מזמינה אתכם לפסטיבל סאנדנס!

../images/Emo43.gif מזמינה אתכם לפסטיבל סאנדנס!

היכונו ל-11 שעות של שכרון חושים ומוזיקה אלקטרונית עם הדיג´ייז המובילים בארץ ובעולם בפסטיבל סאנדנס יתקיים ב-13.9.07 בחוף ניצנים. בין הדי ג´ייז שישתתפו: Armin Van Buuren Skazi Offer Nissim Astrix Jarrell Blake רוצים להיות באירוע החם של ראש השנה? ענו על שתי השאלות הבאות ואולי תזכו! כמה אלבומים הוציא האמן ASTRIX עד כה? 4 1 2 3 לאיזה מקום ב2006 הגיע עופר ניסים ברשימת 100 הדי.ג´ייז המובילים בעולם של המגזין די.ג´יי מאג? 3 14 29 81 את התשובות יש לשלוח במסר בלבד לשם המשתמש "תפוז אנשים מודיע". ניתן לשלוח תשובות עד ה-10.09. מסר אישי יישלח לזוכים. לתקנון התחרות בהצלחה

mary06

New member
../images/Emo207.gif חזרתי ../images/Emo3.gif

חזרתי כבר אתמול לפנות בוקר אבל ישנתי עד היום ועוד עבדתי היום..בקיצור.בבודפשט היה נחמד אבל אין כמו בבית ועכשיו סיכום קצרצר מהטיול: *אנשים שם בקושי מבינים אנגלית וזה מחרפן..אבל הם גם נחמדים ועוזרים עם המפה גם אם הם בעצמם לא יודעים איפה הם(ורובם לא יודעים איפה הם ) *העיר יפה והמבנים יפים והכל יפה..היינו במוזיאון לאומי עם היסטוריה הונגרית (דיי משעמם /:) מוזיאון אומנות שהיה יפה, מוזיאון גיאולוגי שהיה ריקקקקק אבל היו בו דברים מגניבים ויפים (נו אני חנונית של גיאולוגיה אז התלהבתי) והגענו לכמה קומות נטושות שפחדנו שתיכף נמצא שלדי אדם מאובנים שם ..כנסיות יפות, בית כנסת ענק שדומה יותר לכנסיה אבל יפה..ממ קיצר הרבה מבנים מיוחדים ונוף משגע על העיר מכל הגבעות בצד השני שלה..ויש שם מין אי באמצע נהר הבודה שמלא בפארקים ועצים ודשא ומזרקות ומוזיקה רגועה וצמר גפן צבעוני וגלידות ואפשר להירדם שם כל כך מהר.. *הם כל כך מוזרים, יש להם שקיות לאיסוף פסולת כלבים בחינם בפארקים אבל שקית בסופר עולה כסף *המטרו נורא קל להתמצא שם ומגיעה רכבת כל 2-3 דקות, מגניב ביותר שאפשר ביום שישי ובשבת לנסוע בתחבורה ציבורית..אבל הספיק לנו גם מהמטרו שלתחנה המרכזית שלה קראנו "דיק" כי לא ידענו איך מבטאים את זה בהונגרית * מקדונלדס!! אתם לא תאמינו איזה מנות פיציות יש שם!! זה היה קרוב לנו למלון וערב אחד לא היה כוח לחפש מסעדה אז נכנסנו..הסלטים שם זה בקושי רבע ממה שמקבלים בארץ והטעם ביזארי, הצ'יפס הגדול זה כמו בינוני אצלנו, לקטשופ יש טעם של ברביקיו והבורגרים אולי בקוטר של 6 סמ!! פיצי!! כנראה יש להם משהו נגד ג'אנק פוד שם..הם גם רובם רזים..והמוכרים במקדונלדס לא הבינו אנגלית אז זה היה ממש קשה להזמין..כאילו צעירים..שלא יודעים אנגלית../: *ממממ לייזר שואו כיפה ענקית של פלנטריום שעליה הוקרנו מין הולוגרמות לצלילי מיטב שירי קווין (היה לנו מזל שהיה קווין כשהיינו שם כי כל שאר הימים היו דברים מבאסים) ומסתכלים למעלה וזה כזה יפה..רק שהראו גם דברים שהסתובבו ועשו סחרחורת /: *ביטויי אהבה בפומבי /: ג'יזס זה חירפן אותנו..איפה שלא היינו, במטרו, בתוך האוטובוס, סתם ברחוב יש מלא זוגות שעומדים ומתנשקים ומתחרמנים ונוגעים אחד לשניה בתחת (!) חופשי..איך אפשר להיות רווקים בעיר הזאת /: רצינו לזרוק עליהם דברים בשלב מסויים.. *הגלידות!!! דוכני גלידה כל מטר..והיינו במדרחוב עם מלא חנויות ומסעדות והייתה שם גלידריה עם הגלידות הכי ענקיות שראיתי בחיי..אצרף תמונה..הם צריכים לפתוח סניף בארץ..נאמיייי ממ בקיצור היה נחמד וקריר ואפילו גשום אבל נחמד לחזור למקום שמכירים ומבינים את השפה והאוכל הוא אוכל :) ועכשיו שקיבלתי ציוני בגרות, סיימתי רשמית 12 שנות לימוד ללא צורך לתקן לא בגרויות ולא פסיכומטרי (בתקווה שלא יהיו שינויים קיצוניים בתנאי קבלה בעוד שנתיים)
אוה ושנת לימודים טובה ומוצלחת לכם, וליבניקים תהנו כמה שיותר מהשנה האחרונה ואל תעשו שטויות שיגרמו לביטול טקס הסיום כמו שהיה לי..אתם לא תאמינו כמה השנה האחרונה עוברת לכם מהר..במיוחד כי בסוף כמעט לא לומדים..תהנו מזה

shirbowie

New member
וואי איזה עיר מהממת!../images/Emo9.gif

שמחה שנהנית!! :] גלידה
האא..

everynormal

New member
וואו!

איזה כיף לך! נראה שממש נהנת! אני שמחה בשבילך, זה נראה לי מקום ממש יפה, עשית לי חשק לטוס לשם ושתהיה לך שנה טובה גם!

SecondFace

New member
יואוו נשמע ממש כיף!

מסתבר שאני לא היחידה שאוהבת לפרט בפרטי פרטים! שמחה שנהנת:)

למעלה