מעניין בבלוגיה גם בסוף השבוע 15-17/11

L o v E s t i

New member
הייתי שמחה אם תכנסו לרגע.

שלום לכם :) אני בת 12... פתחתי בלוג שבו יהיו סיפורים שלי. נכון זה נשמע מצחיק שילדה בת 12 כותבת, הייתי שמחה אם תכנסו, תראו...אולי זה דווקא יעניין אותכם :) אשמח אם תגיבו, תתנו הערות, ותהנו :) אוהבת מאוד... - אני -

mraboy

New member
מבקר המדינה חייב תשובה

לאחר שנרגעה פרשת עזיבתו של זליכה את תפקידו נשאר מבקר המדינה חייב תשובה על כך ברשימה חדשה

"העולם האכזר" והבלוגיה ../images/Emo222.gif

בעקבות הרשומה "נמאס כבר לשמוע חדשות מדכאות" של הבלוגרית PaDFOOt החלטתי להחיות רשומה גנוזה. מאבד מידע גאה להציג: "העולם האכזר" והבלוגיה האם כל מה שקורה בחוץ רע או שזה רק מה התקשורת מראה לנו? למה יש הרבה נושאים "רעים" בבלוגיה? מה אנחנו יכולים לעשות נגד זה? כנסו, תקראו ותהיו אופטימיים! מאבד מידע - אל תאבדו את זה

brose

New member
למה שמך אדם ? הוא עונה: שנבארתי מן האדמה

"....המבט הראשון ברך היילוד, האור הראשון שיוצא מזיו פניו, הוא זה שאמור להכתיב את שמו... כשאתם רואים את פניו לראשונה, את אורו היקר זורח מעיניו, עיצמו עיניכם, והרשו לשם לזרום מעליו, ולהתגלגל אל אורו, ולדבוק בו, כי ברגע שהוא נקבע, הנשמה שלו תשלח אל השם שורשים, תאמץ אותו לחיקה, ותדבוק בו, כאילו הם אחד. " http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1128523

סליחה על הערה, אין גישה לבלוגיה.

ערב טוב. לפני 10 דקות רציתי לגשת לבלוגיה כדי לכתוב את הפוסט ואני נתקל בדף ריק שגיאה 403, האם נתקלתם בזה, כשאני רוצה להיכנס לבלוג אני נתקל בדף ריק, אין לי גישה לבלוג שלי, נתקלתם גם אתם בזה ממש עכשיו אתם לא יכולים כנראה להכנס לבלוגיה ולרשום פוסט, שלחתי אימייל להנהלת הבלוגיה כדי שיבורר העניין או שזה תקלה טכנית אצלי או שזה בעיה של האתר. אני מקווה שהבעיה תתוקן, כי מעתה לא תוכלו כל בעלי הבלוגים להוסיף שום רשומה לבלוג.

למעלה