מבשלים עם הילדים-חוויה או סיוט

../images/Emo43.gifמבשלים עם הילדים-חוויה או סיוט ../images/Emo43.gif

רגע לפני שהפורום יוצא לדרך מחדש אשמח לשמוע מכם:
האם אתם מכניסים את הילדים למטבח
האם הבישול / אפייה יחד הופכים לחוויה או לסיוט
פנינה

טליW

New member
תתחדשי ובהצלחה../images/Emo24.gif ועונה...

חוויה
אני מאד אוהבת לעבוד עם ילדים במטבח. הבת הגדולה שותפה מלאה במטבח מגיל מאד קטן, והיום יש תוצאות... היא מבשלת ואופה. הקטנה פחות אוהבת - היא רוצה תוצאות. לפעמים היא מתרצה ועוזרת, ולדעתי אין כיף גדול מזה. אני מאד אוהבת. אני חושבת שזה כבר ברור, לא?

smady a

New member
בטח שכן הילדים שלי נהנים מאוד.

מכינים סלט עוגיות ועוד הגדול מבקש המון להכין לבד...ואני רק עכשיו מתחילה לתת לו להכין דברים מורכבים וזה נפלא. חוויה בהחלט אני אוהבת לשתף אותם הן בבישול ואפייה וגם ביצירה .

נונה1

New member
ואוו איזה פורום חמוד.

אצלי הילדים כבר גדולים מאוד אבל האחיינים הם שאיתם אני אופה והם קטנים בני פחות מ-6 ונהנים מאוד גם אני וגם הם זה כיף אדיר והשמחה בעיניים שלהם לאחר שהעוגיות או הלחמניות או כל דבר שאנחנו מכינים מוכן וכשהם הולכים הבית עם מגשים מלאים בכל טוב ועוד סופרים לי את מה שמשאירים לי ועושים לי חשבון שבבית עכשיו רק אני והבעל אז אנחנו לא צריכים יותר מ-2 עוגיות ו-2 לחמניות וכל הסחורה מחולקת להם. זה כיף אדיר נונה1

../images/Emo50.gif פנינוש' ../images/Emo24.gif

בנתיים הקטנטונת שלי אוהבת לשבת על השיש ולראות מה אני עושה אני כבר אומרת לבעלי שיש לי סו-שף קטנה אני אשמח להכניס אותה איתי למטבח

MAGIG

New member
תתחדשי ובהצלחה יקירתי ../images/Emo140.gif ולסקר

בישול עם ילדים יכול בהחלט להיות חוויה ולפעמים גם סיוט (ברגע שהם משתעממים). אצלי הבנות לא ממש אוהבות לעסוק בבישול ו/או אפיה. לעיתים מאוד רחוקות אמצא שאחת מהן (שתיהן יחד זה עוד יותר לא אפשרי) מעוניינת להיות איתי במטבח ולאפות ו/או לבשל משהו יחד. והפעם הרחוקה קרתה לא מזמן- כשבכורתי ואני הכנו גלילי דפי אורז ממולאים בפירות העונה. הקטנה שלי יכולה לפעמים לרצות לערבל עוגה, אבל לא יותר מזה. מגי

mini25

New member
לדעתי חוויה ואני עושה זאת הלכה למעשה ../images/Emo6.gif

szim

New member
חוויה

עידו בני בן ה3 ו8 חודשים אוהב מאוד לאפות ואנחנו בחופש אופים לפחות פעם בשבוע

ק א סי

New member
תלוי במצב הצבירה של ההורה ../images/Emo3.gif

כשאני עייפה ולחוצה אני מראש מרחיקה אותם מהמטבח. כשיש לי זמן ואנרגיות אני בכיף מזמינה אותם ומשלבת אותם כמה שיותר. מאוד פופולרי אצלנו הכנת פיצה, לחמניות, עוגיות.

למעלה