קטנים בני פחות מ-6 ונהנים מאוד גם אני וגם הם זה כיף אדיר והשמחה בעיניים שלהם לאחר שהעוגיות או הלחמניות או כל דבר שאנחנו מכינים מוכן וכשהם הולכים הבית עם מגשים מלאים בכל טוב ועוד סופרים לי את מה שמשאירים לי ועושים לי חשבון שבבית עכשיו רק אני והבעל אז אנחנו לא צריכים יותר מ-2 עוגיות ו-2 לחמניות וכל הסחורה מחולקת להם. זה כיף אדיר נונה1
בישול עם ילדים יכול בהחלט להיות חוויה ולפעמים גם סיוט (ברגע שהם משתעממים). אצלי הבנות לא ממש אוהבות לעסוק בבישול ו/או אפיה. לעיתים מאוד רחוקות אמצא שאחת מהן (שתיהן יחד זה עוד יותר לא אפשרי) מעוניינת להיות איתי במטבח ולאפות ו/או לבשל משהו יחד. והפעם הרחוקה קרתה לא מזמן- כשבכורתי ואני הכנו גלילי דפי אורז ממולאים בפירות העונה. הקטנה שלי יכולה לפעמים לרצות לערבל עוגה, אבל לא יותר מזה. מגי
כשאני עייפה ולחוצה אני מראש מרחיקה אותם מהמטבח. כשיש לי זמן ואנרגיות אני בכיף מזמינה אותם ומשלבת אותם כמה שיותר. מאוד פופולרי אצלנו הכנת פיצה, לחמניות, עוגיות.