מחירים אמיתיים לסריגים

tatia

New member
../images/Emo43.gifמחירים אמיתיים לסריגים

זוכרות את הגופיות ב 9$ ? עכשיו תסתכלו כמה עולים סריגים באמת:), יש שם 18 דפים בקטלוג. הכול סרוג מחוטים טובים ואיכותיים, משי, קשמיר, צמר.. איזה הבדל בין הגופיות ההם:))). אז אנחנו עוד זולים פה בארץ:)

KUKACC

New member
אני עוזבת את העבודה!

שמלת רשת 2000$ ? ועוד סריגים ב3000$-4000$ ?הה? מה אתן אומרות?

88hentai88

New member
גם אני צריכה אתר כזה!!!

יש כמה סריגים משגעים שם, החוטים ממש מעניינים והיא מאוד מאוד מוכשרת! יופי של הצגה וממש מענג להסתובב שם! תודה על הקישור.

פרפרית 4

New member
לידיעתכן, הצמר המגיע לארץ הוא מהזול

מהזולים ומהעודפים שנשארו באירופה (תורכיה וספרד). הן היצרניות העיקריות מבחינתנו, ושלחים לנו את מה שנשאר כי באירופה ובשאר העולם קונים צמרים יקרים ואיכותיים. ממש קשה ליבואנים (רחמיי) להשיג צמרים כאלה, והם גם לא מעוניינים כדי לא להתקע איתם.

88hentai88

New member
לפי דעתי זה לא קשור ליצרנים

או ליבואנים, זה קשור לצרכנים שלא קונים חבילת צמר ב 80 שקלים או בסביבות המחיר הזה, יש חנות למשל בתל אביב ששמה מריאטה, ולה יש צמרים יקרים ויפים מאוד, גם אצל צבי בירושלים יש צמרים מעולים וכמובן יקרים, אלו מביאים את הצמרים ביבוא אישי כי יבוא מסחרי פשוט לא הצליח כאן כי אין מי שיקנה, אז אם השוק מעדיף צמרים לא מי יודע מה טובים, אז זה מה שהוא מקבל!

88hentai88

New member
אז ככה,

את צבי את מוצאת בטלפון הזה - 026241597 את מריאטה את מוצאת ברחוב ארלוזורוב ליד הסופר בתל אביב

אבל לא הייתי מסוגלת לשלם

את המחיר הנדרש......2000 דולר זווית אחרת לשאל המהמם

אז צריכה להכנס לעולם המרובעים

ויפה שעה אחת קודם
היופי בדוגמה הוא בהברקה. אני יכולה עכשיו רק להעתיק במגבלות היכולות שלי. זה ממש לא אותו דבר.....לצערי

פרפרית 4

New member
זול יותר ויפה יותר-חשבי חיובי אני ד

אהבתי את השכמיה ב-4000 דולר. צבע השוקולד (תהרגו אותי מה המחירים האלה?????????)

tatia

New member
משהו מעניין על בחורה הזאת

שסרגה את כל הדברים האלו- היא מרומניה!!:)) נו מה תגידו על זה? זוכרות שספרנו כמה רומניות יש כאן בפורום?:)))

iris3111

New member
נו אז מה אני רומניה אבל לא לוקחת

מחירים כאלה......... אקח לתשומת לב.

88hentai88

New member
איריס, הרומניות שלך מחייבת

אז מעכשיו תתחילי לדפוק מחירים בדולרים ועם המון אפסים! D-:

iris3111

New member
שרון יש בעיה אני רומניה מומרת../images/Emo3.gif

אני בארץ מגיל 6. לפחות זוכרת את השלג ואת חג המולד. יותר מיזה אין לי. גם מאכלים כמעט ואין . אמא שלי עם כור ההיתוך בארץ של עדות ותרבויות התלהבה ולמדה מתכונים וגם היא היתקלקלה. בבישולים שלמדתי מימנה ושימי לב רומניה..... יש חריימה, ממולאים נוסח מרוקו,בורקס נוסח טורקיה ועוד כהנה וכהנה. אז איפה אני ואיפה הרומניה שבי?

88hentai88

New member
אז את רומזת שזה סתם רודף

אותך ולא ממש את... טוב נו מה נעשה.... ניסלח לך... חחח

פרפרית 4

New member
אני צברית ממוצא רומני (רק האמא)

זה לא השפיע על מחירים. אפילו בשקלים מחירים זולים ולו הייתי מקבלת בדולרים הייתי מרוצה.

למעלה