סגירת הפורום

"ו...לפעמים החגיגה נגמרת..."

גולשים יקרים, שנתיים תמימות ליוויתי אתכם יום יום בסקרנות ובעניין. היגיע זמן לומר שלום. אני מודה לכולכם שהייתם איתי/איתנו, על האמון, ההתמסרות והמסירות. המשיכו לצעוד בגאון במשעולי החיים וההורות. זכרו : "...כי בחיים הכול יחסים" עשו כמיטב יכולתכם בכל רגע נתון כך שתהיו שמחים, מסופקים ואוהבים. מברכת אתכם לשנה שתרצו לזכור בתודה, בהערכה ובאהבה עינת גבע.

../images/Emo43.gif סגירת הפורום../images/Emo43.gif

גולשים יקרים, תמה העונה ולכן הפורום יוצא לפגרה... אנו נשמח לראותכם בעונה הבאה של "סופר נני". בהזדמנות זאת אנו מודים ל עינת גבע על ניהול הפורום. לאורך שנתיים ניהלה עינת את הפורום ועשתה זאת תוך נתינה גדולה, השקעה, חום, איכפתיות והמון רצון טוב. בעינינו לא ניתן לכמת את תרומתה ופועלה שניתנו בזכותה ועל ידה לגולשי הפורום, תוך כדי הפיכתו לבית חם לקהילה. אין ספק כי חסרונה יורגש. אנו מאחלים לה המון בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל. ואתם הגולשים מוזמנים להמשיך להשתתף בכלל הפורומים האחרים שיש לנו בקהילות תפוז. המשך גלישה מהנה

שרון230

New member
עצוב...

עינת שלום, עצוב לי מאוד , נעזרתי בך המון, בזכותך רכשתי המון ידע ויחד עם ביתי הקטנה צעדנו לאט לאט לפי עצותייך המקצועיות. אז זאת ההזדמנות לומר לך תודה רבה מכל ה
היית לנו נכס יקר. בהצלחה רבה, ושנה טובה ומתוקה. שרון

היה לי הזכות והעונג...

שרון היקרה, כל סוף הוא גם התחלה חדשה. אני מודה לך מקרב לב. היה לי העונג להכיר וללוות אותך . בטוחה ש"דרכינו" עוד ייפגשו שלך בברכת שנה שתרצי לזכור עינת גבע

שרון230

New member
היי עינת

אשמח לדעת אם ניתן יהיה להתייעץ איתך במסגרת אחרת. תודה,

שנה טובה ועוד...

שלום שרון, אני מקווה שבקרוב אזכה לנהל פורום, זה יקרה בתפוז או במקום אחר. הפורום הזה יפתח עם תחילת העונה בניהול אחר. תוכלי לעקוב אחרי דרך מכון אדלר- שם אני מכשירה אנשי מקצוע בתחום המשפחה או דרך גוגל - דרכו אפשר לעקוב אחרי ולמצוא אותי (שימי ללב יש עוד עינת גבע) בהזדמנות זו אברך אותך לשנה בהזמנה, לשנה של הזדמנויות, לשנת שמחה והתפתחות. עינת גבע.

rinaca

New member
פרידה

יומיים לא ביקרתי בפורום ופתאום אני רואה את ההודעה שהוא עומד להסגר. חבל לי אבל מקוה שזהו פתח למשהו חדש. שנה טובה לכולם.

למעלה