על חסימות ושאר ירקות

../images/Emo43.gifעל חסימות ושאר ירקות../images/Emo43.gif

ההודעה נערכה מחדש שכן הבנתי שפגעתי בWAN ולא לילד הזה התפללתי, אני מתנצלת על כך, באמת באמת לא רציתי, משאירה רק את החלק הטכני של ההודעה שלי שמסביר על חסימות שכן נתבקשתי להבהיר, ואני עושה זאת.
נחסמים-מעט מאוד חסומים יש בפורום מתכונים ניתן לספור אותם באצבעות 2 ידיים כש-70% מהם הם טרולים שאף אחד לא ראה לפני ולא מחפש כעת. הודעה על חסימה גולש מקבל עם הבהרה קצרה למה הוא נחסם, לרוב כשגולש פונה ומבקש לשחרר את החסימה משוחחים אתו ומבהירים לו והוא משוחרר. נחסמים שלא משוחררים - קרה כנראה דבר אחד קטן קטן קטן שאף אחד מכם לא יודע, הם פשוט לא פנו,לפחות לא אלי או אל טל (או להנהלת הפורומים) אם משה או הדוד של אפרים יפנו לבקש מאתנו לשחרר את החסימה של מלכת הלילה (השמות הן סתם בכדי לא לפגוע חלילה וחס ברגשות של אנשים) אנחנו לא נשחרר וסביר להניח שגם לא נגיב, אבל אם משה שנחסם או הדוד של אפרים כשנחסם יפנו לבקש שנתיר את החסימה אנחנו לרוב נעשה את זה . ויעידו כל החסומים ששוחררו.
טל ואני ממעטות לחסום ומן הטעם הזה אתם צריכים לתת בנו אמון שהחסימות אינן שרירותיות ואין בהם איזה אלמנט של שקולי תועלת.
אנחנו לא חוסמות על דעת עצמנו וגם במקרים שבהם אתם בחרתם לדון היום לא חסמנו על דעת עצמנו אלא בהתייעצות עם הנהלת הפורומים יותר נכון אני אישית התייעצתי עם מנהלת הקהילות (שהיא כידוע לכם הסמכות הכי הכי עליונה בקהילות
) ורק אחרי התייעצות עמה והמלצה שלה חסמתי. תראו פנו אלי עוד כמה מכם גם ב
בבקשה לשחרר גולש זה או אחר , גולש חסום צריך לפנות בעצמו, שכן החסימה בוצעה מסיבה כלשהי וצריך להבהיר אותה לפני שמשחררים. אני מבקשת בכל לשון של בקשה לא להגיב לכאן ובטח שלא לפתוח שוב שרשור בנוסח שהיה כאן קודם ושפשוט גורם לי להתבייש, בבקשה תכתבו בשפה נקייה ולא לפגוע חלילה באף אחד מחבריכם לגלישה, חג פורים שמח
אוהבת אתכם פנינה
אגב תגובות לא ראויות יימחקו ללא הודעה מוקדמת אתם מוזמנים לברך פורים שמח ולספר לנו משהו מצחיק לרענון האוירה.

r66

New member
../images/Emo24.gif זה מותר, נכון ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

pimpf

New member
סבבה ../images/Emo13.gif פורים שמח ../images/Emo151.gif

מישהו התחפש למשהו?

r66

New member
לא. אבל משו שמח. הבת שלי

התקבלה לעתודת הנדסאים ואני מאושרת בשבילהההההההההההההה

r66