עדכון התקנון באתר

../images/Emo43.gif עדכון התקנון באתר

תפוז הוא אתר תוכן הגולשים הגדול בישראל, ולא נעשה דבר על מנת לסכן את התכנים העולים בו. אנו מתנצלים בפני הגולשים אם בעקבות שינוי התקנון השתמע כי בכוונת תפוז להשתמש בתכנים המועלים על ידם למטרות מסחריות מחוץ לאתר תפוז. תפוז אינה מתכוונת בשום צורה לעשות זאת. מעולם לא התבצעה פעולה שכזו וגם לא תתבצע בעתיד. שינוי התקנון נבע מהשינויים בסביבה התקשורתית המחייבים עדכון מדי תקופה. בעקבות פניות רבות של גולשים הוחזר הנוסח המקורי של התקנון ואף קיבל חיזוק המבהיר כי אין בכוונת האתר לעשות בהם שימוש מסחרי למעט שיתופי פעולה בתחום הסלולאר המתבצעים גם היום. שימושים קודמים שביצעה תפוז בעבר בתכני גולשים כדוגמת פרוייקט המקלדת היו בשיתוף ובהסכמה מלאה שלהם. בכוונת תפוז להציג בתחילת שנת 2007 את המודל לתשלום על תכני הגולשים במסגרתו.

SHANIELICIOUS

New member
לא הבנתי כלום../images/Emo122.gif>אבלל ראשונה!!

SHANIELICIOUS, ואת חייבת את זה לשיער שלך! איכסס למה לי להיות רונה לי המכוערת!!?!?!?!

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo3.gifשוב../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

SHANIELICIOUS, וואז היא אמרה לי – ליידי, בואי... כן כן תמשיך!!

אנייייי../images/Emo9.gif

כוסית על הגג, וקבל קורס מקיף בשוק ההון - בחינם!! עזבו אותיייייי לא מספיק לי הלימודים שלי עכשיו?!

Yarinv

New member
פיספסתי משהו או שרק לי זה לא ברור?

Yarinv, ומכשיר דור שלישי ב 9 ש``ח לחודש! וזה במידה אם מדברים 120 שעות ביום...

עדי XD

New member
תודה רבה!!

אחרי כל כך הרבה תלונות. תודה רבה תפוז! אני שמחה שהחלטתם לכבד את הגולשים שלכם.
פורום מיה דגן, פעם אחת הודעה רצינית מטעם תפוז ואתם משחקים "מסר סמוי"?!

idanias

New member
אוווו סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!

ידעתי שהם יחזירו את התקנון הישן!!! היו מלא תגובות זועמות!!! מי שלא הבין: לפני כמה זמן בערך עשו תקנון חדש בתפוז ואמרו שכל מה שאתם מכניסים לתפוז תמונות סרטונים כתבות השם שלכם אפילו הם יכולים לפרסם את הכל בלי רשות אפילו ובלי שתקבלו על זה כסף נגיד... כאילו כל דבר שאתם עושים בתפוז שלהם! אם נגיד שמתי פה תמונה שלי הם יכולים לפרסם אותה חופשי בטלוויזיה אינטרנט בכל מקום זה שלהם! אז הגיעו מלא תגובות זועמות...והיה מלא כתבות על זה...וכולם ברחו מתפוז.. ואפחד לא העלה קבצים...ותפוז רוצים שכמה שיותר אנשים יעלו קבצים...אז זה פוגע בהם... אז בהודעה הזאת הם מתנצלים...והם החזירו את התקנון הקודם
עכשיו כל הזכויות שמורות אך ורק לנו

Yarinv

New member
עכשיו הבנתי הכל ../images/Emo13.gif

זה באמת לא היה יפה מצדם

למעלה