סיכום מפגש הבלוגרים 123

wranger

New member
../images/Emo43.gifסיכום מפגש הבלוגרים 123../images/Emo70.gif

נו, הייתם? איך היה הסרט? נהניתם? נשנשתם בורקסים בכניסה? פגשתם מישהו מוכר? פספסתם מישהו שרציתם לפגוש? שרשרו לכאן חוויות, סיכומים ורשומות שכתבתם על הסרט או על המפגש.

wranger

New member
אז ככה -

הייתי, בטח שהייתי. אני וזוגתי נידבנו את ההורים שלי למשימת בייביסיטר על הילד (פעם ראשונה!) ובאנו. פגשנו כמה פרצופים מוכרים, היה נחמד להגיד שלום-שלום, אבל לצערי לא ראיתי כמה אנשים. טוב, חלקם בחו"ל, למשל. לא נורא, יהיו מפגשים נוספים. הסרט היה נאה בעיני, אם כי לא כל כך בעיני זוגתי. קצת התאכזבתי מהסוף, אבל לא נורא, הוא היה חביב והעביר לי את הערב לא רע. מה שכן, ואני בטח אחטוף על זה, אני מציע שלמפגש הרביעי, אם וכאשר, יהיה סרט עם קצת פחות אקשן וקצת יותר סיפור. לא רוצה להגיד "סרט בנות", כמו שנעמה (היי, מזל טוב על הקידום!) הבטיחה בתחילת המפגש השני, אבל אולי משהו קצת יותר דרמטי. פחות דם, יריות, כאלה. אה? מישהו מסכים? מתנגד? אה?

wranger

New member
המיזוג?

איפה ישבת? אשתי ואני קפאנו מקור בשורה 4 או 5 (ראינו לדנזל כל זיף וזיף).

ע נ נ ת

New member
בסרט היה בסדר

אבל לפני כן - באולם הכניסה ובמסדרונות היה מחניק. וגם אני ראיתי לדנזל כל זיף וזיף...

BEAUTY האחת

New member
wranger נראה לי שישבתם צמוד אלינו

שורה 5 מצד ימין ונדמה לי שאמרת שהיה חסר טוויסט לסוף הסרט האם אני טועה? וכן היה קריר אך נעים כי ידעתי מראש שתמיד הרי באולמות קולנוע מקפיא

wranger

New member
משמאל, דווקא

ולא אמרתי שהיה חסר טוויסט, אבל אני מסכים עם זה לגמרי. בהזמנה נרמז שיהיה איזשהו טוויסט - אווו, החוטפים רוצים כסף, אבל איך הם מתכוונים לצאת משם? - ומבלי לקלקל למי שלא ראה, מה שקרה בסוף לא היה עד כדי כך מלהיב בעיני. לא יודע, אולי ראיתי כבר יותר מדי סרטי טוויסטים, שאני לא מזהה אחד כשאני מתיישב עליו. ואם לסגור את עניין המיזוג, אז היה קר באולם, ובמסדרון לא ממש. בסדר, שמישהו ירים את הכפפה ויכתוב לקולנוע בקניון גבעתיים, אה? לי אין כוח.

motior

Member
לצערי (שוב) לא הייתי

אבל קיבלתי ד"שים וחוויות יד שנייה. אולי בפעם הבאה...

gils33

New member
ממני ומאישתי

קודם כל חושב שמגיע תודה רבה לתפוז. מזל טוב לסמנכ"לית החדשה נעמה
. הכרנו עוד כמה בלוגרים והיה ממש נחמד, הסרט היה עשוי מצויין,נהנננו מאד. תמשיכו לעשות ארועים כאלו - היה ממש נחמד.

BEAUTY האחת

New member
חבל שלא הכתי את כולם

הייתי אבל חוץ משלושה לא יכולתי לדעת הרי מי זה מי

wranger

New member
נכון. עכשיו אני נזכר, שלא היו מדבקות שם

בדרך כלל הרי נוהגים לכתוב את השם בטוש שחור על מדבקה לבנה, להסתובב איתו כל הערב ולשכוח אותו עליך ביציאה, כדי שגם נהג האוטובוס יידע שקוראים לך wranger, והפעם ראיתי מעט מאוד מדבקות כאלה והרבה יותר אנשים שהסתובבו נטולי זהות. חשש מאאוטינג? חוסר במדבקות?

למעלה