עדכון חדשי מאי - לרשותכם

../images/Emo43.gifעדכון חדשי מאי - לרשותכם

קהילה – אירועים והתמודדות
חודש מאי עבר עלינו בסימן שבין צער לשמחה. יום הזכרון לשואה ולגבורה גרם לחשוב על קידוש החיים שלנו בהווה. אח"כ מכבי ניצחה, ואז הגיע יום הזכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות טרור. ואז, באותה חדות הגיע יום העצמאות. דיברנו בפורום על המעבר בין עצב לשמחה. חודש מאי הוא חודש לא קל לכל ישראלי. דף הקהילה מתחדש, והפעם, שיר של רחל. קצר מאד, אבל מעלה בי המון שאלות על האחראיות האישית שלי על מהלך חיי.
הכתיבה בפורום
הכתיבה בפורום היא חפשית לכולם (ורצוי שכמה שיותר
) ומשום כך, יש דיעות שונות ומגוונות. מה שחשוב הוא לקבל את השונה, כפי שהיינו רוצים שיקבלו אותנו.
הודעות מומלצות
הודעה נבחרת: ההודעה הנבחרת לחודש מאי שייכת ל-אופירAו היום נכנסתי בפסיכולוגית שלי -
ההודעה נמצאת בדף הראשי, בין מומלצות הפורום, לחודש זה. משפט נבחר: המשפט הנבחר לחודש מאי שייך ל- היפה במשמר הגבול : "אני נשבעת לכם ששמעתי את הלב שלי נשבר "!!!.. -
דיונים ענייניים
בחודש שעבר ערכנו 8 דיונים ענייניים בפורום
התמודדות ביחד או לבד? Bella עלמה
מכתב שלא נשלח/ להבה ירוקה
אמונה בכוח עליון כדרך להתמודד/ Bella עלמה.
התמודדות עם דחיות/ SHIRKUSH
נורמאליות – מה זה? / רננהלי
מראה חיצוני – עד כמה משפיע? / להבה ירוקה
התנדבות- ההשפעה על המתנדב/ סייפנית
תקופת הנעורים והשפעתה על ההווה/ להבה ירוקה [כל הדיונים הוכנסו לקישורי הפורום בקטגוריה: דיונים ענייניים מאי05].

המשך

משימות ומשחקים
משימות במהלך החודש האחרון בפורום.
שאלון על עבר הווה עתיד
סקר על בילויים- בבית או בחוץ. משחקים, שאלונים ומשימות - אתם מוזמנים להביא בכל עת
סקר
סקר חדש נכנס. חשוב לנו שתשתתפו ותשפיעו. סיכום הסקר הקודם מתאריך: 01/05/05 ____________________________
מהם מקומות הבילוי שלי?
מספר מצביעים – אחוזי הצבעה
4 - %36.36 אני אוהב בילוי של אחד על אחד - בבית. כוס יין, ארוחה זוגית...
0 - 0% אני מאוהבי הקולנוע. עזבו אותי ממסיבות - תנו לי את המסך הגדול
2 – 18.18% מסיבה וכמה שיותר המונית. זיקוקים לריסים
2 – 18.18% מנגל. ככה אני חוגג/ת. במיוחד לכבוד יום העצמאות
1 – 9.09% אני לא אדם של לילה, אבל למחרת (או בשבתות), אני קורע את המדינה בתרמיל ובמקל. טיולי טבע - זה הבילוי המועדף עליי
2 – 18.18% אחר - אופציה מקורית משלי. אני בליין/ית מקורי/ת סה"כ קולות - 11 סקר זה כולל את גולשי תפוז אנשים ואין לראות בו סקר מייצג.
ברכות ואיחולים
לפי לוח האירועים, בחודש יוני הקרוב- אין לנו ימי הולדת. אם בכ"ז יש מישו (כי הצטרפו אלינו חדשים וחדשות), אז אתם מוזמנים לשלוח לי את התאריך במסרים ואני אעדכן.
ל-לקשמי עם העבודה החדשה – ושתהיה לזמן ארוך וגם מהנה ומספקת
ל- KOMY על תערוכת הציורים היפהפיים
פינת המחמאה
ל- כולם אוהבים את ישראל. ההתמודדות שלך והכנות מרשימה אותי בכל פעם מחדש.
ל- בלה עלמה, על ההשתתפות החודש והנושאים החשובים שהעלית
. תודה מיוחדת לסייפנית יקירתי, על ההשתתפות והתמיכה ועל ההשגחה. את אדם נפלא ויקר.
הודעה זו נכתבה בלשון זכר, אך מופנית אל שני המינים.
לכל הצעה, בקשה, שאלה או הצעה, אל תהססו לפנות אלי, שלכם, להבה ירוקה.

ניאו30

New member
../images/Emo51.gif להבה ../images/Emo24.gif

סיכום נפלא וממצה
עניתי גם לסקר,ובטח אפשר לנחש את התשובה שלי-אז כן,החלום שלי נמצא בתחום האהבה
.

../images/Emo23.gif עדכון מושקע ביותר !!!!

המון המון תודה.. ותמיד.. מתי שאת צריכה סיוע מאמי את יודעת כבר.. אני פה לרשותך ושרותך
אוהפ'תך המונים.

Neora Barak

New member
היי להבונת, תודה על הסקירה

כבר המוןןןןןןןן זמן לא הייתי כאן, ולא תאמיני עד כמה העדכון שלך עוזר לנעדרים. חיבוק גדול לך ולכל הנשמות הטהורות בפורום

אופירA

New member
מנהל
הלב שנשבר!

זה באמת משפט החודש! מצטרפת להמלצה מכל הלב.

משפט החודש שלי...

טוב לא צריך תמיד משהו רציני נכון? אפשר גם קצת הומור.. אז משפט החודש [ההומוריסטי] הנבחר שאני מצאתי פה.. "בתור מנהלות פורום (מש"א, סייפנית, להבה..
נו באמת מה זה השמות האלה, אני מרגישה כאילו אנחנו שבט אינדיאני..)..."
מתוך ההודעה הזו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1233&msgid=53500193

למעלה