עוד חוברת להוריד כמו קודמת, היא רק גדולה יותר
מ מדגימה New member 30/5/06 #7 שאלה שאני מורידה חוברת, איפו זה נשמר ואיך אני מוצאת את החוברת, כי פעם הורדתי חוברת מאוד יפה ואני לא מוצאת אותה
שאלה שאני מורידה חוברת, איפו זה נשמר ואיך אני מוצאת את החוברת, כי פעם הורדתי חוברת מאוד יפה ואני לא מוצאת אותה
מ מדגימה New member 30/5/06 #20 תודה על המסר,קיבלתי,../images/Emo24.gif ניסיתי להתקשר בבוקר והיה תפוס,אח"כ כבר יצאתי הגעתי רק ב-שמונה וחצי בערב אנסה שוב מחר אני סקרנית ,את יכולה לספר לי מה העבודה שם אשמח לקבל פרטים תודה
תודה על המסר,קיבלתי,../images/Emo24.gif ניסיתי להתקשר בבוקר והיה תפוס,אח"כ כבר יצאתי הגעתי רק ב-שמונה וחצי בערב אנסה שוב מחר אני סקרנית ,את יכולה לספר לי מה העבודה שם אשמח לקבל פרטים תודה
מ מדגימה New member 30/5/06 #34 שולי תתקשרי אלי או תמסרי לי את הנייד שלך אני כבר אתקשר אליך הנייד שלי 050-5552723 זהבה תודה
ד דניאל 116 New member 30/5/06 #9 ערב טוב טטיה את החוברת של אתמול הצלחתי להוריד בסופו של דבר, לא כך עם החוברת האחרונה. ותודה רבה לך טטיה
ערב טוב טטיה את החוברת של אתמול הצלחתי להוריד בסופו של דבר, לא כך עם החוברת האחרונה. ותודה רבה לך טטיה
T tatia New member 30/5/06 #18 שום זכויות) אני עכשיו הייתי שם כותב, שכרגע יש הרבה הורדות מישראל באתר, וצריך להיכנס מאוחר יותר, אז לא להתיעש בנות, פשוט תנסו עוד
שום זכויות) אני עכשיו הייתי שם כותב, שכרגע יש הרבה הורדות מישראל באתר, וצריך להיכנס מאוחר יותר, אז לא להתיעש בנות, פשוט תנסו עוד