ממחברתה של שוני

ש ו נ י

New member
../images/Emo43.gif ממחברתה של שוני

בדמייך חיי משותקת מרותקת לכיסא מנותקת מביטה מבחוץ על כל זה עיניי נשואות אל ראש ההר ואני מרגישה עצמי לא גדולה מקצה זנבו של עכבר קפואה שרועה על המיטה מפוחדת, לא יודעת מה אתך... כאילו בעטו בי בבטן מבפנים כאילו ירקו לי ישר בפנים ועכשיו, צאי ובני בניינים עכשיו לכי תסדרי עניינים בשמחה? מעל ומעבר? מתוך המעי? להיוולד מחדש? בדמייך חיי... או במדייך מדייך הירוקים כמה ארוכים הם ימייך ההולכים ומתקצרים

גריני

New member
שוני יקרה

יש גם ימים כאלה והם קשים... והם כואבים... וכל מה שצריך לזכור זה שגם הם, בסופו של דבר עוברים! ומפנים מקום לזמנים אחרים

Desert Voyager

New member
את לא נורמאלית

...ניסיתי כבר פעמיים לכתוב שיר היום ולא הלך. אז במילים פשוטות. הזמן הוא דבר שבידינו. ישנם את אלו שהם עבדי הזמן, ואלו שלא. ואם הינך כפי שאת - מה רע? לא שביקשת עידוד, אבל מאיפה לך שאת הבנינים יש לבנות הרגע? ואינך היחידה... ומבלי הלידה מחדש זה לא קורה בכלל. אין דרכים ואין בנינים לידה מטיבעה היא כואבת בדמייך חיי אך אז... טוב את זה את כבר יודעת את היא זו שתיצור את הזמן

גריני

New member
אל תכפו על הרוח (איין ראנד)

אולי כדאי ללמוד מכך, שאם מנסים וזה לא הולך - כנראה שהאנרגיה לא מתאימה... ואת אותו הרעיון ניתן להביע במילים כאלו שיתקבלו באהבה! במקום אשר יזרעו טינה.... יום של אור, ידידי

אין כפייה יש בחירה

מושגי הטוב והרע מוגדרים וקבועים, והאדם, בבחירתו, אינו יכול לשנותם. הדבר היחיד שניתן לו הוא יכולת ליישם את הערכים הללו, או חלילה לסטות מהם ולשאת בתוצאות!

Desert Voyager

New member
את השיעור הזה אלמד ממך ../images/Emo9.gif

מקווה שלא פגעתי בשוני. מעולם לא היתה זו הכוונה. היא דיברה על דם, אז השבתי באותה שפה. בכל אופן תודה, ויום אור גם לך

ש ו נ י

New member
לא נסחפתם קצת עם התגוביות?

תודה קודם כל על התגובות. בפורום הזה אסור להגיד כלום שהוא היפך החיובי והשמח? יש גם את זה בחיים אתם יודעים תנו מקום להרגיש את הכל לחשוב את הכל יש גם את זה וגם את זה אני לא אכתוב פה רק "טוב" כי הכל טוב ואת כל מה שבי אכתוב יום מעולה

ש ו נ י

New member
ועוד דבר

את השיר הזה כתבתי על תחושת הלוואי הקשה שנשארה לי מהפיגועים האחרונים שפקדו את ארצנו/עירי (ירושלים) ובבקשה שאף אחד לא יגיד לי איך להרגיש טוב? אני רק בנאדם

ש ו נ י

New member
זה פורום בשביל אנשים שחיים את החיים

על כל מה שיש בהם ולא פורום שאנטולוגיה שמיועד לאלה שתמיד שמחים מאושרים וטוב להם אלק "טוב" ושמעופפים כל היום בתחושת היי עילאית והכל הולך ומצליח להם תמיד ויכולים תמיד להתמודד על הצד הטוב ביותר אני יודעת שרוב התגובות לא היו כאלה אבל סליחה שוב אני רק בנאדם

רשף כשף

New member
גם זנבו של עכבר

הוא ענק בהשוואה לגרגר חול למשל... הכל תלוי בפרופורציה. לא, אני לא מנסה לייפות. לפעמים כשממש רע לי אני מנסה להכניס את עצמי מחדש לפרופורציה ומוצאת שיכול היה להיות גרוע יותר. מה שכן, בימים כאלה אני אל הולכת לבנות בניינים כי ברור לי שהם יהיו חסרי יסודות.

למעלה