עדכון חדשי - חודש ספטמבר05

../images/Emo43.gifעדכון חדשי - חודש ספטמבר05

קהילה – אירועים והתמודדות
הקיץ תיכף מסתיים. כבר מרגישים את השלכת באוויר ובהודעות דף הקהילה מתחדש, והפעם, שיר של אהוד מנור. עד סוף הקיץ נדע את התשובה? מה אתם אומרים?
רציתי לחדש את השיר בדף הקהילה, אבל ראיתי שהוא כ"כ מתאים. עד סוף הקיץ נדע את התשובה. נו? יודעים? חגים עונת החגים פותחת שנה חדשה. חודש של חשבון נפש, סיכומים והחלטות עומד לפנינו. אני מציעה שבמיוחד בפורום כמו שלנו, שמדבר על דפוסי התנהגות ומה שמנהל את חיינו – נוציא מהחודש הזה את הטוב ונפתח את השנה החדשה עם הרבה מוטיבציה ואופטימיות. שתהיה לכולנו שנה טובה ומבורכת.
הודעות מומלצות
הודעה נבחרת: ההודעה הנבחרת לחודש ספטמבר שייכת ל-ניאו30 כולה מכנסיים ארוכות -
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1233&msgid=60663283
הודעה נבחרת מס' 2 שייכת ל-opalit http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1233&msgid=62395838 משפט נבחר: המשפט הנבחר לחודש ספטמבר שייך ל- thankful ללמוד ללמוד ושוב ללמוד -
דיונים ענייניים
בחודש שעבר ערכנו 17 דיונים ענייניים בפורום
ועוד הרבה נושאים רגישים עלו. הפורום צומח ומתפתח בזכותכם
והופך למקום מענה לתהיות שיש לכל אחד מאיתנו, ולבית חם
שמירה על פרטיות/ בלה עלמה
התחלות חדשות/ נסיכת האהבה
התמודדות עם מצב כלכלי גרוע / לקשמי
קונצרט החיים/ נסיכת האהבה
הזרמת אנרגיות חדשות/ אופיפה
מילים/ נסיכת האהבה
התמודדות עם כניסה למסגרת/ thankfull

המשך

אנשים מחזקים ואנשים מחלישים/ להבה ירוקה
השפעת סרטי קולנוע עלינו/ להבה ירוקה
המציאות כפי שהיא/ שובטמה
הורים – הגננת הנצחית/ להבה ירוקה
דיון על ציונים/ להבה ירוקה
לקרוא לתינוק בשמו/ בלה עלמה
התמודדות עם כאב/ נסיכת האהבה
פסיפס הרגשות/ נסיכת האהבה
מה כולם יחשבו/ רננהלי
בעצמי או לבד/ רננהלי [כל הדיונים הוכנסו לקישורי הפורום בקטגוריה: דיונים ענייניים ספט05].
מערכת המאמרים שלנו התעשרה החודש בשתי קטגוריות חדשות: קטגוריית עצות של חברי הפורום המילים של אופירA היכנסו וקיראו. משחקים, שאלונים ומשימות - אתם מוזמנים להביא בכל עת החודש ניסינו כוחנו בפתירת חידות מאת thankful.
ואתה מוזמן לרענן לכולם את התאים האפורים בכל עת.
סקר
סקר חדש נכנס. חשוב לנו שתשתתפו ותשפיעו. סיכום הסקר הקודם מתאריך: 01/07/05 ____________________________
השפעות חיצוניות שגורמות לי למוטיבציה לשינוי עצמי
הרוב - 35% בחרו ב: אני מושפע מאד מחברים שלי ומאופן ניהולם את החיים. סה"כ מצביעים - 17
סיכום שנה – האם שיניתי בחיי משהו
הרוב- 58% בחרו ב: הצבתי לעצמי מטרות לשינוי ושיניתי דברים מהותיים מאד סה"כ מצביעים - 12 סקר זה כולל את גולשי תפוז אנשים ואין לראות בו סקר מייצג.
ברכות ואיחולים
לדליה גולן על יום הולדתה שחל ב-17/10
לסיגלית על יום הולדתה שחל ב-25/10
פינת המחמאה
מחמאה גדולה לרננהלי על תהליך מדהים שאת עוברת.
ל- בלה עלמה על חודש פעיל ועל הפתיחות שלך שעולה
.
ל- שובטמה, על משפטים קולעים וחכמים
ל- נסיכת האהבה - על חודש מלא אהבה.
לכל הצעה, בקשה, שאלה או הצעה, אל תהססו לפנות אלי, שלכם, להבה ירוקה.

אבל כדי שפורום יהיה טוב ...

צריך מנהל טוב שיוביל אותו... קבלי את המחמאה ושבי בשקט

ניאו30

New member
אמת ויציב ../images/Emo45.gif

להבה,אני ממש נהנה לקרוא את הפורום! תודה לך על העדכונים,שטובים לי במיוחד עכשיו שאני קצת פחות זמן מול המחשב,ופחות יוצא לי לכתוב כאן(ובכלל).

עדכון כהלכה !!!!

"עד סוף הקיץ נדע את התשובה" האמנם? באחד הטיפולים נגענו בשאלה הזו. האם יש לתחום גבול זמן עבור החיפוש בתוכנו. היה מי שאמר שכן. כדי לא ללכת לאיבוד יותר מידי. אני מסכימה. ועדיין לא הייתי רוצה לתחום את התהיה בזמן כי אז בטעות אפשר להסתמך על טעויות.. לא לא. עד סוף הקיץ נדע כיצד התקדמנו עוד מעט. ולא יותר מזה. זמן מרפא. זו לא קלישאה. ואת הזמן אסור להגביל.

על מסגרות

כן. מסכימה איתך. המסגרת בד"כ רק חוסמת את התשובה מלהופיע. התשובה מגיעה במפתיע, כשלא חושבים נון-סטופ על השאלה.

BellA עלמה

New member
אבל מסגרת לא משאירה אופציה

ללכת סחור סחור סביב העיניין אלה מעלצת אותך להתמודד ישירות.

ישנם תחומים

שבהם המסגרת לא עוזרת. למשל אהבה - גם אם תלכי עם הראש בקיר, ותגידי שאת מתמקדת בזה - זה בלתי אפשרי. הדברים צריכים לקרות מעצמם. כמובן שאם מסתגרים בבית ולא מתקשרים עם אנשים, אז שום דבר לא יקרה מעצמו.

מסכימה בהחלט...

לפעמים אני עונה פשוט מהלב אבל לפעמים התשובה באה לי רק כשכמה ימים השאלה נמצאת בראש, לא חושבת עליה יותר מידי אבל היא מעסיקה אותי באיזשהו מובן.

למעלה