עדכון חודש יוני

../images/Emo43.gif עדכון חודש יוני

קהילה – אירועים והתמודדות
יוני עבר עם הקיץ שכיכב. החום, ה"בחוץ", מגע עם אנשים, זוגיות – כל אלה עלו הרבה יותר מאשר בחודשים הקרים. עונות השנה החולפות וחוזרות יכולות להזכיר לנו שכל דבר הוא זמני. גם יולי-אוגוסט עם החום הגדול יחלפו ויתחלפו. בינתיים, שתו הרבה מים
לי אישית היה חודש מאד עמוס. סיימתי את הפרויקט הראשי בלימודים, וכמו שאמא שלי אתמול אמרה לי: עשית את זה. אז תודה לכולכם, על התמיכה וההבנה. דף הקהילה מתחדש, והפעם, שיר של יונה וולך על שגרה. כמה היא עיקרית בהתמודדות שלנו ומשפיעה עלינו, הה?!
הודעות מומלצות
הודעה נבחרת: ההודעה הנבחרת לחודש מאי שייכת ל-ניאו 30 זיהוי איזור אי הנוחות שלנו -
ההודעה נמצאת בדף הראשי, בין מומלצות הפורום, לחודש זה. משפט נבחר: המשפט הנבחר לחודש מאי שייך ל- bella עלמה : שכל לא קונים בסופר -

המשך 1

דיונים ענייניים
בחודש שעבר ערכנו 8 דיונים ענייניים בפורום
ועוד הרבה נושאים רגישים עלו. הפורום צומח ומתפתח בזכותם
והופך למקום מענה לתהיות שיש לכל אחד מאיתנו, ולבית חם
עלבונות ומחמאות/ להבה ירוקה
שמחת חיים/ להבה ירוקה
לרזות בראש אחר/ דליה גולן
הפנמת מחמאות/ להבה ירוקה
עצות להתמודדות/ ניאו30
התמודדות עם עלבונות/ bella עלמה
מדוע אנחנו נכנסים לקשר/ להבה ירוקה
דלת נסגרת פותחת חדשה/ SHIRKUSH [כל הדיונים הוכנסו לקישורי הפורום בקטגוריה: דיונים ענייניים יוני05]. משחקים, שאלונים ומשימות - אתם מוזמנים להביא בכל עת
סקר
סקר חדש נכנס. חשוב לנו שתשתתפו ותשפיעו. סיכום הסקר הקודם מתאריך: 01/06/05 ____________________________
היכן נמצא החלום הכי גדול שלי. (אמנם בד``כ אנחנו מוצאים את עצמנו ביותר ממקום אחד. נסו להבין מה הכי קיצוני מבחינתכם)
מספר מצביעים – אחוזי הצבעה
5 - %26.32 בתחום הקריירה
3 – 15.79% בתחום המראה החיצוני
3 – 15.79% בתחום המשפחה
3 – 15.79% בתחום האהבה
5 – 26.32% בתחום הרוחני סה"כ קולות - 19 סקר זה כולל את גולשי תפוז אנשים ואין לראות בו סקר מייצג.

המשך 2

ברכות ואיחולים
למון שרי – על יום הולדתה שב- 13/7
לרננהלי – על יום הולדתה שב- 25/7
לreedgreenwhait – מקווה שהחודש הבא יהיה עם יותר מוטיבציה חיובית
פינת המחמאה
מחמאה גדולה לshirkush על חודש לא פשוט עם התמודדות מדהימה. את אדם חזק מאד.
ל- ניאו30, על ההשתתפות, השיתוף והכנות
.
לכל הצעה, בקשה, שאלה או הצעה, אל תהססו לפנות אלי, שלכם, להבה ירוקה.

קמילה99

New member
משפט החודש שלי

"אהבה זה מה שעומד מאחורי ההתמודדויות בחיים" וההמשך "כל מה שאנחנו עושים נותנים ומקריבים זו אהבה" שייך לאופלית ותודה לה ולכם על התמיכה והעזרה
אני חדשה בפורום אבל מותר נכון?

opalit

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

זה גם המשפט שלי..
הרגשתי טוב כשהגעתי אליו, ועוד יותר כשכתבתי.

למעלה