סיכום מפגש הבלוגרים 123

BEAUTY האחת

New member
יותר הגיוני שאין תקציב למדבקות ../images/Emo8.gif

אז אם כולם חוששים מאאוטינג למה באים למפגש? לא ברור לי הרי לא נחשפים בפני קבל עם ועדה סך הכל בפני בלוגרים כמוהם או מנהלי פורומים מה ההיסטריה ?ואכן סוף הסרט היה די מאכזב גם לדעתי וציפיתי ליותר מתח

BEAUTY האחת

New member
לדעתי הרוב לא - אני הייתי עם

אך עם שמי המקורי ולא עם הכינוי כך שזה היה די אנונימי ברוב חוכמתי

seymore butts

New member
היה מפגש בלוגרים?

מתי ??? טוב נו בטח הסרט ממילא לא היה מהסוג שמדבר אליי....

orelie

New member
גם אני הייתי - לא זיהיתי מוכרים חוץ מבצלאל

בכל אופן - דעתי על כל העניין - בהמשך ברשומה נפרדת כשסוף סוף יהיה אפשר לשמור רשומות בבלוג והמבין יבין... יעל

orelie

New member
זה פיקשוש אמיתי

לא ראיתי אותך, אם לא הייתי נגשת אליך למרות מה שכתבתי ברשומה האחרונה שלי......

giora10

New member
תודה מכל ה ../images/Emo23.gif למארגנים../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שלי באירוע מסוג זה. שמחתי להכיר אנשים חדשים. הסרט היה מותח אמנם אני הייתי משנה את הסיום, אך אף אחד לא שאל אותי...
לדעתי היה טוב להכין סטיקר מודפס, ולא מדבקה בכתב יד, שרק מעטים זכו לה, עבור כל אחד שאישר הגעה. כך יהיה אפשר לזהות את אלה שרוצים להכיר.

GILADOS

New member
היה מאד נחמד ../images/Emo13.gif לגבי הסרט - בדרך כלל סרטים מן הסוג הזה הם לא בדיוק הסגנון שלי, אבל היה סרט מעניין בסך הכל ונהניתי. ראיתי כמה אנשים שהכרתי ממפגשים אחרים, ובנוסף ראיתי מישהו שזכר אותי מאיזשהו מפגש בעבר וזיהה אותי רק שאני לא כל כך זכרתי אותו ../images/Emo3.gif והיתה לנו שיחה מעניינת. וטל - תודה על הטרמפ לתחנה בסוף המפגש ../images/Emo13.gif ואני חוזר על הצעתי לבצלאל לבדוק אפשרות שהמפגש הבא יהיה בקולנוע של עזריאלי. זהו בינתיים... לא נראה לי שיהיה לי כוח לכתוב על זה סיכום מפורט בבלוג ../images/Emo3.gif

חדשוטק

New member
הסיכום שלי:

לא הייתי, הסרט לא היה משהוא, הבורקסים לא היו רעים, לא פגשתי מישהוא מוכר, אבל פספסתי את כולם. מי מתנדב לארגן שידור חוזר אחרי שבוע הבא (כשאני חוזר לארץ, זאת אומרת)?!?!?!

צריך לחוקק חוק,

שיאסור על קיום אירועים בין החודשים יוני - אוקטובר. יותר מדי חם.

bigjack

New member
גם אני הייתי ונהנתי ../images/Emo9.gif

קודם כל תודה גדולה לתפוז על האירגון ומסתמן שזה הופך למנהג קבוע ואני שמח על כך. שנית מזל טוב ענקי לנעמה על המינוי לסמנכ"לית של הפרדס........שאפו
התור בכניסה ארוך ואפילו מיותר ביחוד שדי מחניק באיזור המיזללות של הקניון......וגם אחרי שנכנסים אז אולם הכניסה החשוך גם הוא די מחניק ולא מרגישים בו מיזוג.......ככה שסליחה מראש ממי שלא ניגשתי אליו כי פשוט הייתי עסוק בניגוב הזיעה
בפעם הבאה בנדנה
חבל שלא כולם לוקחים את המדבקות כי רק ככה אפשר לזהות את הכותבים.....לשמחתי נגשו אלי הרבה דמויות לא מוכרות בזכות המדבקה שלי (הרי אחרת איך יזהו אותי?
לגבי הסרט אין הרבה מה להוסיף.......שחקנים נהדרים.......משחק נהדר......אבל העלילה לא זזה, ההתפתחות בסוף קצת הזויה (אפילו שבאמריקה כל פקיד בנק הופך בסרטים בשניות לנינג'ה ו\או לוחם מארינס) והכי גרוע זה שעד עכשיו הסיבה והמזימה של הפושע נשארת די תעלומה וכך גם לגבי השוחד שהיה או לא היה
האמת שציפיתי ליותר אבל עדיין האוירה והחברתא וההזדמנו לבלות עם שני הבנים הפכה את הכל לכיף אמיתי.

למעלה