ממריאים עם הקומונה

skito

New member
../images/Emo43.gif ממריאים עם הקומונה

צ'טים, פורומים, בלוגים, בלוג טי וי, ועכשיו: קומונות.. מה לדעתכם הצעד הבא?

צלליתה

New member
עולם ישן עדי יסוד נחריבה

מזל טוב סקיטו לפתיחה ואשמח אם תסביר לי מה זה בדיוק קומונה כולם מדברים על זה ואני לא מצליחה להבין חג שמח

skito

New member
היי צלילתה זה נורא פשוט.

נכנסים, קוראים, מנסים ולומדים, הכל מוסבר בכניסה, שלב אחר שלב. אם לא מנסים לא יודעים. אינני מוצא הבדל בין פורום, לקומונה, אותם אופציות. האם הנהלת תפוז מנסים להוריד עומס עבודה? לא ברור לי..

skito

New member
ומי ישיב על כך?

מה שמצאתי שהיתרון בתחומי עניין מוגדרים כך שגולשים בעלי עניין משותף יוכלו לשוחח על נושאים שונים באותו תחום. פרט לכך !
לא יודע

צלליתה

New member
פועלי כל העולם התאחדו

אני הצלחתי להבין שזה כמו פורום, עם פרצוף גרפי אחר, ובנגוד לפורום כל מי שרוצה יכול לפתוח כזה.

skito

New member
נכון ו..

יש כאן הסבר מעריב כתב על זה: "מקורות יודעי דבר מספרים שהשירות הוא שילוב בין פורום, בלוג ורשימת תפוצה. כל גולש יוכל לפתוח קומונה, ולרכז סביבה את כל קוראיו ו/או חבריו. נראה כי בקומונה יוכלו הגולשים לשרשר הודעות, בניגוד לבלוג, שם בעל הבלוג יכול לפרסם הודעה, והגולשים יכולים רק להגיב אליה. ניתן יהיה להגדיר את הקומונה כפרטית, ולתת גישה אליה רק למשתמשים מסויימים. מצד שני, אפשר יהיה לבחור לה תחומי עניין, וכך להוסיפה לאשכול פורומים/בלוגים/קומונות. גם החברים בקומונה יקוטלגו תחת רשימה של תחומי העניין שלה, וכך יוכלו אנשים בעלי תחומי עניין משותפים למצוא זה את זה."

למעלה