משהו רע עובר על תפוז

יiיi

New member
../images/Emo43.gifמשהו רע עובר על תפוז../images/Emo36.gif

אתמול נכנסתי לעמוד הראשי בתפוז והופתעתי לראות שכתוב מתחת ללוגו של "תפוז אנשים", -----פורים שמח ומבדח----- בחיאת מה קורה לכם שמה?! שכחתם להסתכל בלוח לפני קפה הבוקר?! אמרתי לעצמי מקרה הוא.. אבל שלחתי מסר לטל לוין כי אנלא מכיר מישהו אחר שיכול לסבול את השגעונות שלי, וגם צירפתי לה צילומסך,.. למותר לציין שהבעיה לא תוקנה, ואדרבה, נראה שהיא החמירה.... תשפטו בעצמכם!!! אשמח לקבל תשובות מועילות או מחכימות על ההקשר של פורים לפסח, חוץ מהעובדה שלניהם יש אות פ'! ואם מישהו יכול להעיר את הטכנאי המנומנם שלהם מהשינה העמוקה, אני בטוח שזה יועיל!

יiיi

New member
פניה אישית לטל לוין../images/Emo68.gif

אל תגידי שלא הייתי פייר! חיכיתי 24 שעות למענה מימך, וכשזו לא באה, פירסמתי פה הודעה.. פייר או לא פייר?!

יiיi

New member
חחח קוקי.. זה עדיין קצת..

יש פעמים שהמסרים עוקפים את ה-100!!! שכחתי לגזור ת'תמונה לפני הפרסום, קורה!!

יiיi

New member
יששששששש מצאתי..

גם בפורים וגם בפסח שותים יין בשפע..
גם בפורים וגם בפסח אוכלים הכל חוץ מלחם..
גם בפורים וגם בפסח עורכי תפוז שתויים עדלאידע.. (בעצם כל השנה, אז זה לא נחשב
)
גם בפורים וגם בפסח התפוז עדיין בעונתו..
גם בפורים וגם בפסח אני מתעטש בלי סוף!!!
יאלה, תעזרו לי... מה אתם נותנים לי להתכתב עם עצמי?

suki da yo

New member
בעיות בתפוז אתה צריך

להפנות לפורום תמיכה בתפוז, או לפורום משוב, לא לכאן. חג שמח

יiיi

New member
אם את אומרת.. סבבה!

אהמהמה, ממש מעניין לי את הגבה השמאלית מה יהיה בעמוד הבית של תפוז, ככה שמצידי הם יכולים להשאיר את ה"פורים שמח" עד תשעה באב... סתם לעשות קצת שמח, אסור?! הכל פה רציני כזה?! אין לך מכנה משותף בין פורים לפסח?

טל לוין

New member
מתי שלחת צילום?

א. לא ראיתי מסר ממך ב. מצטערת - אני בחופש... ג. אפנה את זה לאחראים ד. עמוד הבית הראשי, באופן מפתיע, הוא לא אחד מהדברים שאני מטפלת בהם
ה. יטופל בהקדם. איחלתי לבלוגר בהצלחה! טל

יiיi

New member
תשובות..

א. אתמול 21/4/2008 בשעה 08:26:44 בדיוק.. העתק ינתן לפי דרישה!!! ב. תהני מהחופש! ג. תודה. ד. כמה חבל, עכשיו אני לא יודע על מי לשפוך את חמותי! (אפרופו פסח) ה. מעולה, אני מקווה! והשורה האחרונה לא הבנתי את הקשר. יוני! (פיףףףף, איזה מעתיקן אני!)

חהמן

New member
חה!

איחלתי לבלוגר בהצלחה... אדיר! איחלנו למנהלת הבלוגיה הצלחה בהמשך תפקידה, אנשי חה!

siv30

New member
ואותי עיצבן

ששוב ושוב ושוב מקדמים את ההישרדות הזו, שכבר יצאה לי מכל החורים. למה הקימו פלטפורמה שלמה אם ממילא בדף הבית מקדמים רק את הישרדות? ואתה תמיד משעשע

VASANA

New member
ואותי מעצבן

שהמפרסמים מציעים לך מטרנה בהנחה מפליגה!!! למה רק לי מציעים כל מיני שטויות לא שימושיות? פכככ... 'תבלבלתי. מה אני אעשה עם מטרנות?! הצחקת אותי יויו-גם שיהיה לכולנו יום מצחיק ונעים♥ [היטטתי]

למעלה